- 21 Aralık 2015
- 31
- 18
- 88
- 32
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #11.481
Cok iyi vermisin tebrikler yola devam ;-)Ben 6.günün sonunda öyle bir kaçamak yaptım kiiii (rakı- meze) önce bırakacaktım sonra dedim dur bakalım
Bugün 8.gün sabah tartıldım 4.2 kg verdim toplamda
Hoşgeldin, benim 8 günüm ilk günlerde belli olmuyor ama 1 hafta sonra farkediliyor benimde bu ilk deneyimim, hadi bakalim gitsin kilolarKızlar size bir sorum kilo verdiğiniz belli oluyor mu ? Ben bu diyette bolca protein yediğimizden kas kaybettiğimizi düşünmüyorum ama gene ben bi size soriyimm :)) Bidee bu diyetle 10 ila 20 arası kilo veren var mı yada vereni duydunuz mu yardımcı olursanız sevinirim. Cumartesi bende başlıyorum günü gününe herşeyiyle yazıcam öpüldünüz
Yaaa içime su serptinCok iyi vermisin tebrikler yola devam ;-)
Canım öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim ama şuan aklıma takılan bide Muzaffer Kuşhan diyeti var onda kahvaltıda var benziyor zaten ama ben bu isveç diyetinden sonra kilo veremem diye korkuyorumHoşgeldin, benim 8 günüm ilk günlerde belli olmuyor ama 1 hafta sonra farkediliyor benimde bu ilk deneyimim, hadi bakalim gitsin kilolar
Hangisi kafana yatarsa ona başla canim , ben misal 6 günde 3.7kilo verdim spor yapmadan bazen arada kacamak yaptim ona ragmen iyi eyer sen tam uyarsan iyi bir sonuç alirsinCanım öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim ama şuan aklıma takılan bide Muzaffer Kuşhan diyeti var onda kahvaltıda var benziyor zaten ama ben bu isveç diyetinden sonra kilo veremem diye korkuyorum. Bide benim 12 kilo vermem gerekiyor şu 15 tatilin bitişine kadar çünkü spor hayatıma devam edicem ve kısmetse maçlara çıkmaya başlayacağım o yüzden çok ihtiyacım var
Ben sizinle isveç diyeti yapıcam ya bu cumartesiden itibaren tatlım bu arada 72 ile diyete başlamışşsın hedefin 60 olmakmış bende 72 ile başlıyorum benimde hedefim 60 olmakHangisi kafana yatarsa ona başla canim , ben misal 6 günde 3.7kilo verdim spor yapmadan bazen arada kacamak yaptim ona ragmen iyi eyer sen tam uyarsan iyi bir sonuç alirsin
Tebrikler cok iyi gidiyorsun, ben cesaret edemiyorum tartiya cikmaya bu hafta biraz liste disina ciktim fazla vermis olamamAyyy bugün 10.günüm bitti ama ben de bittim, artık gözümün önünde yemekler uçuşuyor
Bugün 5kg oldu
Evet Canim hedefimiz ayni, ilk hafta spor yapmsdan 3.7kilo gitti hu hafta mümkün oldukca yürüyüş yapiyorum ama biraz liste dışına cikiyorum bakalim pazar günü bittiyor diyet ben sonrasinda yemeye böyle devam ederim abartmadan belki böylece 60kadar inerim hadi bakalım yaza iyi zayiflamis girelimBen sizinle isveç diyeti yapıcam ya bu cumartesiden itibaren tatlım bu arada 72 ile diyete başlamışşsın hedefin 60 olmakmış bende 72 ile başlıyorum benimde hedefim 60 olmak60 olana kadar bence İsveç Diyetinden sonra Muzaffer Kuşhan diyetine başla bende öyle yapıcam zaten dediğim gibi çok benziyo sadece sporu arttırsak devam gibi olur diye düşündüm neyse ben çok konuşuyorum galiba Cumartesi akşamı bütün günümü yazmaya başlarım artık Başarılar inşallah istediğin kiloya ulaşırsın öpüldün
Ben de bugun çıktım mesela aksam toplanti vardı dolayısıyla aksam yemeğimi yiyemedim zaten öğlen bir şey yoktu menüde sonunda dayanamayıp önümde duran simit peyniri yemiş oldumTebrikler cok iyi gidiyorsun, ben cesaret edemiyorum tartiya cikmaya bu hafta biraz liste disina ciktim fazla vermis olamam
Yok artık bu kadar olurMerhaba arkadaşlar bugün 12. Günüm pazartesi tartilmayi düşünüyorum sonucu sizlerle paylaşicam sonrasinda yoğurt küru yapicam 2haftalik göbek ve basen eritmek icin arastirdim cok positiv yorumlar gördüm bakalim...aranizda deneyenler varmi
Insallah göbek ve cansimitimYok artık bu kadar olur
Ben de yoğurt kürüne başlıcam pzt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?