- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #11.201
İnş cnm bende başka diyete baaşlıcam.senin kaç qünün kaldıSag
Lsaglik olsun zuhalcim.bende cok kacamak yaptim.tatil donusu baska diyet yapicam insAllah.. saglikli olalim yeter.kilolari elbetveririz Allahin izniyle ☺
Ya bende de duraklama oluyo neden acaba kilo vermem zorlaştı resmenBenim kilo vermem durdu ya offf. 3.5 kilo verdim dahasi gelmiyor. Son 6 gunde 3.5 kilo daha versem bari
Dün akşamki kaçamağı saymazsak, uydum. Ancak, ıspanak yiyemedim, onun yerine kabuğuyla birlikte 1 salatalık yedim hep. Bi de 2 yumurta ağır geldi, 1 yumurta anca yiyebildim. Dün akşam ama felaket bir şekilde bozdumCanım çok iyi vermişsin günü günü ne uydun mu menüye
Bende yarın başlıyorum kısmetse :) bende yumurta yiyemiyorum onun yerine kuru baklagil yenilebiliyomuş öyle yapçam tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin
Benim bugun son olmasi gerekiyordu ama son iki gun salladim.toplamda 3.5 kilo verdim.simdi karatay diyetini arastiriyorum.cok mantikli geliyor.diyyetten cok beslenme seklini degistiriyorsunn.forumda ilgili topik var.istersen bak canimİnş cnm bende başka diyete baaşlıcam.senin kaç qünün kaldı
Tüm diyetleri biliyorum nerdeyse ama karatayı hiç bilmiyorum dukan ilgimi çekiyoBenim bugun son olmasi gerekiyordu ama son iki gun salladim.toplamda 3.5 kilo verdim.simdi karatay diyetini arastiriyorum.cok mantikli geliyor.diyyetten cok beslenme seklini degistiriyorsunn.forumda ilgili topik var.istersen bak canim
Dukan icin sagliksiz diyorlar.ama bilmiyorum ben yapmadim hic.iyice bi arastir oylebaslaistersen.Tüm diyetleri biliyorum nerdeyse ama karatayı hiç bilmiyorum dukan ilgimi çekiyo
Ben 6 gunde 4 kilo verdim sonra regl donemine girdim yeni bitti reglim ve oyle kaldi daha da veremedim. Diyetimde yarin biticekKızlar şu an adet dönemindeyim. Ben yine de başladım çünkü 1 hafta sonra nikahı var abimin. O zamana kadar en azından biraz incelmek istiyorum. Adet dönemi kilo vermeyi etkiler mi sizce?
Vazgeçtim diyeti yapmaktan. Adetim bitti öyle yapıcam. O kadar halsiz kalıp da kilo vermemiş olmak istemiyorumBen 6 gunde 4 kilo verdim sonra regl donemine girdim yeni bitti reglim ve oyle kaldi daha da veremedim. Diyetimde yarin biticek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?