- 19 Haziran 2015
- 226
- 307
- 23
- 33
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #12.021
Ama nes kafe olmaz hem şekerli şekersiz olAnimdada süt tozu var türk kahvesi iç en iyisi bende bugün tekrar basladim.2 ay önce yapmstm 5 kilo verdim 63 ten 58 e düştüm 23 yasindayim 1.64 boyum 53 hedef sonuclari paylaşalım :)Merhabalaar, bende dün başladım bu diyete ve 13 gün surdurmeyi planlıyorum. 20 yaşındayım boyum 1.66 kilom 66.7 ideal kilom 56, dün sabah sade nescafe içtim öğlen tavada yaptım yağsız yumurtaları bir domates ve semizotu yedim akşamda pidesiz az yağlı bir porsiyon adana yedim yanında da ayran birde 3 lt su ictim. Bu sabah karnımdaki incelmeyi farkediyorum. 13 gün tartilmamayi düşünüyorum.
Ama nes kafe olmaz hem şekerli şekersiz olAnimdada süt tozu var türk kahvesi iç en iyisi bende bugün tekrar basladim.2 ay önce yapmstm 5 kilo verdim 63 ten 58 e düştüm 23 yasindayim 1.64 boyum 53 hedef sonuclari paylaşalım :)
Ben onu arastirdim 2dl yani o dilde 200 ml bir bardak demek canım :)araştırdım post: 47748131 .!.:ben orijinali olan "Royal Danish Hospital Diet" ı uyguluyorum açıkçası isveç diyeti olarak geçen çevirisinde biraz saçmalık var "1 dilim portakalın suyu" gibi :)
Ben onu arastirdim 2dl yani o dilde 200 ml bir bardak demek canım :)
Ben arkadaşlık ederim sana bende bugün başladım sen başladın mı birbirimize destek olalım acil kilo vermeliyimmmmmSelam kizlar ben iyi kilo vermis amaa o kiloyu cooook yemekten dolayi geri almis bi insanimm.bugun persembe tatildeyim.pazartesi gunu evimde olurum ve 13 gun kesinlikle bunu yapicam cok kararliyim 160 boyum kilom 72. Zamaninda 59 oldum 1 sene once ve cok asiri yemekten aldim kilolarimi.. Hani derler ya cabuk veren kilo geri alinir diye tamamen safsata 1 ayda veedigim kiloyuda cok yiyince aldim 1 yilda veedigimide...ne yaparsaniz yapin sporla ve devaminda iyi bir yeme duzeni ile sabitlersiniz ben arkadas ariyorum bu 13 gun bana arkadaslik edicek birini pazartesi basliyacagim
Ben arkadaşlık ederim sana bende bugün başladım sen başladın mı birbirimize destek olalım acil kilo vermeliyimmmmm
Canim merhaba bnimde boyum kilom ideal kilom herseyim seninle tipatip ayni bnde yarin basliorum birbirimize destek olalim mo daha once 6 gun yapmistim ve hic ac kalmadan ne guzel vermistim ama baska sebeplerden koriyamadim simdi ise yeniden baslamak istiorumben de bu sabah başladım, bu şekilde daha önce yaptığım için gerçekten biliyorum düzenli olarak sonuçları buraya yazacak olmak bile motive ediyor insanı ben de katılmak istiyorum size. Başlangıç ve hedef değerlerimi yazıyorum şimdi:
Yaş 23
Boy 1.68 m
23.08.2016
Kilo 63.8 kg
Bel Çevresi 70 cm
Basen 100 cm
Hedeflenen:
Kilo 58 kg
Bel Çevresi 65 cm
Basen 95 cm
Yok canm ya tam tersi bnce gayet saglikli bide bi diyeti yapan bodaha bisey yiyemio zatenBen yeni başladım ama biraz korkuyorum sağlıksız falan diyor bazıları acaba bilen bir kişi bana yardımcı olabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?