Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Mrb
Stresli bir gün oldu. Suyu içemedim çok. Sabah aynı. Öğlen dışarı çıkmak zorunda kaldım 2 köfte 2 yk yoğurt az pilav.Akşam ise biftek ve bi tabak karnabahar yemeği.
Menüye uyamadım tam. Ondan heralde tokum

yine de abarti yememmissin. 1gun uzatirsin diyeti. 13 degilde 14gun yaparsin canim.
hepimiz mecburen kacamak yapiyoruz. en azindan eski halimizden az yiyoruz

Ben de akşam yemeği biftek yerine brokoli yedim ama koca bi tabak yedim ya yiyebileceğim bi et yoktu şimdi korkuyorum tartıya çıkmaya brokoli fazla kalorili değil ama bi şiştim inşallah çok fazla su içtim diyedir biraz abarttım brokoliyi
bir de yeşil çay ve rezene çayı içtim gün içinde uzun zamandır alışkanlık oldu içmeyince iyi hissetmiyorum listede çay içmeyin yazıyo ama içtim en azından listenin dışına çıkmış da olsam sağlıklı şeylerle çıktım tek teselli yarın ikinci günüm tam uymaya çalışıcam ilk günün azizliği diyelim lütfen

menü ile yediğin arasında fazla kalori farkı yok bir şey olmaz herhalde bir gündeen

bi kac gun aksilikler olabilir kizlar onlara takilmayin. sonucta az bucuk uysak bile buna kilo verecegimiz kesin. hic birimiz kapali bi odada yasamiyoruz yada önümüze kapla yemek koymuyorlar. o yüzden kacamak normal. ama toparlamaya calismaliyiz.

yarin baslarsin canim. hemde fena bi sey yememissin

mrb kızlar 3.günümü tamamladım.
1.gün 65.7
2.gün 64.8
3.gün 64.8 kilo veremediğimi görünce sabah çok üzüldüm
bu sabah 4 altınbaşak nescafe
ara 1 elma
öğle 2 yumurta 1dilim salam
akşam ıspanağı çok az yağla ve baharatla kavurdum 1 kase yoğurtla yedim.(biraz değiştirdim ama )
türk kahvesi de içtim.1lt su 2 bardak bitki çayı 15dk egzersiz yaptım sabaha kilo vermiş olurum inş...

Uzun süredir her gece bir şeyler tıkınırdım bugun akşam yemeğini 7-8 arasında yedim daha sadece yeşil çay ve su içtim resmen midem kaznıyo elim ayağım gitti ama bu gece yeme alışkanlığımı bitirmem lazım uykum gelse de direk yatsam bi an önce yarın sabahki kahvemı içmek istiyorum midem kendimi imha ediyor şu an
tek başına kafama göre yapsaydım kesin şu an ekmek arası bir şeyler götürmüştüm ama burası gerçekten insanı motive ediyor geceleri tıkınmayacağım ve birlikte zayıflayacağız offf uykumda yemek yerim artık herkese iyi geceleeer

Merhaba arkadaşlar ..ismim merve . 1.68 boyundaym bu sbah 69.300 çıktım .. isvec diyetine başlıyorum ins yarın itibariyle. Geçenlerde yapmıştım buraya da yazmıştım 6 günde 3.500 kilo verdim . Aynı kilo kaybını bu sferde yaşarım ins :)

insallah kilo veririz canim. aksam yemeklerini erken yemeye calisiyorum.
tuz tüketme çünkü su tutuyor vucutta. guzel haberlerini bekliyorum

benimde karnimdan acayip gurultular geliyor. bu midemizin kuculdugu anlamina geliyor. kucucuk olsunlar hemence doysunlar gercekten hergun buraya yazmaya calisiyorum. yoksa ipin ucu kacar.

hos geldin canim. guzel kilolar veriririz insallah

gunaydin arkadaslar
bugun isvecte 5.gunum
tartildim.
pazartesi 63
carsamba bugun 62 yim. yani 2gunde 1kilo gitmis.
şu bi gercekki isvece ne kadar bagli kalirsak o kadar iyi kilo veririz.
simdi kahvaltimi yapmaya geciyorum. 1rendelenmis havuc var menumde.
oglen ton baligi yiycem.
aksamda bi parca haslama et ve marul
.bu arada marula limon sıkıp yiyorum. cok lezzetli oluyor hemde tok tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…