- 27 Temmuz 2015
- 46
- 13
- 3
- 34
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #11.101
Gecmis olsun ben de cok zorlaniyorum ama devam edicem sanirim. 5.gunum bugun 3 kilo verdim toplamda oyle denildigi kadar muhtesem kilolar verdirmiyo ama yine de yapiyoruzDun 6. gunumdu.
Bugün biraktim isvec diyetini çünkü dayanamıyorum. Başka bi diyetle devam edicem.
6 günde 2 kilo vermisim.
1.60 boy 62 kilo başlamıştım.
60 kiloyum.
Gecmis olsun ben de cok zorlaniyorum ama devam edicem sanirim. 5.gunum bugun 3 kilo verdim toplamda oyle denildigi kadar muhtesem kilolar verdirmiyo ama yine de yapiyoruzDun 6. gunumdu.
Bugün biraktim isvec diyetini çünkü dayanamıyorum. Başka bi diyetle devam edicem.
6 günde 2 kilo vermisim.
1.60 boy 62 kilo başlamıştım.
60 kiloyum.
Gecmis olsun ben de cok zorlaniyorum ama devam edicem sanirim. 5.gunum bugun 3 kilo verdim toplamda oyle denildigi kadar muhtesem kilolar verdirmiyo ama yine de yapiyoruz
Ben de 5.gundeyim hic kacamak da yapmadim aslinda ama bugunu biraz degistirdim ve salatayi fazla kacirdim galiba cunku fazlasiyla doydum bugjn isvec diyeti icin sasirtici. Havuc yerine uzum yedim sabah ikisi de karbonhidrat agirlikli diye bakalim yarin sabah eger fazla gelirsem ben de 6.gunun sonunda belki ara veririmTeşekkürler.
Öncesinde ödem yoksa inanilmaz kilo kaybi olmuyor evet.Ben farklı detokslardan sonra basladigim için 6 günde sadece bi defa cikolata kacamagi yapmama diyeti aynen uygulamama ragmen 2 kilo verebildim. 13 gün yapsam maksimum 4 olacak ve ben bunu aç kalarak değil farklı diyetlerle de yapabilirim.
Umarim sizler daha fazla verirsiniz. Kolay gelsin.
Kesin regl olduğun içindir, hatta regl olmana rağmen 2.5 kilo büyük başarı. Reglin bitsin, vücudunun regl dolayısıyla tuttuğu su ve ödem de gidecek, o zaman bir anda azalır kilon hiç merak etme. Benim diyet yapmadığım zamanlarda bile regl öncesi-sonrası arasında 2 kilo fark oluyor hep.Boyum 1.64 kilom da bugün tartıldım 72.4 çıktı. 7 günde 2.5 kilo verebildim sadeceama tamda bugün regl oldum. ben daha fazla verdiğimi düşünmüştüm. acaba hastalıktan dolayımı böyle oldu
Ay inşallah 13 günü toplamda 5 kilo ile bitirsem bile yeter banaKesin regl olduğun içindir, hatta regl olmana rağmen 2.5 kilo büyük başarı. Reglin bitsin, vücudunun regl dolayısıyla tuttuğu su ve ödem de gidecek, o zaman bir anda azalır kilon hiç merak etme. Benim diyet yapmadığım zamanlarda bile regl öncesi-sonrası arasında 2 kilo fark oluyor hep.
Ayrıca PMS döneminde bu diyete devam ettiğin için ayrıca tebrik ederim, mükemmel iraden varmış ben yapamazdım
Merhaba arkadaşlar bende yarin baslicam bu diyete benimle beraber başlamak isteyen varsa başlayalim 84 kiloyum boyum160 piskolojim çok bozuk sinavlar yuzunden cok kilo aldim sinavlar bitti ben hala kilo veremedim bir birimize destek olup bu kilolardan krtulalim
Aaa gerçekten mi? Ben bir dilim salam yemesemde olur diye hiç birşey yemiyordum.Ben de ikinci günümdeyim, başla sen de yarın. İlk iki gün oldukça rahat geçti hatta spor bile yaptım. Benim boyum da 1.60 ve 82 ile başladım aynı şekilde stres kilo almasıydıNisan'dan beri yavaş yavaş 75'e indim. Abur cuburu kesince gitti çok da bir şey yaptığım söylenemez. Ama burda takıldım kaldım, inşallah umutluyum isveç diyetinden. 4-5 kilo yeter bana şimdilik.
Bu arada yapanlara bilgi olsun, bazı günlerde koyulmuş olan salam hafiften çeviri hatası olmuş, yazılmadıysa belirteyim. Diyette salam mı olur diye araştırınca orijinalinde "ham" yazdığını gördüm. Hem de dilim değil 200 gr. Dolayısıyla buna en uygun karşılık haşlanmış tavuk göğsü veya hindi füme olabilir. Aklınızda bulunsun, salam yemeyin sağlıksız sağlıksız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?