Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

6.gün başlar ben aynı kilodayım güne çok geç başlıyorum ve geç yatıyorum acaba bu yüzdenmi normalde metebolizmam hızlıdır niye böyle oldu anlamadım 6lara inmiyor inatla tartı

Bu arada dun esim zayiflama sozunu unutmadin dimi dedi o an yerin dibine gircektm oyle bi zayiflamaliyim ki gostercem ona ben

Ve 7.gün 69.8 sonunda 60lara düşmek :)
Bu arada dun esim zayiflama sozunu unutmadin dimi dedi o an yerin dibine gircektm oyle bi zayiflamaliyim ki gostercem ona ben
bence bu senin için kırbaç gibi olmalı eğer yapamazsan eşine karşı çok büyük bir kaybedeşin olacak bence önce kendine sonra etrafına kanıtlama vakti ve mutlu olma..

Cok pis gaza getrdin beni canim harikadin bende hep niyet ettim hep ezildim cumleleri karsisinda ama ne zaman baslasam birakmistim bu kez dedim ki kendime cok farkli olcak herkes yapiosa sende yaparsin pasta borekler hep var ama ben her zaman zayiflayamam iste simdi tam vakti sizin de destekleriniz benim icin cok onemli

Merhaba isvec diyeti 1.gün
Sabah turk kahvesini zorla 1 kup sekerle ictim
13.30 haslanmis 2 yumurta ispanak ve 1 domatesi yedim.ispanak yiyemedim hepsini midem almadi ama olsun InsAllah dayanicam tutucam bogazimi

Herkese merhaba! Bende büğün başladm.Şu an 61,5kg hedef 55-56kg.inşallah hedefe ulaşırım.Herkese kolay zayıflama lar

Arkadaşlar merhaba görüşmeyeli nasılsınız nasıl gidiyo diyet bugün 8. Günümdeyim tam gaz dvm ediyorum hafta sonu müsait olamadığım için yazamadım ben bugün tartıda 67.8 çıktım ama hem regl hem grip beraber olduğum için hafta sonu ne yürüyüş ne de su içme gibi önemli şeyleri uygulayamadım ama bozmadım da bakalım sizler naptınız

Kizlar bugun 4. Gunumu de bozmadan yaptim yuruyusumu de yaptim hala tartulmiyorum cuma gunu diyetisyenime gitcem o zaman tartilcam bakalim

Merhaba isvec diyeti 1.gün
Sabah turk kahvesini zorla 1 kup sekerle ictim
13.30 haslanmis 2 yumurta ispanak ve 1 domatesi yedim.ispanak yiyemedim hepsini midem almadi ama olsun InsAllah dayanicam tutucam bogazimi
İnşallah Allah kolaylık versin. Bende akşam menüsü ile öğlen yerini değiştirdm
merhaba bende bugün bu diyete başladım ama öğlen için ıspanağı nasıl yapacağımı bilemiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Kızlar nerdesiniz ya sesiniz çıkmıyo benim bebeğim de grip oldu Ateş'i çıkıyo dün bugün hastaneye gittik ilaç vs çok huysuz o yüzden yazamadım ama diyeti de bırakmadım bu sabah 67,3 çıktım ve 10. Gün az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…