Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar selam 4 nisan dogum günümdü birazcık kaçak oldu ama kaldıgım yerden devM ediyorum pazarteside antalyaya gidicem bugün spor çok yaptım ağrıdan ölüyorum yogunluktan yazamadım ama vakit buldukça okuyorum

Herkese merhaba. Bugün 59,6kg harika çok mutluyum:):) Normalde bu diyeti 6gün yapacaktım ama bu moral iyi geldi.7ci günü serbest bırakıp Pazartesi tekrar 6gün isveç yapacam inşallah. Herkese kolay gelsin

Merhabalar kızlar benim bugün 12. Günüm sabah 66,8 çıktım yarın son gün bitiyo 1 günü serbest yapıp şeyDa Coşkun'un 10 günde 8 kilo diyetini yapmayı düşünüyorum malzemeleri bulabilirsem tabi bu ayın 24 ünde kardeşimin düğünü var 60 ın altına inmek hedefim

Günaydın.Bugün 6ci günüm 59,2kg toplam 3kg verdim 6günde.Bu harika.Hedefin pazar ufak ara verip Pazartesi tekrar 6gun isveç diyeti yapmak. İdeal kilom55-56kg.Ha gayret son 3,5kg.Herkese kolay ve sağlıklı zayıflamalar

Mrb bugün 5.günüm benimde 64.4 ile başladım. Suan 62.2 kg yum.sizlere yavaş mi gidiyorum.ama 2 gün kaçamak yaptım malesef.annemin sözlerine dayanamayıp. 13 gün yapicam.bana destek olan varmı? Beraber yapıp gaza gelsek☺

Canmmm ben sonuna kadar sana destek olirum birlikte yapalimmm

Canim benim rabbim yardim etsin ins sifa versin cok uzuldum simdi durumunu bize bildir olur mu litfen

bugün isveç te 2. günüm kaç gündür buraya yazan yok arkadaşlar başka isveç yapan var mı?
dün 72,8 le başladım bugün 71,2 çıktım bakalım yarına ne olacak
bozduğum tek şey şekersiz kahve ve çay normalde yasak sanırım ama ben onları içmeden duramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…