Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Iyice halsizlestim bide is yerindeyim bugun yogurdun yaninda yagsi bir adet kofte yesem sorun olmaz heralde zaten icinde bol sogan var salam bulamadim malum is yeri olunca. Aksamda biftek yerine mercimek yemeyi dusunuyorum

Dun 6. gunumdu.

Bugün biraktim isvec diyetini çünkü dayanamıyorum. Başka bi diyetle devam edicem.

6 günde 2 kilo vermisim.

1.60 boy 62 kilo başlamıştım.

60 kiloyum.

Mrb hanımlar. Ben de yarın başlıcam bu diyete ünv. yıllarımda annemle beraber yapmıştık. Güzel sonuçlar almıştık ama dikkat etmeyince aldık tabi geri. Bir sitede okudum gün içindeki tüm yiyecekleri saatlere bölün sabah öğle akşam öğünü olarak tüketmeyin acıktıkca yiyin yazmış. Bu doğru mu? Gerçi ne yiyoruz da neyi bölecez ama olsun:)

Dun 6. gunumdu.

Bugün biraktim isvec diyetini çünkü dayanamıyorum. Başka bi diyetle devam edicem.

6 günde 2 kilo vermisim.

60 kiloyum.
Gecmis olsun ben de cok zorlaniyorum ama devam edicem sanirim. 5.gunum bugun 3 kilo verdim toplamda oyle denildigi kadar muhtesem kilolar verdirmiyo ama yine de yapiyoruz

Dun 6. gunumdu.

6 günde 2 kilo vermisim.

60 kiloyum.
Gecmis olsun ben de cok zorlaniyorum ama devam edicem sanirim. 5.gunum bugun 3 kilo verdim toplamda oyle denildigi kadar muhtesem kilolar verdirmiyo ama yine de yapiyoruz

Teşekkürler.
Öncesinde ödem yoksa inanilmaz kilo kaybi olmuyor evet.Ben farklı detokslardan sonra basladigim için 6 günde sadece bi defa cikolata kacamagi yapmama diyeti aynen uygulamama ragmen 2 kilo verebildim. 13 gün yapsam maksimum 4 olacak ve ben bunu aç kalarak değil farklı diyetlerle de yapabilirim.

Umarim sizler daha fazla verirsiniz. Kolay gelsin.

Ben 79 kiloyla basladim ve kilo vermem durdu diye basladim daha fazla veririm de mi 2. Gun acayip halsizim ve gun icjnde yaptigim seyleri dusunursek ki simdide yuzmeye gidecegim kesinlikle yaktigim kalori aldigimdan cok daha fazla

Ben de 5.gundeyim hic kacamak da yapmadim aslinda ama bugunu biraz degistirdim ve salatayi fazla kacirdim galiba cunku fazlasiyla doydum bugjn isvec diyeti icin sasirtici. Havuc yerine uzum yedim sabah ikisi de karbonhidrat agirlikli diye bakalim yarin sabah eger fazla gelirsem ben de 6.gunun sonunda belki ara veririm

ben dun cok hastalandım kızlar bıraktım bugun ısvec dıyetını belkı sıcaklardan etkılenmısımdır bılemıyorum umarım ıstedıgınız sonucu verebılırsınız ben 5 gunde 3 kılo verebıldım.

Merhaba kızlar. Ben de 7. günümdeyim, şimdilik gayet iyi gidiyor. İsveç diyetini daha önce şubat ayında yapmıştım ve 83.7 ile başladığım diyete 5 kilo vererek 78.2 ile bitirdim. Yıllardır kilo vermeye çalışan biri olarak isveç diyetine gerçekten hayranım. Öncelikle sağlıksız olduğunu düşünmüyorum. Normalde de günlük çok abartılı yiyen biri değilseniz çok zorlanacağınızı düşünmüyorum :) Üstelik şubatta verdiğim 5 kilonun üstüne çok dikkat etmeme ve spor yapmama rağmen 3 kilo daha vererek 74.7 ile tekrar başladım.
Bu sefer yoğun spor da yapıyorum bakalım inşallah kilo verebilmişimdir. İnşallah hepimiz ideal kilomuza ulaşabiliriz. :))

