Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba arkadaşlar bende yeni katildim bu sayfaya, bugün ikinci günüm isvec diyetinde umarim iyi bir sonuç alirim, ben basladim ilk gün 71.8kg hedefim 60kg daha tartilmadim ama tartilmaya cezaret edemiyorum hedef 13gun 6.günde tartilirim
hepinize başarılar

Hoşgeldinn canim ben de tartilmaya korkuyorum ya en iyisi 6. gun ve diyetin sonunda tartilacagim bir de benim tarti dijital degil moralimi bozmayayim hafif kilo verdigim zaman gozukmuyo vermissem bile moralim bozuluyo ayni cikinca ben de 73.5 kiloyum en son baktigimda hedefim 62 yakin hedeflerimiz

evet bende öyle düşünüyorum eyer vermemisem moralim bozulur sabredelim 6.gune kadar ilk defa bir diyete girdim

Saat 7.30da ikinci günümün akşam yemeğini yiyeceğim hiç aç değilim başım da ağrımıyor ama bi değişik his var anlamadım uykum var gibi ama yok gibi diyetten mi yoksa otumaktan mı bilemedim
Akşam yemeğinden sonra 1 saat spor yapacağım yarın inşallah 1 kilo vermiş oluruumm diyete de alıştım dün biraz zor geçti ama şu an iyiyim böyle giderse 13 günü tamamlayabiliriiiimmm

Bgum 4. Gnum Bu sabh 100 gr vermisim ama moralimi bozmadm aynen devam ediyrum bgun tam anlamiyla isvece uydum uymaya devam ediyorum kacamak yokkkk dun 40 dakika leslie ve 20 dakika zumba yaptim 2.5 lt su 3 kupa caymdan ictim listeye uydum gbi bsey
Bgunde zumba ve leslie yapicam bakalim sabaha ne olcak

Slm kizlar ne gzel kendinizi tutup tartilmiyosunz ama ben her dkika tartilma manyagi oldum rsmen

Ben de öyleyim ama tartının tepesine çıktıkça sinirim de tepeme çıkıyordu tartıyı kaldırdım yoksa kıracaktım sinirden ilk gün o kadar aç aç dolaşınca 20 dkda bir zayıflamış mıyım diye tartıya çıktım

Slm kizlar ne gzel kendinizi tutup tartilmiyosunz ama ben her dkika tartilma manyagi oldum rsmen
Ben öylen biraz zorlandim ama simdi iyim aksam yemeğini 6-7 gibi yiyecem

iyi aksamlar arkadaslar. sayfayi sürekli okuyorum bana moral veriyor.
bugun İsveç'te 5 gündü.
sabah 1havuc hakkim vardi ama ben 2 havuc yedim :)
ogle bim den 1kutu ton baligi yagini suzdum tabiki
aksam et haslama kucuk. belki birazdan 1-2salatalik yerim.
ya ben kendimi pek iyi hissetmiyorum. kalbim hizli atiyor. ve cok usudum bugun.
is yerinde yorucu bur gundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…