- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #11.801
Günaydın dün salataya birazcık tuz atmıştım ama bugun atmam peki :) dün 68.500 çıkmıştım biraz önce tartıldım 66.700 çıktık hatta üç defa tartıldım yanlış olmasın diye şok oldum inşlh. Devamıda böyle gelir :)Hosgeldniz kizlar cogalmamiz ne gzel onsan dahada gzel motive oluyo inanin uzun suredir dyette oldum icn tuzsuz ve sekersiz yemege alstim cNm her diyette oldgu gbi isvec diyetindede tuz yasak malesef 3 gun hic kacamak yapmayin tutuniz kendinizi sonra alisiyo insan sabah bol eksilerle uyaniriz insallah :)
Diyet kardeşi olmuşuz :) bende dün başladım 72 kg ile inşallah devam ederiz 13 gün tam destekSlm kızlar bende dün başladım İsveç diyetine Nisan'ın son haftası Düğünümüz var acil zayıflamam gerek dün sabah tartıldığımda 71,8 gelmiştim bu sabah 70,9 çıktım inş hiç bozmadan 13 günü tamamlar istediğim kiloya gelebilirim
Kaçıncı gündesin?Günaydın dün salataya birazcık tuz atmıştım ama bugun atmam peki :) dün 68.500 çıkmıştım biraz önce tartıldım 66.700 çıktık hatta üç defa tartıldım yanlış olmasın diye şok oldum inşlh. Devamıda böyle gelir :)
Günaydın dün salataya birazcık tuz atmıştım ama bugun atmam peki :) dün 68.500 çıkmıştım biraz önce tartıldım 66.700 çıktık hatta üç defa tartıldım yanlış olmasın diye şok oldum inşlh. Devamıda böyle gelir :)
Umarım inşlh, sabırsızlıkla bekliyorum yarını :)Sok olman normal 1.800 gitmis 1 gunde oda odem canim ondan obceki gunler cok hamur isi yediysen bianda odemi atman normal bende ilk gun 1.300 kilo vermistimama git gide kilo vermen azaliyo bgun 7. Gunum dun 200 gr fitmisti bgun 600 gr gitmis leslie yaptim ona bagliyorum bu kadr gitmesine insallah yarinda bole gzel kilolar vermis olrak uyaniriz :)
dün başladım bugun ikinci günümKaçıncı gündesin?
Tebrikler 1 günde 2kg yaklaşık süper:) darısı başımadün başladım bugun ikinci günüm
Günaydın bugun sabah tartıldım 66.00 700 grm gitmiş 3. Güne başlanılır :)Tebrikler 1 günde 2kg yaklaşık süper:) darısı başıma
Aynen aynı günde başladıgımız bikaç kişiyiz motive edelim valla birbirimizi şurda kaldı 10 gün :) dün yaptım yürüyüş 2 saat felan ama hergün yapmak gerekirmi bilmiyorum bu sefer yağlar kasa dönüşür diyede emin değilim tecrübeli varsa bilgilendirsin arkadaşlar süper olur...darslann cım diyet kardeşiyiz kilolarımız da hemen hemen aynı sen diyet yanında spor yürüyüş felan yapıyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?