- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #11.301
Ben de bugun başladım okuduğum yorumlar gerçekten beni motive etti. Burdan birbirimize destek olarak hep beraber yaparsak gerçekten olumlu sonuçlar alacağınıza inanıyorum. :)
guzel karar canim. bende bu sayfada sizleri gorunce cok mutlu oldum. hep destek tam destekben 30-40 dk yuruyus de yapiyorum.
slm canim. hos geldin. ogunleri degistirmek serbest. ama her turlu cay yasak.fakat bende ictim
. 1.gun 5i 1arada
2.gun yesil cay ictim. ama kacamak sayilmaz bunlar. sonucta cikolata helve yemiyoruz.
Hosgeldin canm biraz kendinden bahsedermisin kilon kac byun kac fln gbi
1.78 boyum var ama 99 kiloyum18 yaşındayım
Canm garanti bu diyeti kacamak yapmadan atlatirsan sonunda en az 7 kilo vermis olursn bence hic uzulme benim 25 kilo fazlam vardi kaldi 10 kilo isteyince gidiyo sende yetrki iste ve azimli ol ozman sonucunu gruceksn
canim 64.3 ile basladim simdi 63 um. yani diyetimin 3.gunu 1.300 kilo vermisim.
canim orantili gidiyor. ama kalip vucudun ayni kalir. mesela armut tipli vucuda sahibim ben. diyet devam ederken kucuk bi armut olcam :)Bu diyetle en fazla kac kilo verilebilir ve zayıflayınca vücudun her bölgesinden orantılı bir şekilde gidiyor mu ? Önceden uygulayan arkadaşlar bilgi verirse gerçekten cok memnun olurum. :)
Çay listelerde hiç yok. Ama bence de içilmeli yeşil beyaz siyah hepsi antioksidan...Ben cayn serbest oldgnu bliyorum hatta bitki caylari iyi bile geliyomus ben hergun 3 kupa bardak 9'u bi arada bitki caymdan iciyorum bence icileblir sorun yaraticagni sanmiyorum nedense
Çok güzel tebrikler. Benimde ilk günümdü...Beklediğimden kolay oldu akşam hariç...Mrb bugün ilk günümdü başlangıç 69.9 kahvaltı nescafe öğle iki yumurta akşam 200 gr bonfile artı yeşil salata 2 litre su ile tamamladım
abi cok iiii yaaaMrb bugün ilk günümdü başlangıç 69.9 kahvaltı nescafe öğle iki yumurta akşam 200 gr bonfile artı yeşil salata 2 litre su ile tamamladım
canim bitki cay ic. onlar tok tutuyor. ben bi de tarcinli su iciyorum. artiii agzimda karanfille geziyorum. menun gayet iyiSelamlar herkese
1.gün bitmek
Sabah 1 şekerli espresso.
Öğlen 2 yumurta domates ve Ispanak
Akşam biftek ve salata...
Menü dışına çıkmadım ama kaçamaklarım var.
Turşu 2 zeytin 1 tane 3in1 ve sade neskafe ... Şu an ıhlamur içiyorum.
saat 7 8 arası zor geçti bi üşüme geldi falan... Şimdi iyiyim de ben aynı zamanda yürüyüş yapamam heralde...Çok açım, nokta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?