Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ben de 10. gün itibariyle - 4 kilodayım Neredeyse hiç kaçamak yapmadım valla. Kaldı 3 güüün. Artık midem öyle bir küçüldü ki yemeklerin bir kısmını bitiremiyorum bile. Dünkü akşam yemeğindeki meyveyi yemedim çünkü salatayı bile bitiremedim ama hiç acıkmıyorum, benim için resmen mucize.

Aynen mide acayip küçülüyor .ya diyetin sonuna kadar 3 kilo daha verirsem süper olacak ☺

Ya ben bir sey sormak istiyorum bu ispanak haslamasini nasil yapiyorsunuz oyle haslayip mi yediniz ben ilk gun kavurdum yedim ama haslamasi diyor o oyle tatsiz tuzsuz olmaz mi

Ya ben bir sey sormak istiyorum bu ispanak haslamasini nasil yapiyorsunuz oyle haslayip mi yediniz ben ilk gun kavurdum yedim ama haslamasi diyor o oyle tatsiz tuzsuz olmaz mi
Valla ben yikayip cok kucultmeden dograyip ustune bir bardak su koyup pisirdim yedim . uc ay once yapmistim diyeti.o zaman da tavada az suyla pisirip uzerine 2 yumurtayi kirip oyle yemistim.fena degildi.

Korkunç bir şey oluyor haşlama. Kavurma yap, başka türlü yenmez. Hatta ben ıspanak pek sevmediğim için pazı kavurması yedim hep. Hatta bugün pazıdan da sıkıldığım için fasulye kavurması yedim. Kalori olarak ne kadar fark olabilir ki sonuçta, hepsi yeşil sebze. Ya da çiğ ıspanak salatası ye daha iyi haşlama yiyeceğine bence.

Valla ben yikayip cok kucultmeden dograyip ustune bir bardak su koyup pisirdim yedim . uc ay once yapmistim diyeti.o zaman da tavada az suyla pisirip uzerine 2 yumurtayi kirip oyle yemistim.fena degildi.

Bende kavurdum az biraz yag tuz ve salcayla☺ yiyemem baska turlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…