Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

kaçamak olmadan ikinci günde bitti bakalım tartı yarın ne gösterecek bu arada dün 45 dk bugün 1 saat tempolu yürüyşde yaptım ama benden başka yazan yok herhalde buraya

Merhaba benim 2. Günüm bugün 76.4 le başladım bu sabah 75.1 dim
Ancak ben aralarda şekersiz kahve iciyorum. Bir de bir meyve diyo ya ben 5-6 çilek yedim sıkıntı olmaz umarım

Merhaba benim 2. Günüm bugün 76.4 le başladım bu sabah 75.1 dim
Ancak ben aralarda şekersiz kahve iciyorum. Bir de bir meyve diyo ya ben 5-6 çilek yedim sıkıntı olmaz umarım
bende içiyorum şekersiz kahve başka türlü gün geçmiyor ki
benim bugün 4. günüm ben meyve olarak portakal yemiştim
bu arada ben de 3. gün akşamını 5. gün öğle ile değiştirmek zorunda kaldım

Bu sabah 74.2 çıktı iyi gidiyo gibiyim şimdiden vücudunda farkettim değişimi .
Bi de ben her sabah bir yumurta yiyorum çünkü acikiyorum o beni baya tutuyor. Ispanak yerine semiz otu ya da marul tercih ediyorum haşlanmış ıspanak çok kotu

yok ben menüyü dün akşam harici değiştirmedim ıspanağıda doğradım tencereye attım kendi suyu ile yumuşayınca içine yumurta kırdım 1 tane tatsız tuzsuz bişey oldu ama yedim valla

Saglikli beslenmek degimiz sey haftada en fazla 1.5 kg siz 3 gunde 5 kilo vererek yagdan mi gittigini zannediyorsunuz.? Zayiflamanin amaci yagdan gitmesi degilmi? Kas kaybesiyorsunuz su kaybediyorsunuz bnce hiç bir anlamı yok kas yapmak okdr zor işki bilincsizlesmeyin...!

Sevgili tombulcilek bize verdiğin bilgiler için tesekkur ederiz. Sen istediğin biçimde diledigin diyet ile kilo verebilirsin. Biz bunu tercih ettik. Bizim sana saygı duyduğumuz gibi senin de bize saygı duymani beklerdik. Ancak sen yazdığın mesajla resmen karsindaki insanları azarliyorsun.Ayrıca bunun adı bilincsizlesmek değil kilo verememekten bıkmış insanların çare aramasidir.
Bir de vücut kas yakmaz . önce karbonhidrattan o bitince yağlardan ve en son proteinden enerji elde etmeye çalışır ki işin bu kısmı hastalık olarak adlandırılır bildiğim kadariyla . Biz de mümkün olduğunca az kalori alarak vücudumuzdaki depolanmış şeker ve yağı vücudumuz kullansin diye cabaliyoruz.
Tesekkur ederim..

Selam kızlar :)
Benim acil ve çok kilo vermem gerekiyor bana isveçde yardım etmez onyüzden yüksek araştırmalarım sonucunda yeşil elma diyetine başlamaya karar verdim öncedende buraya yazdıgım için devam edeyim dedim yarın başlıyorum 2 hafta aralıksız inşallah dayanırım ...

ben 6 gün devam ettim çok zorladı 6. gün akşam bıraktım 7. gün deli gibi yedim yapmamam gereken şekilde
6 günde 3,5 kg verdim 1 kg sunu geri aldım şimdi dikkatli besleniyorum gerçekten güzel kg verdiriyor ama beni kastı

Buraya pek baktim olmuyor ama 3 günde 3 kilo verdim
Instagram hesabimdan takip edebilirsiniz değişimi 3.günüm bugün
Instagram hesabı = azimsizsisko

merhaba arkadaslar bende yarin baslicam ama destege ihtiyacim var devam ettiremiyorum bi turlu cok kilom var boyum 1.72 fakat 97 kiloyum ikinci bebegimi dogdum alti aylik oldu ve kilolar kaldi malesef ha bu arada emzirmiyorum o yuzden acilen bi on kilo vermeliyim motive olmaliym o yzden yarin baslicamm destek istiyoruumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…