- 5 Ağustos 2015
- 25
- 34
- 8
- 26
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #11.181
17 yasindayim ablacim ben e haliyle bekarim 1.63 boyum ve kilomda 82.4 idi suan 80'im bakalim 25 kilo fazlam var vermem gerekEe diyebilirsin abla olduk artık evli bekar boyun kaç :) kaç kiloya kadar inmek hedefin ayy çok soru sordum oğluma alcam desem daha 9 aylık
Toplamda 4-4,5 kilo arasındayım şu anda ama insülin direnci sahibi olarak benim için inanılmaz bir şey bu kadar kilo vermek. İsveç'ten çok daha az yediğim dönemler oldu gram veremedim hatta aldım. Bakalım son günü de bitireyim kaçla tamamlanacak.Tatlım 12 günde kaç kilo verdin merak ettim kaçamakların oldu mu spor yaptın mı?
Pes etme devam et bırakma ama önümüzdeki yaza vermiş olacaksın ben 5 ayda 10 kilo verdim 7 kilo daha vermek istiyorum17 yasindayim ablacim ben e haliyle bekarim 1.63 boyum ve kilomda 82.4 idi suan 80'im bakalim 25 kilo fazlam var vermem gerek
Ne güzel 4 kilo vermişsin benim ufak kaçamaklarım oluyo bende bu diyetle 64 iü görsem ahh ahhh daha ne isterim şimdi yoğurdumu yicem eşimle yürüyüşe çıkcaz bakalım sabaha ne olacakToplamda 4-4,5 kilo arasındayım şu anda ama insülin direnci sahibi olarak benim için inanılmaz bir şey bu kadar kilo vermek. İsveç'ten çok daha az yediğim dönemler oldu gram veremedim hatta aldım. Bakalım son günü de bitireyim kaçla tamamlanacak.
İlk hafta biraz daha gaz olduğum için 4-5 gün Leslie yürüyüş yaptım ama ikinci hafta bıraktım; ev taşıma sürecinde olduğum için enerjim kalmıyor ne yazık ki. Bir kere bir çatal spagetti yemek dışında kaçamağım da olmadı
Universiteye 1 yilim var insallah veririm o zamana yeni okul yeni goruntu olur umarimPes etme devam et bırakma ama önümüzdeki yaza vermiş olacaksın ben 5 ayda 10 kilo verdim 7 kilo daha vermek istiyorum
Hoşgeldin inş.cnm boy kilo kaçtı hedefin neMerhaba bende bugün başladım inşallah iyi sonuç alırım.
Lsaglik olsun zuhalcim.bende cok kacamak yaptim.tatil donusu baska diyet yapicam insAllah.. saglikli olalim yeter.kilolari elbetveririz Allahin izniyle ☺Kızlar eşim salı tatile çıkalım dediği için motive gitti benim dün diyeti bozdum köfte ekmek yedimbugün 7.güne başladım yürüyüşümüde yaptım.yarın bi aksilik olmazsa 8.gün ve son olacak bakalım kaç kilo vermiş olacağım tatilde de abartmıcam inşş 65 i görsem keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?