Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ben 3.güne başladım ve aynıyım sinir oldum sadece meyve kaçamağım oldu yürüyüş yaptım ama eksilme yok 2günde 1kilo bakalım yarına ne kadar gider kahvemi içtim kızarmış ekmek yedim öğlene ıspanak var kavurcam bugün haşlamadan tiksindim

Günaydın herkese. 12. gün itibariyle kilomda çok değişiklik olmasa da vücudum oldukça küçüldü. Dün kendimi motive edeyim diye içine giremediğim kıyafetlerimi denedim ve hepsi gayet güzel üstüme oluyor artık Midem de çok küçüldüğü için bittikten sonra istesem de aşırı yiyemeyeceğimi biliyorum ve çok mutluyum

Yaa ben kahvaltida misafirlikteydim azcik kacamak yaptim yinne o yuzden oglen yemicem devam.kacamak yapsanizda devam edin.ben uc ay once ki isvecimde kacamak yaptigim halde alti kilo vermistim.bi kac gun tartilmicam.son bir haftam iki uc kilo versem raziyim.

Tatlım 12 günde kaç kilo verdin merak ettim kaçamakların oldu mu spor yaptın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…