Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar 72.4 geldim 2.gunun sabahindayim kahvemi iciyorum su an. Gun icinde pilates yapicam dun basladim ilk anda hani yorulmadim dedim ama su an agrilarim var biraz demek ki etkisi oluyomus. Ogle yemegine kadar pilates yapabilirsem ogle ve aksam arasinda da leslie yapicam. Bu isvec diyeti yaptigim sureci iyo degerlendirip gozle gorulen bi degisime ugramak istiyorum.
Hepimize bol sans

Isvec beni çok halsiz yapıyor, dün kaçamak yaptım diye yürüyüş ve egzersiz yaptim ama normalde yapamıyorum bu diyetle. Ara öğün yok öğünler kuş kadar gücüm kalmiyor.

4. günüm devam ediyor umarım kacamaksiz bugünü de atlatirim.

Ah çok açım yani hiç bi diyette bu kadar aç kalmiyorum.Fakat en çabuk ve çok kiloyu da bu diyetle veriyor herkes.

Bi arkadaşım yeni tamamladı ve sadece su kaybı olmadığı cm cm olculerinden belli.

Ben 2.gun ogleni yaptim cok doyurdu aslinda ama protein olmasina ragmen cabuk aciktiriyo. Yesillik kalmamis evde onun yerine 3 tane salatalik yedim, biftek yerine de kiyma kavurmustum onu yedim. Aksam da salam yerine 1 yumurta yemeyi dusunuyorum nasilsa protein ikisi de. Biraz degistirirek liste katlanilabilir oluyo.

Değişiklik olarak sadece biftek yerine tavuk göğsü yiyorum, o yüzden mi cok acikiyorum, midem mi büyük bilmiyorum.
Suyu da 3,5 -4 litre iciyorum. Bu kadar çok olmasının sebebi acligimi bastırmak.Belki de su ictikce de acikiyo olabilirim. Anlamadım ki.

Suyu kilomuzu 3le carpip o kadar icicekmisiz fazla icersek mineral kaybina sebep oluyo. Mesela ben su an 72 kiloyum 3le carptigimda 2 2bucuk litre arasi icmem gerektigini anliyorum dikkat et sen de :)
Tavuk da protein sonucta o kadar aciktirmaz 200 gram iki avuc ici kadar eder neredeyse belki de porsiyonlari yanlis ayarliyosundur?

4. gün akşam yemeğimi yedim. Artik uyuyana dek sadece su icicem.
inanılmaz derecede tatli seyler istiyor canım fakat direniyorum.

Benim de canim cikolatali yumusacik kurabiye istiyo
Yazdigim yorumum gelmemis galiba yeniden yolladim. 2.gun de bitti neyse ki gercekten tatlisiz cok zor....

Suyu çok icmezsem başım agriyor

tavuk avucici kadar yiyorum evet fakat akşam yemeklerimi en gec 7; de yiyor gece 2-3 gibi uyuyorum sanırım o yüzden acikiyorum. Uykum düzensiz.

Suyu çok icmezsem başım agriyor

tavuk avucici kadar yiyorum evet fakat akşam yemeklerimi en gec 7; de yiyor gece 2-3 gibi uyuyorum sanırım o yüzden acikiyorum. Uykum düzensiz.

Suya yine de dikkatli ol bak doktorlar oneriyo azi da cogu da zarar
Evet 7 saat var yemekten yatmaya acikman cok dogal. Kendin bitki cayi yapmayi dene tarcin zencefil al aktardan

4.gunun sabahi 71.3 geldim uzuldum tabi haliyle tuvalete cikamiyorum belki ondandir ama ne yiyorum da cikicam zaten orasi ayri. Neyse devam bakalim 13 gun sonunda kac gelicem. Pilatesimi yapicam simdi kahvaltimi yaptim.

bende bugün basladım bu diyete boyum 165 kilom 68 ama çok aşırı azim yaptım diyet dışında evde ne tür aktiviteler yapabilirim önerileriniz varmı???

Kızlarrr bende bu sabah itibariyle başladım boyum 165 kilom normalde 75 ama ben 2 haftadır diyet yapacam diye ne bulduysam yedim bu sabah tartı 77.100 gösterdi hadi bakalım birbirimize destek olup 13. Günü tamamlayalım

Merhaba... boyun 1.70 kilom 90di nisandan beri yediklerime dikkat ediyordum birde yuruyusle 79a dustum. Uzun zamandir yediklerime dikkat etmeme ragmen kilo vermem durmustudun isvec diyetine basladim ve cok guzel uydum bugunde ikinci gunum ama sabah bir parca peynir attim agzima cok az ama sadece ne peyniri oldugunu anlamak icin (cocuklara tost ypacaktimda) onun disinda hersey normal. Insallah 72yi falan gorebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…