Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Yıllaaar önce bir kez yaptım, 11. Gün bozdum, 10 günde 6 kilo vermiştim, çok kısa sürede de geri gelmişti kilolarım fazlasıyla :) Yani diyeceğim o ki, diyet bitince son derece ölçülü yiyin, koruma sabitleme gibi bir dönem için zaman verin kendinize.Yoksa kilo vermiş olmanın sevinci kursağınızda kalabilir, tecrübeyle sabit.

66 kilo ile bugün başladım ama ıspanak yemedim domates ve salatalık yedim 13 sonra ne olacak bakalım bu arada dukan yapiodum aslındA onunla 16 kilo verdim bebek tedavisi olurken 6 kiloyu geri aldım şimdi ısveçli detox yapıp dukanla saglamlastirmayi düşünüyorum :)

Merhaba kizlar ben dun basladim 86.5 ile. Bu sabah 86yi gordum. Bakalim yarin sabah kac cikacam... yarin 3. Gunum ilk 3 gun zor diye okumustum ancak ben zorlanmadim zaten diyetteyim 1 aydir sadece isvece gectim. Hic bozmadim ama sporda yapmiyorum spor yapmamak lazimmis bu diyeti yaparken kastan yakmamak icin. Bilginize... hergun kilo bildirimi yapicam lutfen sizde yapin.

Merhabalar
2 Mayıs' ta 78,8 kilo ile başladım bu diyete (boy 1.68) Bu kadar katı bir listeyi yapamam diye düşünmüştüm ama motivasyona ihtiyacım olduğundan ilk kiloları çok hızlı atmak istedim. En zorlayan kısmı gün içinde çay kahve olmaması idi.
6 gün yaparak kesmeye karar verdim ve 8 Mayıs sabahı 74,2 kiloyu gördüm, çok mutluyum. Göbeğimde azımsanmayacak bir fark var:) Bundan sonrasına, kendi yapıma göre yıllardır deneme- yanılma yöntemi ile oluşturduğum ve her bahar 2 ayda 15-16 kilo verdiğim diyetim ile devam edeceğim. Eylül' de düğünüm var ve Temmuz başında gelinlik için ölçü vermiş olmam gerekiyor. Umarım 36 bedeni görürüm. Bu siteyi de çok geç keşfettim, önceden haberim olsa daha kolay motive olurmuşum. Allah hepimizin yardımcısı olsun, kolaylıklar herkese

ptesi ben de başladım uzun bi aradan sonra tekrar, 4. gün bugn şimdilik 1 kilo vermiş görünüyorum biraz az geliyor o yüzden 7. ve 13. günler hariç tartılmayacağım artık :) herkese kolay gelsin

merhaba bayanlar bende acil kilo verme telasina girmis bulunuyorum neredeyse 3 aydir yedigime dikkat ediyorum ama 2 kilo veremedim dukan gibi bu diyettende sonuc aliniyor anladigim kadariyla yarin saban itibari ile bende basliyorum kilomu yarin sabah tartilinca yazacagim.. biraz urkutuyor acikcasi ara ogun ve cay kahve olmamasi.. calisirken surekli biseyler icmek istiyorum yemekten ziyade cay kavve zorlayacak gibi.. umarim bende sizler gibi sonuc alir ve burdan paylasirim..

İlk gün ıspanak bulamadım onun yerine de bir şey yemedim sabahta şekeri unuttum yemeyi :) akşam 3 km tempolu yürüdüm ve bu sabah tartıldığımda 69,4 çıktım bu bile çok mutlu etti beni :)) arada çay kahve yok diyor ama şekersiz bir bardak çay içiyorum öğlen yemeğinden sonra ona dayanamıyorum ilk 2 günü atlattım sayılır darısı diğer günlerin başına :)

Kızlar yarın bnde başlıyorum bi 10 15 kilo fazlam var inşallah verebilirim ancak brokoli bulamadım onun yerine ne yesem acaba?

Ben de bugün hayatımda 3. ya da 4. defa tekrar başlamış bulunuyorum buranın müdavimlerindenim yani kısaca ,
Yaşım 23, boyum 1.68. Bu sabah 64.1le başladım. 20 gün sonra mezuniyet balom var hedefim o zamana kadar 60 olmak.
Takip eden olsun olmasın daha sonra da olsa illa bakan olur ve beni de dikkat etmeye zorlar diye her gün gelişmeleri yazacağım:). Umarım istediğimiz gibi olur.

Özet: Yaş 23, Boy 1.68m, Hedef: 60kg
1. gün - 64.1 kg

Ay ben bunla seneler önce 8 günde 6 kilo vermiştim. Cidden de baya bir süre almamıştım. bir daha mı denesem ne yapsam. Sağlıksız mağlıksız amaaaaan dünyada sağlıklı ne kaldı zaten..

Hayır, senelerce dürümler, çiğköfteler sağlıklıydı da boğazımdan kesince mi sağlıksız olacak zaten. Bence bu 'sağlıksız' olayı tamamen 'şişman avutması' Burger king yerken iyi, boğazını tutunca 'ay hastanelik olursun'

ahah baya güldüm ya hakkaten bana da herkes o ne öyle diyet mi olur bilmem ne diyo da yani ben bunu yapmasam bu kadar yediğime içtiğime dikkat etmicektim ve 2 günde bir dışarıdan yemek söylicektim çok açık ve net şimdi hem ne yicem derdi yok menu belli olduğu için hem de üşenilemeyecek kadar basit şeyler olduğu için hazırlanan yemekler, menuye sadık kalıp günlük hayatımdan daha sağlıklı beslenebiliyorum o yüzden kesinlikkkkle katılıyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…