Selam kızlar ! Sırf şu diyeti konuşabilmek için üye oldum valla sonunda
Ben de bugün başladım 75 kilo ile, ilk gün çok doyurucu geçti ama önümdeki günler hafif korkutuyo, yine de çok zor geçeceğini düşünmüyorum. Umarım tamamlayabilirim. Şimdi Leslie 30 Days'in ilk gününü de yapacağım ilk gün gazıyla ama ona ne kadar devam edebilirim bilmiyorum tabii
Kolay gelsin yapan herkesee

Boyum 1.64 kilom da bugün tartıldım 72.4 çıktı. 7 günde 2.5 kilo verebildim sadece ama tamda bugün regl oldum. ben daha fazla verdiğimi düşünmüştüm. acaba hastalıktan dolayımı böyle oldu
Kesin regl olduğun içindir, hatta regl olmana rağmen 2.5 kilo büyük başarı. Reglin bitsin, vücudunun regl dolayısıyla tuttuğu su ve ödem de gidecek, o zaman bir anda azalır kilon hiç merak etme. Benim diyet yapmadığım zamanlarda bile regl öncesi-sonrası arasında 2 kilo fark oluyor hep.
Ayrıca PMS döneminde bu diyete devam ettiğin için ayrıca tebrik ederim, mükemmel iraden varmış ben yapamazdım

Ay inşallah 13 günü toplamda 5 kilo ile bitirsem bile yeter bana

Merhaba arkadaşlar bende yarin baslicam bu diyete benimle beraber başlamak isteyen varsa başlayalim 84 kiloyum boyum160 piskolojim çok bozuk sinavlar yuzunden cok kilo aldim sinavlar bitti ben hala kilo veremedim bir birimize destek olup bu kilolardan krtulalim

Ben de ikinci günümdeyim, başla sen de yarın. İlk iki gün oldukça rahat geçti hatta spor bile yaptım. Benim boyum da 1.60 ve 82 ile başladım aynı şekilde stres kilo almasıydı Nisan'dan beri yavaş yavaş 75'e indim. Abur cuburu kesince gitti çok da bir şey yaptığım söylenemez. Ama burda takıldım kaldım, inşallah umutluyum isveç diyetinden. 4-5 kilo yeter bana şimdilik.

Bu arada yapanlara bilgi olsun, bazı günlerde koyulmuş olan salam hafiften çeviri hatası olmuş, yazılmadıysa belirteyim. Diyette salam mı olur diye araştırınca orijinalinde "ham" yazdığını gördüm. Hem de dilim değil 200 gr. Dolayısıyla buna en uygun karşılık haşlanmış tavuk göğsü veya hindi füme olabilir. Aklınızda bulunsun, salam yemeyin sağlıksız sağlıksız.

Aaa gerçekten mi? Ben bir dilim salam yemesemde olur diye hiç birşey yemiyordum.

Üçüncü günü de başarıyla tamamladım derken, bugün itibariyle insülin direncim olduğunu öğrenmiş bulunuyorum. Yıllardır sabahları zor kalkmamın, sürekli kilo almamın, ne yaparsam yapayım verememenin sebebini öğrendim en azından. İlacıma da başladım, umarım yardımcı olur. Leslie'mi atladım bugün ama çok dolaştım yorgunum

Ben bugün başladım ilk kez yapacağım
Sabah kahve 1 şeker
Öğle öğününe kadar 1 lt suyu bitireceğim
Öğle haşlanmış pazı üzerine yumurta kırmayı düşünüyorum yağsız olarak uygunmudur
Bir de biftek yerine haşlanmış et tavuk Vs olabilir mi alternatifleri var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…