Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ben de az once havucumu yedim dolaşmaya cıkacağım şimdi havuç iyi geldi aslinda dogal sekerli felan öğlene kadar iyi gider öglen ve aksam iyi bu 5.gün rahat menusu

Bu diyet 6 günden sonra sorgulattırıyor galiba...
Ben zorlanmadım ufak tefek ilaveler yaptıgım için sanırım.Bu diyeti şu yönden beğendim; ilk gün hariç şeker isteği yaratmaması ve iştahı baskılaması.

Saat onbuçukta öğlenki yumurtalarımı yedim ancak pastırmalı...Haşlanmış tavukla devam edecektim ancak galiba bir doğumgününe katılacağım.
6.günde bitiriyorum mecbur. kg verdim mi bilmiyorum. Tartılmadım.
Ama pazartesinden itibaren en azından hafta içi listeye devam arkadaşlar...

Iyi aksamlar kizlar.. Bugün oglen yemeği yiyemedim misafirlikteydim, öğlen kahve ictim, aksamda yarim kase brokoli corbasi küçük porsiyon makarna, Öğlenle akşami birleştirmis oldum acaba makarna fazlami oldu nee?

Ben sabah havuc yemistim sonra 7ye kadar disardaydim yemek yiyemedim 7de tonbalikli salata yaptim buyuk bi tabak onu yedim, tavuk corbasi vardi kucuk bi kase de ondan içtim öğle ve aksami boyle birlestirdim. Disardayken sekerim dusmustu bi cikolata yedim yemek yicek yer yoktu mecbur kaldimm evde olsa meyve yerdim ama boyle oldu

Kızlar bende cumartesi başliyorum boyum 1.72 kilom 73 . 15 Tatilden 1 hafta önce başlamış olucam hedefim 15 tatil bitişinde 60 kiloya ulaşmak 13 gün o sürücek bittiğinde ağır spor yaparak düzene sokucam zaten spor hayatım vardı bacağımı kırdım bıraktım 15 tatilden sonra başlicam benle birlikte yapmak isteyen ulaşsın

6. Günümdeyiiim simdi uyandim kahvalti yapacagim sık sık tartıya çıkmıyorum 74 kilo başlamıştım 3.gün sabah tartildiğimda 73 kiloydum bugünü de bitireyim yarin tartilacağım ben her gün liste dişina ciktim bu yuzden yavaş gidiyo sanirim

Ben de 5. Günümdeyim ama bugun çok acıktım. Dün uyamadim bugün de uyumayacagim sanırım listeye . Kafam gidip geliyor :) yarilamissiniz başarılar :)

Slm kizlar bugün 6.günüm sabah kahvemi ictim öğle birsey yemedim, komşunun kizinin bohça günü vardi 5gibi biraz patetes salatasi yarim poça 2sarma yedim, bugün listemi uygulayamadim tam olarak, ben 71.8 ile başladım hedef 60kg yarin sabah tartilmayi düşünüyorum bakalım nekadar vericem.
Bu arada ben galiba iyi alıştım iştah gitti;-) ilk günler canim hersey çekiyordu ve acikiyordum

Kızlar ben dün akşam bıraktım 6. günümün akşamında yani çok fazla kaçamak yaptım hafta boyunca toplam 2 kilo vermişim bugün dinlendim yarın muzaffer kuşhan diyetine başlayacağım bu sadece proteinde gına geldi artık. Ama isveçin de hakkını vermek gerek kaçamak yapmasaydın en az 4 kilo verirdim 6 günde kaçamaklara rağmen 2 çok iyi benim için

Merhaba kizlar bugün sabah 4 km yürüyüşumu yaptim, simdi kahvemi iciyorum artik gitikce alistim ben az yemeye ilk günler biraz zorlaniyordum bugun İsveç diyetinde 8. Günüm 6. Gunumde 3.7 kilo verdim bakalim 13.gunde nekadar vereceğim....haydi kizlar pes etmek yokk yaza fit ve zayif girelim

Az kalmııışş bu hafta geçen haftadan daha çok kilo verirsiiin inşallah
ben de bugün muzaffer kuşhan diyetine başladım kahvaltıyı yaptım demin isveci bitirince 1-2 gün mola verdikten sonra başlayabilirsin sen de isveçten sonra baya kolay geliyor

In
inşallah canim kilolar gider, olabilir bir arastirim muzaffer diyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…