- 5 Ağustos 2015
- 25
- 34
- 8
- 26
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #11.121
Her diyet sonrası öyle eski yemeğe geri dönersen alırsın ben aşırı yersem alıyorum kısarsam veriyorum en az6 gün yapılmalıymış yoksa geri alınır diyorlar ilk kez yapıyorum şimdilik iyi gidiyorBende bu diyete baslamak istiyorum hatta yarin basliyorum ama daha sonra fazlasiyla kilolari geri almaktan korkuyorumokul baslayana kadar en azindan 15 kilo vermis olsam yas:17 boy:1.63 kilo:82
Boyum 1.64 kilom da bugün tartıldım 72.4 çıktı. 7 günde 2.5 kilo verebildim sadeceama tamda bugün regl oldum. ben daha fazla verdiğimi düşünmüştüm. acaba hastalıktan dolayımı böyle oldu
Ben de yapıyorum bu diyeti..
3.günüm bugün
-1600 gr
Ben de aman aman bi halsizlik yok ya..
Pazara da gidiyorum temizlikte yapıyorum misafir bile ağırladım...
6-7 kilo versem havalara ucarim
malesef oyle mukemmel bir kilo veremedim. 71 kilo ile tamamladim en son . Ama bana gore dusunmeyin, ben normaldedeZelf sen bitirdin değil mi? Reglin de geçince kaç kiloyla tamamladın? Söyle de moral olsun
Malesef çok motive edemiycem siziZelf sen bitirdin değil mi? Reglin de geçince kaç kiloyla tamamladın? Söyle de moral olsun
malesef oyle mukemmel bir kilo veremedim. 71 kilo ile tamamladim en son . Ama bana gore dusunmeyin, ben normaldede
Malesef çok motive edemiycem sizi71 kilo ile tamamladim diyeti. Ama normalde de cok fazla yiyen bir kisi degildim. Hatta spor yoğun yapmasam bunu bile veremezdim. Tartida cok oynamasa bile alisverise gittim ve 40 beden kiyafetler aldim. Cok mutluyum :))
Ay insallah :) haftayada hurma yogurt diyeti yapcam dayanabildigim kadar insallah. Yapanlarla konustumda baya gaza geldim :)Ben de şu anda (8. günde) 71.5'tayım, 40 beden kıyafete girsem yeter bana valla, çok tebrik ederim güzel motivasyon oldu inanSayıların oynaması çok önemli değil çünkü, önemli olan ölçülerin küçülmesi, sayılar her zaman doğru indikatör olmuyo. Umarım kalanlar da en kısa zamanda kolayca gider hedefine ulaşırsın
Hurma yogurt diyeti nasilmis merak ettim?Ay insallah :) haftayada hurma yogurt diyeti yapcam dayanabildigim kadar insallah. Yapanlarla konustumda baya gaza geldim :)
Ya detoks gibi daha cok sanırsam. 7 gun yapiliyor. 3 ogun her öğünde 1 kase yoğurt ve 7 hurma. 7 günde 4 5 kilo verdiriyormuş. Hiç aclık ve halsizlikte yaşamıyormuşsun.Hurma yogurt diyeti nasilmis merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?