- 28 Nisan 2016
- 32
- 31
- 38
- 31
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #12.001
ben doğrayıp kaynattım bir avuc kadar sonra cok az yagla kavurdum ama cok az yanmayacak kadar yumurtayıda suyun icine kırdım tam içi pişmemişti daha lezzetli oldu yoksa o ıspanak zor yani ben pek sevmiyorumBen de yarın başlıyorum öyleyse
G Gulcindurmus
Q quenn of the city kızlar ıspanak yazıyor ya ne yapıyoruznonu
basladın mı bugün :) Peynirzeytinekmekben doğrayıp kaynattım bir avuc kadar sonra cok az yagla kavurdum ama cok az yanmayacak kadar yumurtayıda suyun icine kırdım tam içi pişmemişti daha lezzetli oldu yoksa o ıspanak zor yani ben pek sevmiyorum
ben de sen gibi zamanında 20 kg vermiştim ama isveçle değil.pis boğazım yüzünden tekrar aldımMisafirler vardı bugün Baslayamadim maalesef..gercekten bunaldim artik..ne zaman bende zayif bi kiz olucam..allahim deliriyorum..surekli bisey cikio..4 yil once tam tamina yaptim bu diyeti iradrem vardi..cok fena asik olmustumm..gaza geldim..mükemmel sonuç aldım..gayet fit biri oldum..şimdi o halimden eser yok
Benimde hiç iradem yok ama diyorum ki kendi kendime 13 gün ne yahu göz açıp kapayıncaya gecer 2 hafta bıle değil diyorum.Sonucta aylarca diyet yapanlar varBaşladığımda 95 falandim..75 e kadar indim..boyumda 173 zaten..gayet güzel durdu bu kilo..şimdi başa döndüm..ama o zamanki iradem yok
Haklısın tabi...ama aç kaliyosunya iste..baslayacak misin sen yada basladinmiBenimde hiç iradem yok ama diyorum ki kendi kendime 13 gün ne yahu göz açıp kapayıncaya gecer 2 hafta bıle değil diyorum.Sonucta aylarca diyet yapanlar var
bir günden birşey olmaz öyle düsünme benim iyi gidiyor ama hastayım ya ne kadar gider bilemiyorum. yarın sabahtan yine konusuruz sen yine önceden vermişsin ben hic veremedimMisafirler vardı bugün Baslayamadim maalesef..gercekten bunaldim artik..ne zaman bende zayif bi kiz olucam..allahim deliriyorum..surekli bisey cikio..4 yil once tam tamina yaptim bu diyeti iradrem vardi..cok fena asik olmustumm..gaza geldim..mükemmel sonuç aldım..gayet fit biri oldum..şimdi o halimden eser yok
Senin boy kilo kac?bir günden birşey olmaz öyle düsünme benim iyi gidiyor ama hastayım ya ne kadar gider bilemiyorum. yarın sabahtan yine konusuruz sen yine önceden vermişsin ben hic veremedimsıkma canını hep birlik olursak veririz
keşke bunu sormasaydınSenin boy kilo kac?
Daha ne..okadar insem keske..bu diyetle ben seksenleri sende yetmisbesi gorursun gibime geliyo..inskeşke bunu sormasaydın82,3 bu sabah dün 83,7 ydi. ama hastayım onunda etkisi var
benim boyum 160 amaDaha ne..okadar insem keske..bu diyetle ben seksenleri sende yetmisbesi gorursun gibime geliyo..ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?