Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

gayet iyi canim ilk gun icin. zaten 2.ve 3.gun alisiyor vucut. benim kuru kayisilar da ise yaradi sukur wc sorunum halloldu

Sorma kardeş benimde bugün elim ayağım titredi o yüzden 1 tane kurabiye yedim altınbasak da. Kötü örnek olmayayım diye yazmamıştım ama başka yemedim şuan açımmm

Benim de bugun 2. Günüm ve 1.5 kilo vermisim vuhuu ama dün büyük bi savas icindeydim öğrenci evinde kaldığım icin evden gelen arkadaşlar sarmalar börekler tatlılar kurabiyeler baya baya doldurmuslar işte. Cok zordu dayanmak ama dedim 13 gün sonra yersin :)

Sonunda benim de ilk günüm dün hastaneye tahliller yaptırmam lazımdı öyle düzgün başlayamadım biraz geç kalktım okul tatil 11 gibi kahvemı içtim benim en büyük sorunum akşam yemeği, sabah ve öğle midem nerdeyse almıyor yemek ama akşam bi dünya yiyesim geliyor o yüzden öğlen yemeğini 3-5 arasında yiyip akşam yemeğini de 7-8e kadar dayanırsam götürürüm ilk günüü diye düşünüyorum akşam yemeğini erken yememem lazım 1-2 güne alışırım inşallah diyetee hiçbir diyeti 3 günden fazla devam edemedim ama bu sefer olacaaak hepimiz diyeti tam bitirip istediğimiz kilolaları vermiş olacağıız

Benim bugun 1.gunum.ben gec kalkip gec yattigimdan daha yeni kahvemi iciyorum.benim kilom 66 hedefim 52 bakalim isvecle kac killo veririm.
Bir sorummolacak sizlere spor yapmaya hicmi hic vaktim yok.acaba gunluk ev islerini daha hizli bir tempoda yapsam o da olurmu?

Olur tabi ev isi de bi aktivite sayilir onda da kalori yakiyoruz ev islerini tempoyla yaparsan iyi kalori yakabilirsin ama bence aksam en azindan 5 dakika zaman yaratabilirsen 10 dakika ip atliyor gibi atlama ziplama yapabilirsen cok faydali olur zamani olmayanlar icin ip atlama cok iyi kisa surede iyi kalori yaktirir

Slmmm bgun isvecte 3 gunum :)
Baslangic 3 ocak 65.7
1.gun 64.7
2.gun 63.9
Bakalim yarin sabah fark ne olucak hergun bu sekilde listelicem insallahh

Sizlerde benim gibi liste yaparsanz bence gzel olur motive eder en azndan bizleri dye dusunuyorum

Bu arada bende gec kalkip gec yatanlardanim neskafemi 11 gbi icip ogle yemegini 1-2 arasi yiyorum aksamda 6.30 - 7.00 arasinda yiyorum bazen 6 da yedgimde oluyo aralarda su ve 9lu bitki cayimdan iciyorum gunde 2 lt su 3 kupa btki cayimdan iciyorum ..

Ilk gunden 1.5 kilo cok iyi solemistim sana sen fazla verirsn dye bi kac gun bole byuk kilolar vermeye devam edersn tabi bu odem odemini attiktan snra kilo vermen yavaslicaktir hic dyet yapmadgn icn 3 kilo cok hizli gidicektir senden

Ispanak yoktu markette pazi haşladim sevmedigim icin pek de yiyemedim sanirim 2 yemek kasigi dolusu yiyebildim ancak onun da yaninda dusuk tansiyon var ben de ayakta duracak gibi degildim yarim bardak ayran ictim ilk gub kacamagi
11de kahvemi ictim
Ogle yemegimi 2 ye boldum
Saat 1de 1 yumurta ve domates yedim
Saat 4de pazi ve ayran ictim diger yumurtayi yemedim pazi midemi kaldirdi
Simdi yuruyuse cikacagim ayran kafami topladi iyiyim simdi aksam 8de yiyecegim su gunu bi atlatsam cok iyi olacak bu arada boy 172 kilo 74 basladim kiloma dun sabah bakmistim 74du bugun 3 gibi tartildim 73.5 cikti bilmiyorum ilk gundrn yarim kilo mu gitti odem miydi ama olsun giden gitsin
Yarin inşallah 73un altini gorursem iyi motive olurum birakmak istemiyorum diyetii şu başımin donmesi olmasa acıkmadim hiç

Cok iyi bir fikir bu ziplama olayi.cok tesekkurler canim mutlaka yapicam. Bugun balik almis esim.et yerine izgara balik yiycem ama sifir yag tabi

Yağsız peynir filan bulamadım ben o 25 gr peynir yerine az yoğurt falan yesek olmaz mı ?

25 gr peynirin kalorisine bakip o miktarda yogurt yiyebilirsin sanirim ben de bu aksam biftek ve tavuk yoktu alamadim da ogrenci insaniz malum 200 gr biftek kalorisinde brokoli yedim yapabilecegim bi sey yokt mercimek de yoktu yani kacamak gibi olmuyor herhalde brokoli de protein degeri yuksek sebzelerden bu aksamlik et yerine o gitti yarin alicam tavuk yarin tam yaparim insallah

ayran kacamak sayilmaz sonucta kalorisi dusuk. iyi etmissin. bende listeyi kendime uyarliyorum.
bu diyet cok güzel. benimde basim döndü canim yaa. bal aldim bi iki cay kasigi

ayran kacamak sayilmaz sonucta kalorisi dusuk. iyi etmissin. bende listeyi kendime uyarliyorum.
bu diyet cok güzel. benimde basim döndü canim yaa. bal aldim bi iki cay kasigi

O ayrani içmesem aksama bayilirdim herhalde hepimizin vucutlari farkli farkli boyle vucudumuzun ihtiyacina gore tuz ya da seker ihtiyacini saglikli dusuk kalorili seylerle gidermemiz lazim yoksa diyete devam edemeyiz insallah hep birliktr bitiriceeez bu diyetii

slm kizlaaar
bugun diyetimin 4.gunu.
sabah erkenden uyandim. kalbim cok hizli atiyordu. yataga oturup 5dk bekledim. soguk terlemeye basladim. bayilacagimi dusundum. yavas yavas mutfaga gittim. ortalikta bal varmis. hemen agzima attim. su ictim. ellerim titriyordu.
buraz daha bal ve su. sonra duzeldim.
kahvalti olarak da 2elmanin uzerine tarcin attim yedim. iyiyim cok sukur. .
diyete devam ediyorum. ogle ve aksam menume sadik kaldim.
ben hergün tartilmiyorum kuzularim.
ama kilo verdigimi hissediyorum.

Slmmm bgun isvecte 3 gunum :)
Baslangic 3 ocak 65.7
1.gun 64.7
2.gun 63.9
Bakalim yarin sabah fark ne olucak hergun bu sekilde listelicem insallahh

Sizlerde benim gibi liste yaparsanz bence gzel olur motive eder en azndan bizleri dye dusunuyorum
canim hergun tartilamiyorum. ama tartildikca mutlaka yazarim. yarin 5.gunum. 5.gun menusu cok guzel.
yemek görünce kazanmis surviver yarismacisi gibi oluyorum saldiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…