- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #11.081
78.6 kiloyum biraz yavaş gibi sanki...((
Isvec beni çok halsiz yapıyor, dün kaçamak yaptım diye yürüyüş ve egzersiz yaptim ama normalde yapamıyorum bu diyetle. Ara öğün yok öğünler kuş kadar gücüm kalmiyor.
4. günüm devam ediyor umarım kacamaksiz bugünü de atlatirim.
Ah çok açım yani hiç bi diyette bu kadar aç kalmiyorum.Fakat en çabuk ve çok kiloyu da bu diyetle veriyor herkes.
Bi arkadaşım yeni tamamladı ve sadece su kaybı olmadığı cm cm olculerinden belli.
Ben 2.gun ogleni yaptim cok doyurdu aslinda ama protein olmasina ragmen cabuk aciktiriyo. Yesillik kalmamis evde onun yerine 3 tane salatalik yedim, biftek yerine de kiyma kavurmustum onu yedim. Aksam da salam yerine 1 yumurta yemeyi dusunuyorum nasilsa protein ikisi de. Biraz degistirirek liste katlanilabilir oluyo.
Değişiklik olarak sadece biftek yerine tavuk göğsü yiyorum, o yüzden mi cok acikiyorum, midem mi büyük bilmiyorum.
Suyu da 3,5 -4 litre iciyorum. Bu kadar çok olmasının sebebi acligimi bastırmak.Belki de su ictikce de acikiyo olabilirim. Anlamadım ki.
4. gün akşam yemeğimi yedim. Artik uyuyana dek sadece su icicem.
inanılmaz derecede tatli seyler istiyor canım fakat direniyorum.
Suyu kilomuzu 3le carpip o kadar icicekmisiz fazla icersek mineral kaybina sebep oluyo. Mesela ben su an 72 kiloyum 3le carptigimda 2 2bucuk litre arasi icmem gerektigini anliyorum dikkat et sen de :)
Tavuk da protein sonucta o kadar aciktirmaz 200 gram iki avuc ici kadar eder neredeyse belki de porsiyonlari yanlis ayarliyosundur?
Suyu çok icmezsem başım agriyor
tavuk avucici kadar yiyorum evet fakat akşam yemeklerimi en gec 7; de yiyor gece 2-3 gibi uyuyorum sanırım o yüzden acikiyorum. Uykum düzensiz.
Ben pilates yapiyorum bi de ender saracin hareketleri var onlari. 4.gun aksami yapicam 1 2 saate cok aciktiiimbende bugün basladım bu diyeteboyum 165 kilom 68 ama çok aşırı azim yaptım diyet dışında evde ne tür aktiviteler yapabilirim önerileriniz varmı???
Kizlar kimse yok mu ya kacamak yapicam sanki kendimi nasi zor tutuyorum anlatamam
Canım çok halsizleşiyorsan sıcak limonlu su iç o seni canlı tutar ben öyle yapıyorum anında enerji geliyor sende dene faydası olur belkiBurdayım. Diyete devam ediyorum ama çok halsizim. Tüm gün yatıyorum.
Kaçamak yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?