- 13 Temmuz 2016
- 9
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #11.941
Sizin adiniza cok sevindim zaten kilonuz fazla yok bu diyetle fit olursunuz. Ben de dunden beri yapiyorum isvec diyetini . Defalarca basla birak deneyimlerim oldu baska diyetlere ama bu defa motivasyonum tam.13 gun sonunda merakla sizin kilonuzun kac olacagini buraya yazmanizi bekliyorum. Ben 69.7 ile basladim dun, bu sabah tartida 68.6 cikti. Henuz su kaybidir diye dusunuyorum ama oldukca motive edici.Galiba burada sadece kendi kendime motive veriyorum ama olsunBugün 4. güne başladım ve 57.8.
evet gerçekten güzel gidiyor teşkkür ederim. Boyum 155 dolayısıyla 60 kilo bende çok fazla duryor. bugün 5. günüm 57.4 çıktım tartıda tabi benimde ilk gün kaybım çok olmuştu artık yağdan gitmeye başalığı için yavaşladı tabi. Bu motiveasyonumuzu bozmayalım sizde aynı şekilde hergün kilonuzu yazarsanız çok sevinirim.Sizin adiniza cok sevindim zaten kilonuz fazla yok bu diyetle fit olursunuz. Ben de dunden beri yapiyorum isvec diyetini . Defalarca basla birak deneyimlerim oldu baska diyetlere ama bu defa motivasyonum tam.13 gun sonunda merakla sizin kilonuzun kac olacagini buraya yazmanizi bekliyorum. Ben 69.7 ile basladim dun, bu sabah tartida 68.6 cikti. Henuz su kaybidir diye dusunuyorum ama oldukca motive edici.
Valla canım bende evlendikten sonra 8 kilo aldım boyum 155 , 50-52 kilo bana çok yakışıyor ama maalsef bu evlilik, bide çalışıyoum hergün yemek pişiremediğim için hazır yiyeceklere çok yöneldim. Bu da kilo almanın en büyük sebeplerinden maalesefselam kızlar, ben böyle katı diyetlere ne olursa olsun karşıydım. ancak ne yapsam kilo veremiyorum aksine arada kaçamaklarla daha da alıyorum kafayı yememe az kaldı3 aylık evliyim. 54 kg dım evlendiğimde 3 ayda 5 kg aldım bu sabah itibariyle 59 u gördüm tartıda. kendimi aşırı mutsuz hissediyorum. bir kaç gün kendimi toparlayıp bu diyete bende başlayacağım. hepinize eksili günler. başladığım gün burada olur size gelişmeleri haber veririm. sevgilerle...
Valla canım bende evlendikten sonra 8 kilo aldım boyum 155 , 50-52 kilo bana çok yakışıyor ama maalsef bu evlilik, bide çalışıyoum hergün yemek pişiremediğim için hazır yiyeceklere çok yöneldim. Bu da kilo almanın en büyük sebeplerinden maalesef. Ama bu diyet gerçekten çok güzel bir diyet dayanabilirsen hemen atarsın kilolarını. Ben 60.6 ile başadım bugün 5. günüm ve 57.4 kiloyum
Ben hergün mutlaka kilomu yazıyorum. Gerçekten zor bi diyet kabul edelim hele de ilk gün çok kötü ama vazgeçmeyelim lütfen direnelim, destek olalım birbirimize..verelim şu kiloları artık..ayy çok güzel ya günlerce zaten diyet piskolojisiyle geçirip kilo verememektense, 10 gün aç gezip sonuca ulaşmak istiyorum. o zaman yarın sabah itibariyle bende sizinleyim. ne olur paylaşımlara devam. motive olalım...
Tabiiki her sabah tartılıp yazarım. Umarım hedeflediğimiz kilolara ulaşırız.evet gerçekten güzel gidiyor teşkkür ederim. Boyum 155 dolayısıyla 60 kilo bende çok fazla duryor. bugün 5. günüm 57.4 çıktım tartıda tabi benimde ilk gün kaybım çok olmuştu artık yağdan gitmeye başalığı için yavaşladı tabi. Bu motiveasyonumuzu bozmayalım sizde aynı şekilde hergün kilonuzu yazarsanız çok sevinirim.
Gerçekten öyle yaklaşık 2 aydır diyet pisikolojisindeyim. Öğlen çok lezzetlibir makarnayı 'diyetteyim' diyerek redderken, akşam 1 paket çikolatayı yiyebiliyordum dayanamayıp. Sanırım belirli bir diyet listesi olmayışından. Şuan kafam rahat ne yiyeceğimi biliyorum. Daha 2. günüm ve sabahları midemden gelen sesleri iş arkadaşlarım duymasın diye 'öhööömm öhööömm'lerle bastırsam da bu sefer kararlıyım . İyi diyetler kızlar yarın kilo bildirimimi yapacağım.ayy çok güzel ya günlerce zaten diyet piskolojisiyle geçirip kilo verememektense, 10 gün aç gezip sonuca ulaşmak istiyorum. o zaman yarın sabah itibariyle bende sizinleyim. ne olur paylaşımlara devam. motive olalım...
canım bende bugün 57.3 çıktım düne göre 100 gr bir fark var bugün 6. güne başladım ve artık kilo vermem gerçekten yavaşladı. Normal olduğunu düşünüyorum. Sana gelince ikinci gün daha çok gitmeliydi haklısın. Guatrına bi baktır canım ya da günde yeterince su içip tuvalete düzgün çıkabiliyormusun bu çok önemli. Eğer tuvalate çıkmanda sıkıntı var ise yarım çay kaşığı öğütülmüş sinameki iç su ile gerçekten çok işe yarıyor.Merhaba arkadaşlar, ben bu sabah tartıldım ve fazla bir oynama olmamış şuan 68,2 olarak çıktım. Diyete sonuna kadar devam edeceğim ama yavaş kilo vermemde ki sebep ne olabilir? Kan değerlerimde sorun yok ya da troid ve şeker gibi bir hastalığım da yok. 1 ay önce hepsine baktırmıştım sadece B12 vitamini eksikliği var ki 18 yaşımdan beri hep eksik çıkar.
Selam canım, iyi gidiyir daha bi alıștım bugün itibari ile :) 4.günüm. ben de sonunda 67 li kiloları gördüm. Bu sabah 67.2 idim.kızlar selam, diyet nasıl gidiyor? ben 7. günümdeyim bugün ve 56.9 çıktım tartıda. Galiba diyet bitene kadar istedeğim kiloya inebileceğim. Sizler ne durumdasınız?
çok sevindim canım kilolar gidiyor merak etme. Benim tek sıkıntım yemeklerde ve salatada tuz olmaması. Ne tatlı ne başka birşey düşkünlüğüm var sadece tuzSelam canım, iyi gidiyir daha bi alıștım bugün itibari ile :) 4.günüm. ben de sonunda 67 li kiloları gördüm. Bu sabah 67.2 idim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?