Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba kizlar. Yeni katildim uzun suredir takio ediyorum yazdiklarinizi ve beni motive etti. Ben de bugun baslayacagim. Size bir sey sormak istiyorum gozle gorulur bir fark oluyor mu cidden? Yuzumun kuculmesi lazim artik. Kilom-74.1 boy-168

suskunprenses cok sevindim bence birbirimizi motive edelim. Cok zorlandim acikcasi elim ayagim tutmuyor diyebilirim.
bende bugün başladım diyet günlüğümde var bırakmayı düşünmüyorum bakalım nasıl gidecek öğleyin iki yumurta bir tanede salatalık yedim ıspanak yoktu malesef akşamada et yerine yeşil mercimek hasladım onu yicem salata ile

Ben de ispanak yemedim aksama da taze fasulye yicem hic alakasiz ama sonucta yesil diye dusundum umarim cok bi zarari olmaz.

Kizlar ben de bir baslayip bir birakiyorum. Eger siz de devamli yazarsaniz ben de motive olacagim. Pazartesi sabahiyla birlikte basliyorum insallah. Kilom:55 su an. Hedefimse 48-50 arasi

Kizlar ben de bir baslayip bir birakiyorum. Eger siz de devamli yazarsaniz ben de motive olacagim. Pazartesi sabahiyla birlikte basliyorum insallah. Kilom:55 su an. Hedefimse 48-50 arasi
Merhaba. Benim bugun 3. Gunum cok mutluyum cunku 74 ile basladim suan 72 yim bence kesin olarak basla. Ben de senin gibi surekli baslayip birakiyordum. En sonunda kesin bir kararla basladim ve gercekten sahane gidiyor

merhaba kızlar :) bende aranıza bugün katıldım. ben kilo veremiyorum nerdeyse bütün diyetleri yaptım ama veremiyorum.82,3 kiloyum bende bugün basladım. umarım zayıflarım benide aranıza alırsanız sevinirim :)

ivitttttttttttt ben de katıldım cancanlar.

boy:1,74
kilom: 70,4

dünden bugüne iyi gidiyorum. bugün tartılmadım, haftaya cumaya kadar da tartılmayı düşünmüyorum bakalım. bol su içip, evde biraz esneme hareketleri yapıyorum. işten çıkıp akşam yürüyüşümü de tamamlarsam rahat kilolarımdan kurtulacağıma inanıyorum. yalnız sabahtan 2 yumurta haşladım çok acıktığımı hissettiğimde onları hemen mideme indirmeyi planlıyorum

60'a düşersem şahane bir before-after paylaşırım, sevgiler kızlar pes etmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…