- 6 Ocak 2016
- 49
- 30
- 3
- 37
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #11.361
Merhaba arkadaşlar bende yeni katildim bu sayfaya, bugün ikinci günüm isvec diyetinde umarim iyi bir sonuç alirim, ben basladim ilk gün 71.8kg hedefim 60kg daha tartilmadim ama tartilmaya cezaret edemiyorum hedef 13gun 6.günde tartilirim
hepinize başarılar
evet bende öyle düşünüyorum eyer vermemisem moralim bozulur sabredelim 6.gune kadar ilk defa bir diyete girdimHoşgeldinn canim ben de tartilmaya korkuyorum ya en iyisi 6. gun ve diyetin sonunda tartilacagim bir de benim tarti dijital degil moralimi bozmayayim hafif kilo verdigim zaman gozukmuyo vermissem bile moralim bozuluyo ayni cikincaben de 73.5 kiloyum en son baktigimda hedefim 62 yakin hedeflerimiz
Slm kizlar ne gzel kendinizi tutup tartilmiyosunz ama ben her dkika tartilma manyagi oldum rsmen
Slm kizlar ne gzel kendinizi tutup tartilmiyosunz ama ben her dkika tartilma manyagi oldum rsmen
Ben öylen biraz zorlandim ama simdi iyim aksam yemeğini 6-7 gibi yiyecemSaat 7.30da ikinci günümün akşam yemeğini yiyeceğim hiç aç değilim başım da ağrımıyor ama bi değişik his var anlamadım uykum var gibi ama yok gibi diyetten mi yoksa otumaktan mı bilemedim
Akşam yemeğinden sonra 1 saat spor yapacağım yarın inşallah 1 kilo vermiş oluruumm diyete de alıştım dün biraz zor geçti ama şu an iyiyim böyle giderse 13 günü tamamlayabiliriiiimmm
Ben kararliyim 6 güne kadar tartiya cikmam biraz süpriz olsun kendimeSlm kizlar ne gzel kendinizi tutup tartilmiyosunz ama ben her dkika tartilma manyagi oldum rsmen
evet bu cok guzel uygulama. meyve yide bolebiliyoruz.1elmayi dorde bolup aciktikca yiyebilirmisiz canim.Ay ben cok aciktim aksam yemegimi yedim ama salatami yemedim daha salatami 1 saat sonra yiyecegim yoksa aksami bulamam off saat 9dan sonra aklimdaki tek şey sabah olsa da kahve içsek
canim tuzlu salatalik yedim. kafamda zonk zonk bi sey var. sende dayanamiyorsan elma yada salatalik olabilirŞimdi açlıktan bayılacağım. Açım ben çok hem de
Öyle yaparım galiba daha 3. Günüm zaten dayanmam lazım. saol bu arada :)canim tuzlu salatalik yedim. kafamda zonk zonk bi sey var. sende dayanamiyorsan elma yada salatalik olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?