Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Selam kizlar ben iyi kilo vermis amaa o kiloyu cooook yemekten dolayi geri almis bi insanimm.bugun persembe tatildeyim.pazartesi gunu evimde olurum ve 13 gun kesinlikle bunu yapicam cok kararliyim 160 boyum kilom 72. Zamaninda 59 oldum 1 sene once ve cok asiri yemekten aldim kilolarimi.. Hani derler ya cabuk veren kilo geri alinir diye tamamen safsata 1 ayda veedigim kiloyuda cok yiyince aldim 1 yilda veedigimide...ne yaparsaniz yapin sporla ve devaminda iyi bir yeme duzeni ile sabitlersiniz ben arkadas ariyorum bu 13 gun bana arkadaslik edicek birini pazartesi basliyacagim

13 gün uyguladim 5 kilo verdim ama migdem inaniaz derecede agryodu.2 ay önce yaptm 63 ten 58 e düştüm yarin tekrar baslicam 5 kilo daha versem yeter ilk 3 gün zorlanirsinz sonra zaten migdeniz kuculuyo kesin kilo verdiren bir diyet :)

Merhabalaar, bende dün başladım bu diyete ve 13 gün surdurmeyi planlıyorum. 20 yaşındayım boyum 1.66 kilom 66.7 ideal kilom 56, dün sabah sade nescafe içtim öğlen tavada yaptım yağsız yumurtaları bir domates ve semizotu yedim akşamda pidesiz az yağlı bir porsiyon adana yedim yanında da ayran birde 3 lt su ictim. Bu sabah karnımdaki incelmeyi farkediyorum. 13 gün tartilmamayi düşünüyorum.

Ama nes kafe olmaz hem şekerli şekersiz olAnimdada süt tozu var türk kahvesi iç en iyisi bende bugün tekrar basladim.2 ay önce yapmstm 5 kilo verdim 63 ten 58 e düştüm 23 yasindayim 1.64 boyum 53 hedef sonuclari paylaşalım :)

ben orijinali olan "Royal Danish Hospital Diet" ı uyguluyorum açıkçası isveç diyeti olarak geçen çevirisinde biraz saçmalık var "1 dilim portakalın suyu" gibi :)

mrb bende dün başladım yeni duymustum zor geldi bana özellikle tatlı düşkünüyüm aclıktan değil tatlı yiyememekten zorlanıyorum buna ragmen dün listeme birebir uydum haslanmış ıspanak yerine semizotu yiyrum bide dün 2 lt su içebildim umarım bugun miktarı artırabilirim bu arada boyum 159 kilom 57 hedefim 50 ye düşmek inşallah basarabilirim :)

arkadaşlar nerlerdesiniz desteğe ihtiyacım varr bugun 3. günüm 56300le basladım 55500 cıktım neden bu kadar az gitmiş bide ben kahveyi nescafe içiyorum sütsüz acaba onu mu yanlış yapıyorum bide regl dönemindeym lütfen acil cevap

Evet regl döneminde olman etkiliyordur ama bence gayet iyi vermissin zaten gün ilerledikçe daha az gidicek. Ben iki gün yaptım arkadaşlar 2.200 verdim 64.5 oldum ama beni çok yordu o yüzden iki gün ara verdim bugün tekrar başlıyorum güncel 64.7 su an kahve içiyorum

araştırdım post: 47748131 .!.:
ben orijinali olan "Royal Danish Hospital Diet" ı uyguluyorum açıkçası isveç diyeti olarak geçen çevirisinde biraz saçmalık var "1 dilim portakalın suyu" gibi :)
Ben onu arastirdim 2dl yani o dilde 200 ml bir bardak demek canım :)

o zaman 13 günde 5 kilo ancak vercem daha cok verebileceğimi düşünmüştümmm... kahve türk kahvesi mi içiosun yoksa nescafe mi ben internetten baktım kafein oranı daha fazla oldugu için nescafe için diodu bende öyle yaptım

Ben arkadaşlık ederim sana bende bugün başladım sen başladın mı birbirimize destek olalım acil kilo vermeliyimmmmm

Ben arkadaşlık ederim sana bende bugün başladım sen başladın mı birbirimize destek olalım acil kilo vermeliyimmmmm

ben de bu sabah başladım, bu şekilde daha önce yaptığım için gerçekten biliyorum düzenli olarak sonuçları buraya yazacak olmak bile motive ediyor insanı ben de katılmak istiyorum size. Başlangıç ve hedef değerlerimi yazıyorum şimdi:

Yaş 23
Boy 1.68 m

23.08.2016
Kilo 63.8 kg
Bel Çevresi 70 cm
Basen 100 cm

Hedeflenen:
Kilo 58 kg
Bel Çevresi 65 cm
Basen 95 cm

Ben yeni başladım ama biraz korkuyorum sağlıksız falan diyor bazıları acaba bilen bir kişi bana yardımcı olabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim :))

Bugün bende başlıyorum pek bir kilo fazlalılığım yok ama basen bölümümden şikayetçiyim biraz

Boy:155
Kilo:51

5 kilo vermek istiyorum sonuçları devam ettirebilirsem yazıcam

Canim merhaba bnimde boyum kilom ideal kilom herseyim seninle tipatip ayni bnde yarin basliorum birbirimize destek olalim mo daha once 6 gun yapmistim ve hic ac kalmadan ne guzel vermistim ama baska sebeplerden koriyamadim simdi ise yeniden baslamak istiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…