- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #11.381
Ya o kadar abartmayalım nolurcanim tuzlu salatalik yedim. kafamda zonk zonk bi sey var. sende dayanamiyorsan elma yada salatalik olabilir
Ben bi 30 dk yürüdüm geç saate kalmasaydim 1 saat yurumek istiyordum ama eve donmek zorunda kaldim simdi geldim tansiyonu bi dengeleyim ben de evde tepineyim biraz spor şart
Erken yatmak en iyisi...iyi aksamlar arkadaslar. sayfayi sürekli okuyorum bana moral veriyor.
bugun İsveç'te 5 gündü.
sabah 1havuc hakkim vardi ama ben 2 havuc yedim :)
ogle bim den 1kutu ton baligi yagini suzdum tabiki
aksam et haslama kucuk. belki birazdan 1-2salatalik yerim.
ya ben kendimi pek iyi hissetmiyorum. kalbim hizli atiyor. ve cok usudum bugun.
is yerinde yorucu bur gundu.
Hiç canım istemiyor spor falan. Özendim yaaaa...
Ne güzel yürüyüş iyidir ama ben yapamıyorum iki çocuk var cikmak zor, onlarla cikamm hava cok soğuk burda :-(Ben bi 30 dk yürüdüm geç saate kalmasaydim 1 saat yurumek istiyordum ama eve donmek zorunda kaldim simdi geldim tansiyonu bi dengeleyim ben de evde tepineyim biraz spor şart
bisey olmaz canim. kalorisi cok dusuktur.Ben biraz grip oldum ama nane limon icsem sıkıntı olmaz de mi ? Güvenemedim
:) canim yaa. bi sey olmaz o kadardan. sonucta gun icinde kosusturuyoruz.ama bende kendimde fark ettim. o kadar cok seyi agzima atiyormusum ki rastgele. simdi duzene bindi.2. günümün akşamında ızgara tavuk yedim, salata ve meyveyi daha sonra bölerek yerim diye düşünmüştüm meyve yiyeceğim vakitte evde kek yapmışlar2-3 ısırık aldım birden kendime engel olamadım sonra bıraktım vicdan azabı çekiyorum resmen sabaha kadar spor yapıcam onu yakıcam ya birden ağzımda keki fark edince ağlayacaktım
canim yarin tartilip yazarim 6.gunum olacak.benim 3 günde 1.100g gitti sizlerin nasıl merak ediyorum doğrusu?
:) canim yaa. bi sey olmaz o kadardan. sonucta gun icinde kosusturuyoruz.
bende ayni bacaklarim agriyor. biraz uyudum uyandim gecti sukur. ac uyumak ne zormus dostuum yyaa :)s.a kızlar şimdi gelebildim neler yaptım neler...
sabah: 1 bardak bitki çayı ile 1 dilim kızarmış ekmek azcık peynir
öğle :1 yumurta peynir 1havuç
ara :1 armut+2kupa bitki çayı
akşam:1 kase yoğurt
1.5lt su içtim okula yürüyerek gittim.20dk gidiş 20dk geliş.Ayrıca okulda hiç oturmadım. Zumba açtım ama 4dk zorla yaptım bacaklarım felaket ağrıyoo bıraktımm.Benden bu kadar.
1.gün 65.7
2.gün 64.8
3.gün 64.8
4.gün 64.6
yavaş gidiyor yarından ümitliyim bakalım ben tartılmadan duramıyorum
hahhhahaDiyet boyunca insanlarla ayni masaya oturmak istemiyorumonumde birden kek belirdi tutamadim kendimi o olmasaydi kacamaksiz tamamlayacaktim artik yarina kismet insallah
Bugun de oyle boyle bitti yarin da hepimiz sorunsuz atlatiriz insallah
patates masum bi sey ya. hem birgun onceden yiyebilirmisiz ertesi gunden bi kac bi sey.dengelersin canim.sen_yarimidun .!.:Kizlar 7 de aksam yemeyimi yedim. Kavurma ve salata, ama dayanamadim ek olarak patetes salatasi yedim
yarin 3 günüm sabah sadece kahve içeceğim kızarmış ekmek yok oda yediğim patetes yerine olsun
haklisin canim. iyi etmissin. bende uyudum duzeldim sukur.Ya o kadar abartmayalım nolur
ceviz vb yiyin yogurt tok tutar.
Ben 5 tane kabuklu fıstık yedik 1 de ceviz. Tokum şu an. Balıkta çok tok tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?