Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Slm kizlar ay ne gzel gittikce cogaliyoruz
Baslangic tarihi 3 ocak kilom 65.7
Birinci gun 64.7
Bence herkes hergun girmeye calissin ne yiyip ne ictgimizi yazalim motive edelim birbirimizi ve hergun tartilip yazalim olurmuuu lutfennn kabul edin

Ben de bugun başladım okuduğum yorumlar gerçekten beni motive etti. Burdan birbirimize destek olarak hep beraber yaparsak gerçekten olumlu sonuçlar alacağınıza inanıyorum. :)

Hosgeldin canm biraz kendinden bahsedermisin kilon kac byun kac fln gbi

slm canim. hos geldin. ogunleri degistirmek serbest. ama her turlu cay yasak.fakat bende ictim
. 1.gun 5i 1arada
2.gun yesil cay ictim. ama kacamak sayilmaz bunlar. sonucta cikolata helve yemiyoruz.

Ben cayn serbest oldgnu bliyorum hatta bitki caylari iyi bile geliyomus ben hergun 3 kupa bardak 9'u bi arada bitki caymdan iciyorum bence icileblir sorun yaraticagni sanmiyorum nedense

Bu diyetle en fazla kac kilo verilebilir ve zayıflayınca vücudun her bölgesinden orantılı bir şekilde gidiyor mu ? Önceden uygulayan arkadaşlar bilgi verirse gerçekten cok memnun olurum. :)

Bu diyetle en fazla kac kilo verilebilir ve zayıflayınca vücudun her bölgesinden orantılı bir şekilde gidiyor mu ? Önceden uygulayan arkadaşlar bilgi verirse gerçekten cok memnun olurum. :)
canim orantili gidiyor. ama kalip vucudun ayni kalir. mesela armut tipli vucuda sahibim ben. diyet devam ederken kucuk bi armut olcam :) bu senin vucuduna bagli. sen dikkat edrrsen 10 kilo bile verirsin. icilen su yapilan spor etkili.

kizlar menumu paylassiyorum. isvec 3.gun
sabah
1sekerli turk kahvesi ve 1dilim ekmek yerine
3gun kurusu yarim litre ilik su
ogle
(haslanmis ispanak vardi. ben oglenle aksami biraz değiştirdim. )
ogle
1haslanmis yumurta
1salatalik
1domates
aksam
1yumurta
haslanmis ispanak.
su 2 litre
insallah yarim saat yuruyus de yaparim.
vucudum cok iyi. karnim icine çöküyor
bu arada tuz atmiyorum ben hic. ispanak icin az bi karabiber attim.

Bende menumu paylasiyorum
Kahvalti neskafe ( 2 tane kol bogregi cok kucuklerdi ama toplamda 4 lokma yani kacamak oldu )
Ara bitki cayi -su
Ogle 3 kasik yogurt aksamki meyve hakkimi kullandim kucuk elma yedim
Ara bitki cayo- su
Aksam 2 tane baget haslama 1 tabak yesil salata zeytin yagli limonlu ve azck tuzlu
Ara bitki cayi -su

Bu saate kadr 2 lt su ictim 3 kupa 9'lu bitki cayimdan ictim gunu kapatimmmm

Selamlar herkese
1.gün bitmek üzere.
Sabah 1 şekerli espresso.
Öğlen 2 yumurta domates ve Ispanak
Akşam biftek ve salata...
Menü dışına çıkmadım ama kaçamaklarım var.
Turşu 2 zeytin 1 tane 3in1 ve sade neskafe ... Şu an ıhlamur içiyorum.
saat 7 8 arası zor geçti bi üşüme geldi falan... Şimdi iyiyim de ben aynı zamanda yürüyüş yapamam heralde...Çok açım, nokta.

canim bitki cay ic. onlar tok tutuyor. ben bi de tarcinli su iciyorum. artiii agzimda karanfille geziyorum. menun gayet iyi
eger cok ackkirsak ertesi gunun menusunden bi kac sey yiyebilirmisiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…