- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #11.161
Gel canım gel seni gördüğüme sevindim yapalım beraber verelim kiloları :)kızlarrr bende yarın Allahın izniyle bşlıyom bugün eksikleri tamamlıyımm zuhalllll insalah bende zayıflarım
Tatlım 12 günde kaç kilo verdin merak ettim kaçamakların oldu mu spor yaptın mı?Günaydın herkese. 12. gün itibariyle kilomda çok değişiklik olmasa da vücudum oldukça küçüldü. Dün kendimi motive edeyim diye içine giremediğim kıyafetlerimi denedim ve hepsi gayet güzel üstüme oluyor artıkMidem de çok küçüldüğü için bittikten sonra istesem de aşırı yiyemeyeceğimi biliyorum ve çok mutluyum
Portakal suyu bulamadigimiz takdirde evde kendimiz sekersiz limonata yapabilirmisiz ☺Bende minik kaçamaklarla devam ediyorum sonuna kadar yapcam bu akşam yürümeyi düşünüyorum akşam portaakal yoğurt var.portakal olmadığı için yerine 1 meyve yicem
Canım limonda yok 1meyve yesemPortakal suyu bulamadigimiz takdirde evde kendimiz sekersiz limonata yapabilirmisiz ☺
Olur o halde ☺ bu arada yasiniz kacti ?Canım limonda yok 1meyve yesem
Abla diyeyim o zaman:))Bu arada bu soruya hep kaç gösteriyorum derim:)) minyonum Allahtan 30 oldum:)
Senin yaşın kaç?Olur o halde ☺ bu arada yasiniz kacti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?