- 2 Mayıs 2015
- 78
- 76
- 88
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #11.981
teşekkürlerEkstra mesrubat cay kahve yasak. Kurallari vardi okuyabilirsin :)
Ben çok isteriiim☺☺gerçekten desteğe çok ihtiyacım war..yıllar önce yapmıştım bu diyeti ve sonuç süperdi...şimdi sürekli yapıp yapıp bırakıyorum..maksimum 4 5 gun suruyo..devam edebilsem mükemmel olacak..lutfen birbirimizi motive edelimDiyet kardeşi olabiliriz birbirimizi İsveç diyetiyle motive edebiliriz... Ne dersiniz??
Kızlar uygunsa whatsap tan İsveç grubu kuralım mı :)Ben çok isteriiim☺☺gerçekten desteğe çok ihtiyacım war..yıllar önce yapmıştım bu diyeti ve sonuç süperdi...şimdi sürekli yapıp yapıp bırakıyorum..maksimum 4 5 gun suruyo..devam edebilsem mükemmel olacak..lutfen birbirimizi motive edelim
Çok iyi oluurrrKızlar uygunsa whatsap tan İsveç grubu kuralım mı :)
kurarsın benide alın lütfen :)Çok iyi oluurrr
kızlar ben bu diyeti bugün uyguladım iki gündür yapamadım baska yerdeydim neyse iki günde 82 den 83.7 ye cıktım ama sabahtan aksam altıya bu diyeti yaptım aksam cig köfte yedim hani öyle btün gün yemedim buna ragmen hemen aldım. neyse bugün bu diyeti yaptım yine kilom aynı bir günde bile faydasını görenler var ama bende niye aynı. bilgisi ya da düsüncesi olan varsa yazsın nolur kafayı yemek üzereyim iki aydır diyet yapıyorum kilo aldım. yardım edin lütfen
Günaydın arkadaşlar geç uyandım1 şekerli kahvemi içtim.Spor niyetine ev işi yapıcam şimdi
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cancanlar
Buzlu kahve yaptm kendime cidden ayılttı buz küpü attım içine çok fena oldu. Ama bu fena lafı iyi anlamda değil dfkgjdfkgjlkfghlkfgl . Neyse dün akşam 1 kase salata yedim az da meyve. Sporumu yaptım azcık hoplayı zıpladım sanki göbeğim indi gibi ama du bakalım savaş daha yeni başlıyor! I want to play game
Azmin sonu zaferdir kızlar!
Kaybedeceğimiz teş şey kilolarımız, vuhuuuuuuuuuuuuuuu!
valla vücudum cok garip ya ekmek falan hayatımda yemem yani ama yinede veremiyorum bende kist var doktor zor verirsib demişti sanırım ondan. bugün tartıldım 82,3 olmuş 1400 vermişim görünüyor bakalım yarın belli olur heralde ikinci günüm bugünÇiğ köfte ile kilo veremeyeceğini sanmıyorum
Suyu bol içmişsen odur tartıda kı ertesi sabah aç tartıl bakalım sonuç ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?