Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar benim diyetim dun bitti. 82.4 kiloyla basladim. 78.2 ile bitirdim. 6. gunden sonra saldim kendimi regl donemine girdim yazanlarin kahvalti haric diger ogunlerine uymadim. Basenlerim ve gobegim az da olsa cekildi. 1 hafta ara vericem ve tekrar diyete giricem. Buyuk ihtimal hurma yogurt diyetine baslicam. Okullarin acilmasina 1 ay var en az 70 olmam lazim cunku artik alay konusu olmaktan yoruldum!!!! Size iyi diyetler

Bugun 4.gune basladim.
Boy : 1.63cm 72.9 kiloyla baslamistim

1. gün: 71.6
2. gün: 70.6
3. gün: 70.2

Ucuncu gun pek verimli gecmemis ama bakalim yarin sabah insallah 69.5 falan olurum
Yine de cok sukur 3 gunde 2.7 kg verdim

Arkadaşlar 100 kilonun üzerinde olanlar varsa diyet grupları bölümünde bugün itibariyle konumuz açılmıştır.

Biliyorsunuz "Diyet Grupları" bölümünde konular sadece moderatörler tarafından açılabiliyor. 100 kilo ve üzeri bayanlar olarak tek bir başlık altında toplanalım ve bizim için açılan bu konuya sahip çıkalım. (Aynı zamanda günlüğünüzde paylaşımlarınıza da devam edebilirsiniz.)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilo-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.851342/

Ben ordayım 100 kilo ve üzeri tüm bayanları da bekliyorum

Arkadaşlar merhaba. Reglim biteli 3 gün oldu. Bundan dolayı tekrardan bir başlama eylemi gerçekleştiriyorum :) Şimdi kahvemi içtim. Yalnız anlamadığım nokta yemekler tuzsuz mu olacak? Çünkü ms hastasıyım ve kortizon aldığım dönemler oluyor. O dönemlerde tuzsuz yediğim için tuzsuz yemeklere karşı içimde bir nefret oluştu İnşallah siz tuzsuz yemiyorsunuzdur

selam kizlar, lutfen sorumu diyeti bitirmis olanlar cevaplayabilirmi? benim 1.5 ay icinde 10 kilo vermem lazim. ama diyeti yaptiktan sonra verdiginiz kilolari geri aldinizmi? internette bazi yerlerde birileri verdiginiz kilolar su kaybi olur sonrasinda fazlasiyla geri alirsiniz vs yazmis aklimi kurcaladi. eger aldirmiyorsa baslayacagim :)

Evvett sayfada online olan yok galibaa. Ama ben bugün isvece basladim ve bu sefer eksiksizkacamaksiz tam irade yapicam. Katilmak isteyen olursa bekliyorum. Ilk gun kahvemi yaptim içiyorum

mrb kizlar
diyette 3. gunum
ben bu diyeti daha once yapmistim ve 6 -7 kilo vermistim. Daha sonrasinda midem kuculdugu icin 3 ay icinde 8-9 kilo daha vermistim cok bisey yapmayarak ki benim metabolizmam cok yavas.
Yaklasik 1 sene once ameliyat gecirdim ve 1 senede 15 kilo falan aldim.

1. gun : 80.8
2. gun : 80
3.gun : 79.2. cok kilo vermedim ama inanin bana sisligin gittigini hisediyorum. Diyeti tami tamina uyuyorum ilk gunden sonra hic zorlanmadim. gunde yarim saat yurugus yapmaya calisiyorum. 6. gunde kesmek zorundaym tatile gidecegim icin bakalim kac kilo gidecek.

Arkadaşlar merhaba eşim yurt dışına gitti Önümde tam 15 gün var şuan ki kilom 73.5 acil Zayıflamam Lazım İsveç diyetlerini okudum bazıları çok memnun ve bazıları Saçları dökülmüş hangisi doğru bir yardımcı olsanız bana

Merhaba ben de sizlerle isvec diyeti deneyimlerimi paylasmak istiyorum. Ben bugüne kadar üc kez isvec diyetini denedim .Ilk iki kez 6 gün yaptim ve her ikisinde de 3 ila 4 kilo verdim . ücüncü kez yaptigimda 12 gün dayandim ve 6 kilo kadar verebildim . tabi kacamaklarim da oldu . buna ragmen cevremdeki herkes zayifladigimi farketti . 44 bedenden 40 bedene düstüm. Bedenim inceldi.
AMA saglik sorunlari da yasadim. Normalde düzenli adet hören biriyimdir. Adet düzenim degisti. Diyet bittikten sonra bir ay belki de daha uzun sure her gün adet gördüm. Tabii cok korktum. Saglik kontrolleri yaptirmak zorunda kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…