- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #11.861
Cnm benm.de hedef kilom 55 sen kac kiloyla basladin pekiBenim 3cü günün bitti çok şükür. Bugün kilom 60,3kg çok mutluyum. Hedef yarın 59 görmek.ideal kilom 55-56 :):):)
Kiloda varmı değişiklik diyetisyene gidecektin?Can
Cnm benm.de hedef kilom 55 sen kac kiloyla basladin peki
Can
Cnm benm.de hedef kilom 55 sen kac kiloy. la basladin peki. Günaydın ben 62,5 başladım.Spor yapmadım 3günde 2kg verdim.Spora gücüm kalmıyor:):).İnşallah bu 59 rakamını görecem.Biraz zor bir diyet ama gerçekten işe yarıyor.Herkese kolay zayıflama lar
Evet cnm diyetisyene bugun gitmem gerekiyo aslinda ama vazgectim gotmekten tartilmak istemiyorum motivasyonum bozulmasin suanda inceldigimi herkes farkedio simdilik bu yeterKiloda varmı değişiklik diyetisyene gidecektin?
79.9Slmlar 84 ile sali gunu baslamistim bu sabah 82.2 ciktim ama pek uymuyorum ilk gunler uydum genellikle sebze,yogurt ,salata agirlikli besleniyorum
Günaydın.Bugün 6ci günüm 59,2kg toplam 3kg verdim 6günde.Bu harika.Hedefin pazar ufak ara verip Pazartesi tekrar 6gun isveç diyeti yapmak. İdeal kilom55-56kg.Ha gayret son 3,5kg.Herkese kolay ve sağlıklı zayıflamalar
Canmmm ben sonuna kadar sana destek olirum birlikte yapalimmmMrb bugün 5.günüm benimde 64.4 ile başladım. Suan 62.2 kg yum.sizlere yavaş mi gidiyorum.ama 2 gün kaçamak yaptım malesef.annemin sözlerine dayanamayıp. 13 gün yapicam.bana destek olan varmı? Beraber yapıp gaza gelsek☺
Canim bozmak zorunda kaldım diyeti.bebegimi acil hastaneye kaldırdık onunla beraberim diyet düşünecek halim kalmadi dua edin bizeCanmmm ben sonuna kadar sana destek olirum birlikte yapalimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?