Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar,

Bugün 6. günüm ve ilk defa dün akşam 2 tane dondurma yedim dayanamayıp. Kendimle çok mücadele etsem de 2 dondurmayı üst üste yedim valla Akşam yemeği yemedim ama üstüne bi de çekirdek yedim gece

Ama bugün uyandığımda gördüğüm sonuç beni çok mutlu etti, yine eksilerdeyim :)) Onun için her diyette olur bi kez böyle şeyler diyip kaldığım yerden bugün devam ediyorum. Tatile gitmeme 9 gün kaldııı

Boy : 1.77 cm

1. gün sabahı : 82.1
2. gün sabahı : 80.5
3. gün sabahı : 79.8
4. gün sabahı : 79.1
5. gün sabahı : 78.4
6. gün sabahı : 77.9

Bende yarın başlıyorum kısmetse :) bende yumurta yiyemiyorum onun yerine kuru baklagil yenilebiliyomuş öyle yapçam tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin

Bende yarın başlıyorum kısmetse :) bende yumurta yiyemiyorum onun yerine kuru baklagil yenilebiliyomuş öyle yapçam tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin

Teşekkür ederim, darısı daha çok kilolara, hepimizin başına :)

Önemli olan bence suyu çok içmek ve biraz da hareket katmak hayata. Neticede 13 günlük bir şey. 13 gün boyunca bu kadar çile çekerken ben bi saate yakın ya yüzme ya da yürüyüş yapıyorum, onun için bugün daha 6. günüm olmasına rağmen 4 kilodan fazla verdim, 4.200. Azmin elinden kurtulamaz bir şey sanıyorum. Ah bi de şu dondurmalar olmasa

Aynen:) bende bugün yedim yiceğim kadar yarın başlıycam bakalım :) bende yazarım bol bol ben Öğlen yumurta yerine mercimek Çorbası yemeyi düşünüyorum yumurta yiyemiycem çünkü dır bakalım heyecanla bekliyorum :))

İnş cnm bende başka diyete baaşlıcam.senin kaç qünün kaldı
Benim bugun son olmasi gerekiyordu ama son iki gun salladim.toplamda 3.5 kilo verdim.simdi karatay diyetini arastiriyorum.cok mantikli geliyor.diyyetten cok beslenme seklini degistiriyorsunn.forumda ilgili topik var.istersen bak canim

Benim bugun son olmasi gerekiyordu ama son iki gun salladim.toplamda 3.5 kilo verdim.simdi karatay diyetini arastiriyorum.cok mantikli geliyor.diyyetten cok beslenme seklini degistiriyorsunn.forumda ilgili topik var.istersen bak canim
Tüm diyetleri biliyorum nerdeyse ama karatayı hiç bilmiyorum dukan ilgimi çekiyo

Kizlar bugun 9. Gunum bitti. 9 gunde 4 kilo verdim. Pek iyi degil ama harfi harfine uymadim. Yemediklerim oldu. Kacamaklarim oldu. 2.5 litreye yakin su icmeye calistim. Yuruyusumu en az 1 saat yaptim. Ama az verdim sanki yaaa. 4 gunum kaldi bakalim bi kac kilo daha versem kârdır benim icin. Sonucu yazarim bu bittikten bi kac gun sonra hurma yogurt diyetini yapmayi planliyorum bakalim kismet. 1 ay icinde en az 10 kilo vermem gerek.

3. Gün de akşama kadar hiç kaçamak yapmadım ama aksam bir tane poğaça ve bir tane Börek yedim dayanamadım ve bi kaç şey daha yedim bu sabah aldığımı düşünürken 78.7 geldim :) yani 3 günde 2 kilo gitt
Gönül ister ki 70 olayım 70 olursam çok çok iyi olur ama 72-75 arasına da razıyım Ama bugün ki korkumdan sonra bi daha kaçamak yapmak istemiyorum

Kızlar şu an adet dönemindeyim. Ben yine de başladım çünkü 1 hafta sonra nikahı var abimin. O zamana kadar en azından biraz incelmek istiyorum. Adet dönemi kilo vermeyi etkiler mi sizce?
Ben 6 gunde 4 kilo verdim sonra regl donemine girdim yeni bitti reglim ve oyle kaldi daha da veremedim. Diyetimde yarin biticek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…