- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #11.841
İnş dediğin gibi olur ya emeklerim boşuna gitmez
En buyuk hatalarim yarim kalan diyetlerim hep tarti yuzundendir o yuzden hayatimda ilk kez bir diyeti bitirdigimde tartilmak istiyorumİnş dediğin gibi olur ya emeklerim boşuna gitmez
Nasıl gidiyor senin kaçıncı günün olduEn buyuk hatalarim yarim kalan diyetlerim hep tarti yuzundendir o yuzden hayatimda ilk kez bir diyeti bitirdigimde tartilmak istiyorum
Benim 2. Gunum canim tartilmiorum ama karnimda hafif bi kiculme var ins hiz bozmadan bitirince toplu sonuc yazcamNasıl gidiyor senin kaçıncı günün oldu
bence bu senin için kırbaç gibi olmalı eğer yapamazsan eşine karşı çok büyük bir kaybedeşin olacak bence önce kendine sonra etrafına kanıtlama vakti ve mutlu olma..Bu arada dun esim zayiflama sozunu unutmadin dimi dedi o an yerin dibine gircektm oyle bi zayiflamaliyim ki gostercem ona ben
Ve 7.gün 69.8 sonunda 60lara düşmek :)
bence bu senin için kırbaç gibi olmalı eğer yapamazsan eşine karşı çok büyük bir kaybedeşin olacak bence önce kendine sonra etrafına kanıtlama vakti ve mutlu olma..
80.581.1 yavas ve emin adimlarla ilerliyorum
İnşallah Allah kolaylık versin. Bende akşam menüsü ile öğlen yerini değiştirdmMerhaba isvec diyeti 1.gün
Sabah turk kahvesini zorla 1 kup sekerle ictim
13.30 haslanmis 2 yumurta ispanak ve 1 domatesi yedim.ispanak yiyemedim hepsini midem almadi ama olsun InsAllah dayanicam tutucam bogazimi
merhaba bende bugün bu diyete başladım ama öğlen için ıspanağı nasıl yapacağımı bilemiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Ispanagi haslayabilirsin canm ben soyle yaptim.ispnagi haslayip yumurtalari uzerine kirdim yagsiz tabiİnşallah Allah kolaylık versin. Bende akşam menüsü ile öğlen yerini değiştirdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?