Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Erken yatmak en iyisi...

Ben bi 30 dk yürüdüm geç saate kalmasaydim 1 saat yurumek istiyordum ama eve donmek zorunda kaldim simdi geldim tansiyonu bi dengeleyim ben de evde tepineyim biraz spor şart
Ne güzel yürüyüş iyidir ama ben yapamıyorum iki çocuk var cikmak zor, onlarla cikamm hava cok soğuk burda :-(

s.a kızlar şimdi gelebildim neler yaptım neler...
sabah: 1 bardak bitki çayı ile 1 dilim kızarmış ekmek azcık peynir
öğle :1 yumurta peynir 1havuç
ara :1 armut+2kupa bitki çayı
akşam:1 kase yoğurt
1.5lt su içtim okula yürüyerek gittim.20dk gidiş 20dk geliş.Ayrıca okulda hiç oturmadım. Zumba açtım ama 4dk zorla yaptım bacaklarım felaket ağrıyoo bıraktımm.Benden bu kadar.
1.gün 65.7
2.gün 64.8
3.gün 64.8
4.gün 64.6
yavaş gidiyor yarından ümitliyim bakalım ben tartılmadan duramıyorum

2. günümün akşamında ızgara tavuk yedim, salata ve meyveyi daha sonra bölerek yerim diye düşünmüştüm meyve yiyeceğim vakitte evde kek yapmışlar 2-3 ısırık aldım birden kendime engel olamadım sonra bıraktım vicdan azabı çekiyorum resmen sabaha kadar spor yapıcam onu yakıcam ya birden ağzımda keki fark edince ağlayacaktım

:) canim yaa. bi sey olmaz o kadardan. sonucta gun icinde kosusturuyoruz.ama bende kendimde fark ettim. o kadar cok seyi agzima atiyormusum ki rastgele. simdi duzene bindi.

:) canim yaa. bi sey olmaz o kadardan. sonucta gun icinde kosusturuyoruz.

Diyet boyunca insanlarla ayni masaya oturmak istemiyorum onumde birden kek belirdi tutamadim kendimi o olmasaydi kacamaksiz tamamlayacaktim artik yarina kismet insallah
Bugun de oyle boyle bitti yarin da hepimiz sorunsuz atlatiriz insallah

bende ayni bacaklarim agriyor. biraz uyudum uyandim gecti sukur. ac uyumak ne zormus dostuum yyaa :)

Diyet boyunca insanlarla ayni masaya oturmak istemiyorum onumde birden kek belirdi tutamadim kendimi o olmasaydi kacamaksiz tamamlayacaktim artik yarina kismet insallah
Bugun de oyle boyle bitti yarin da hepimiz sorunsuz atlatiriz insallah
hahhhaha
sirf ayni sebepten bende aksamlari evden disari cikmiyorum. bi oturmaya falan gitsem kesin bozulacak insallah su 13gun iyi sonuclarla biter.

Son düzenleme:
sen_yarimidun .!.:
Kizlar 7 de aksam yemeyimi yedim. Kavurma ve salata, ama dayanamadim ek olarak patetes salatasi yedim
yarin 3 günüm sabah sadece kahve içeceğim kızarmış ekmek yok oda yediğim patetes yerine olsun
patates masum bi sey ya. hem birgun onceden yiyebilirmisiz ertesi gunden bi kac bi sey.dengelersin canim.

yarın ben de buna 111 kilo ile başlıyorum ne demişler azdan az çoktan çok gider umarım sonuna kadar gidebilirim 2 kere 5. günde bırakıp geri almıştım verdiklerimi çünkü
hepinize de kolay gelsin kızlar

Evettttttt bugün 4.gün 0.5kg gutmis toplamda 2.8 oldu
Dün spor yaparken bütün kaslarıma kramp girdi, az daha bayılıyordum sanırm sporu abartmamak lazım
Bence diyet giderek zorlaşıyor akşam ölüyordum acımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…