Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar size bir sorum kilo verdiğiniz belli oluyor mu ? Ben bu diyette bolca protein yediğimizden kas kaybettiğimizi düşünmüyorum ama gene ben bi size soriyimm :)) Bidee bu diyetle 10 ila 20 arası kilo veren var mı yada vereni duydunuz mu yardımcı olursanız sevinirim . Cumartesi bende başlıyorum günü gününe herşeyiyle yazıcam öpüldünüz

Hoşgeldin, benim 8 günüm ilk günlerde belli olmuyor ama 1 hafta sonra farkediliyor benimde bu ilk deneyimim, hadi bakalim gitsin kilolar

bu sabah diyetisyene gittim hep kastan vermişim.bu gün isveçi bıraktım kızlar artık diyet listeme uyarak kaşıık hesabıyla yiyeceğim sizlere kolay gelsin

Hoşgeldin, benim 8 günüm ilk günlerde belli olmuyor ama 1 hafta sonra farkediliyor benimde bu ilk deneyimim, hadi bakalim gitsin kilolar
Canım öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim ama şuan aklıma takılan bide Muzaffer Kuşhan diyeti var onda kahvaltıda var benziyor zaten ama ben bu isveç diyetinden sonra kilo veremem diye korkuyorum . Bide benim 12 kilo vermem gerekiyor şu 15 tatilin bitişine kadar çünkü spor hayatıma devam edicem ve kısmetse maçlara çıkmaya başlayacağım o yüzden çok ihtiyacım var

Hangisi kafana yatarsa ona başla canim , ben misal 6 günde 3.7kilo verdim spor yapmadan bazen arada kacamak yaptim ona ragmen iyi eyer sen tam uyarsan iyi bir sonuç alirsin

Hangisi kafana yatarsa ona başla canim , ben misal 6 günde 3.7kilo verdim spor yapmadan bazen arada kacamak yaptim ona ragmen iyi eyer sen tam uyarsan iyi bir sonuç alirsin
Ben sizinle isveç diyeti yapıcam ya bu cumartesiden itibaren tatlım bu arada 72 ile diyete başlamışşsın hedefin 60 olmakmış bende 72 ile başlıyorum benimde hedefim 60 olmak 60 olana kadar bence İsveç Diyetinden sonra Muzaffer Kuşhan diyetine başla bende öyle yapıcam zaten dediğim gibi çok benziyo sadece sporu arttırsak devam gibi olur diye düşündüm neyse ben çok konuşuyorum galiba Cumartesi akşamı bütün günümü yazmaya başlarım artık Başarılar inşallah istediğin kiloya ulaşırsın öpüldün

Selam kizlar bugün benim 10 günüm artik tam olarak listeye uyamiyorum 13. Günde tartilmayi düşünüyorum bakalim nekadar vermiş olucam,

Evt
Evet Canim hedefimiz ayni, ilk hafta spor yapmsdan 3.7kilo gitti hu hafta mümkün oldukca yürüyüş yapiyorum ama biraz liste dışına cikiyorum bakalim pazar günü bittiyor diyet ben sonrasinda yemeye böyle devam ederim abartmadan belki böylece 60kadar inerim hadi bakalım yaza iyi zayiflamis girelim

Tebrikler cok iyi gidiyorsun, ben cesaret edemiyorum tartiya cikmaya bu hafta biraz liste disina ciktim fazla vermis olamam
Ben de bugun çıktım mesela aksam toplanti vardı dolayısıyla aksam yemeğimi yiyemedim zaten öğlen bir şey yoktu menüde sonunda dayanamayıp önümde duran simit peyniri yemiş oldum

Merhaba arkadaşlar bugün 12. Günüm pazartesi tartilmayi düşünüyorum sonucu sizlerle paylaşicam sonrasinda yoğurt küru yapicam 2haftalik göbek ve basen eritmek icin arastirdim cok positiv yorumlar gördüm bakalim...aranizda deneyenler varmi

Yok artık bu kadar olur
Ben de yoğurt kürüne başlıcam pzt

Evet kızlar ilk günümü bitti bitiyo bi akşam yemeği biftek kaldı o da oluyo
Başlangıç (Cumartesi) 72.4
Diyete 1 gün kala Türk geleneği olarak yetmediğim şey kalmadı
Evet sabah şekersiz kahvemi içtim dershaneye gittim saat 3te eve geldim 1 yumurta yedim bikaç saat sonra salata yaptım onu yedim canım açıkça pek yemek istemedi bende boş yere zorlamadim 1 gün boyunca bir şey yemeden durabilirim ama ertesi gün kimse durdurmaz . Sabah tartılıp yazarım ama çok halsiz kaldım bütün gün film izledim

Kızlar bu gün ikinci günüm 72.4 ile baslamistim az önce tartıldim 71.6 çıktım İnşallah kastan gitmez ne diyim daha akşam bi kendime bakıp ben zor zayiflarim demiştim suan çok mutlu oldum
Başlangıç 72.4
1. G. Sonu 71.6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…