- 21 Aralık 2015
- 31
- 18
- 88
- 32
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #11.441
Diyeti sabote etmiş olmaz mıyımcanim intrnetten arastirdim magnezyum eksikligi yol aciyormus.2 gundur 1avuc kabak cekirdegi yiyorum gercekten iyi geliyor. ayrica bugun muz yedim. bunlar magnezyum icerigi yuksek gidalar. sende mutlaka dene.
canim kafana gore degistirerek yaparsan bi sey olmuyor. harfiyen uyma menuye sagligin bozulurSlm kizlar az önce bu İsveç diyetini iyi bir arastirdim şok diyet olarakta geciyor kisa sürede zayiflatiyor ama sonrasinda geri aliyormusun ve salik sorunlarda ortaya cikabiliyormuş ne düşünüyorsunuz bu konuda....
herkesin bunyesi farkli canim. benimki 4 gunde sinyal verdi. goz seyirmesi kalp hizli atislari. durum boyle olunca birebir bagli kalamadim. diyeti sabote etmemek adina sagligimizi mi sabote edelim :)Diyeti sabote etmiş olmaz mıyım
sana katiliyorum canimmm.Harfiyen uyacak gibi degil liste ya benim 4.günümdü bugün de listeye tam uyamadimevde 4 kişinin yaninda çok zor oluyor ama az yemeyi öğrendim geceleri yemek yiyordum hep artik 9dan sonra yemek aramiyorum 6.gün vucudumun durumuna göre devam edicem ya da bırakıp karataya başlayacağım ve bu diyetten sonra karataya şükür ederek uyacağımı düşünüyorum
sana katiliyorum canimmm.
6 gun yaptim bu 6 gunde kek kurabiye kizartma ekmek filan yemedim. bendeki kacamak anlayisi menuyu biraz zenginlestirmek oldu. mesela 1 degil 2 haavuc yedim. yada 2 ceviz yedim. yada 2 cay kasigi bal. yoksa bayilacaktim zaten.
Haklisin hicdiyet uygulamamis biri icin biraz ağır bende artik cocuklara yedirirken arada 1-2 kasik atiyorumcanim yogurt veya meyve veya ceviz ekle biraz menuye. boylce 13 gune cikabilirsin. kendini cok zorlama. ama sakin kek pasta borek yeme
insallah guzel kilo verirsin dostum. ucsun gitsin kotu kilolaaar :)Haklisin hicdiyet uygulamamis biri icin biraz ağır bende artik cocuklara yedirirken arada 1-2 kasik atiyorum
3 gunde o kadar anlasilmaz canim çunku verdigin kilo da ödem ve su da vardir yağ olarak değil tamami 1 haftada sanirim hissedersin benim de bugun 4.gündüMerhaba arkadaşlar ben 3. Günü bitirdim 2 günde 2.4 kg verdim ama incelme hissetmiyorum hemen anlaşılır mi yoksa kastan mi gidiyor acaba ? Bilginiz var mii
Sağol canim inşallah hepimiz iyi sonuclar lirizinsallah guzel kilo verirsin dostum. ucsun gitsin kotu kilolaaar :)
Benimde 4. Günüm bende vücudumda incelme farkedemedim daha. Bakalim sonuc ne olucak 6.gunde tartilmayi düşünüyorumMerhaba arkadaşlar ben 3. Günü bitirdim 2 günde 2.4 kg verdim ama incelme hissetmiyorum hemen anlaşılır mi yoksa kastan mi gidiyor acaba ? Bilginiz var mii
Bekleyelim görelim o halde3 gunde o kadar anlasilmaz canim çunku verdigin kilo da ödem ve su da vardir yağ olarak değil tamami 1 haftada sanirim hissedersin benim de bugun 4.gündü
Umarim değerBenimde 4. Günüm bende vücudumda incelme farkedemedim daha. Bakalim sonuc ne olucak 6.gunde tartilmayi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?