Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

5. gün 62.5
6. gün 62.5
bugün son olucak zaten 1.6 kilo vermiş oldum, az oldu daha önce de yaptığım için bünyem alıştı heralde biraz ama midem küçüldü bundan sonra da veririrm diye umuyorum

Bugün 83.8 ile başlamış bulunmaktayım
6 aydır dikkat ederek 10 kilo verdim ama şu son 2 aydır hiç veremiyorum bi beş kilo versem çok iyi olacak 4 yıl önce yapıp 7 kilo vermiştim inş tekrar verebilirim gelişmeleri gün gün yazacağım

Merhaba Arkadaşlar;
Kadınlar kulübüne yeni katıldım. Dün İsveç diyetine başladım. Tatil öncesi biraz forma girmeyi istiyorum açıkçası.
dün sabah tartıya çıktığımda 62.1 dim bu sabah çıktığımda 61.1 inanamadım değişime ancak inanılmaz bir halsizlik ve bitkinlik var devam ettirebilirmiyim bilmiyorum kolumu kaldırmayı istemiyor canım. Nasıl devam ettiricem bilmiyorm sonuç güzel ama.

İlk gün bendede oldu halsizlik galiba biraz fazla spor yaptım o yüzden dün ve bugün çok iyi geçti bu sabah 82 kilo çıktım inş bi 5 kilo veririm

karatay diyetiyle 10 kilo verdim 54.6 kg yum hedefim 49 boyum 1.58 20 yaşındayım bugun isveç diyetine başladım her gün yazacağım akrabamızın düğünü var temmuzun 24 ünde temmuzun 22 sine kadar 49 hatta 47 olmak istiyorum görsünler beni kilolu bulmayı

Pazar günü diyeti 78.8 ile bitirdim
Tam 5 kilo gitti fakat bu sabah 79.5 olmuşum bile Bayram'da çok abarttım galiba yarın tekrar dikkat etmeye devam

Ögün ögün ne yedigimi ne ictigimi ne gibi egzersizler yaptigimi da yazcam. Herseyi adim adim yapicam ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…