- 6 Nisan 2016
- 42
- 18
- 3
- 24
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #12.061
Fazlalasirsak daha cok motive olacagimiza inaniyorum. Seninde katilman cok iyi olur canim.Kizlar mrb ben 2 ay önce İsveç dietini yaptim 23 yasindayim evliyim 2 yasinda bi kizim var 63 kilodan 57 kusurleri gördüm 2 kiloyu geri aldm 59 kiloyum 55 olmak istiyorum gene baslicam yarin baslim diyorum hep ama baslayamiyorum inşallah yarin baslatim
Tabiki basarabilirsin. Hem basaramaman icin bir sebep yok ki. Bak mesela kendine bir hedef koy canim dogum gunun olur bir dugun olur veya bir kiyafete girmek olabilir. Bir zaman belirle ve şu kiloya inicem de kendine. Mesela beni en cok motive eden okullarin acilmasi ve gorenlerin sasiracak olmasi. Ben bugun basladim baya da aciktim ama dayanicamAyrica beraber yaparsak daha fazla motive oluruz. Yarin sende basla istersen destek olalim birbirimize [/QUOT
Aynen türk usulü diyet oncesi son bayramini yap canimAynen canm 3 gün snra zaten alisiyosun migden kuculiyo listedekileri bile yemek istemiyosun şuanda bunlari yazarken elimde cips paketiyle yaziyorum :) son
Teşekkür ederim çok sagolun çok katı bir diyet ama uymaya çalışıyorum bugün 3.gün ama şimdiden kilo kaybı varArkadaslar kırmızı et yiyemiyorum tavukla yapsam olur mu zaten kalori olarak tavuk daha mantıklı geldi
Canm senbenim suanki kilomdasin benim hedefledgim de 55 3 gun once baslamistim ama olmadi aslinda bi kere 7 gun yapmistim super olmustuKizlar mrb ben 2 ay önce İsveç dietini yaptim 23 yasindayim evliyim 2 yasinda bi kizim var 63 kilodan 57 kusurleri gördüm 2 kiloyu geri aldm 59 kiloyum 55 olmak istiyorum gene baslicam yarin baslim diyorum hep ama baslayamiyorum inşallah yarin baslatim
Evet okjlullarin acilmasi bana da motive kaynagi aslimda ama ne zaman baslasam hep bi engel hep yarim birakma ve yapamama duygusu cok sinir oluorum sanki yapamicam gibi ama senle hergun paylasirsak yapariz ins o zaman yaaa yarin besmele.cekip tekrar baslim o zamanTabiki basarabilirsin. Hem basaramaman icin bir sebep yok ki. Bak mesela kendine bir hedef koy canim dogum gunun olur bir dugun olur veya bir kiyafete girmek olabilir. Bir zaman belirle ve şu kiloya inicem de kendine. Mesela beni en cok motive eden okullarin acilmasi ve gorenlerin sasiracak olmasi. Ben bugun basladim baya da aciktim ama dayanicamAyrica beraber yaparsak daha fazla motive oluruz. Yarin sende basla istersen destek olalim birbirimize
O zaman biz senle yarin baslyalim cnm tombipanda da var o da bugun baslamis birbirimize destek olalimmm ya nolur gitsin su kilolar yaAynen canm 3 gün snra zaten alisiyosun migden kuculiyo listedekileri bile yemek istemiyosun şuanda bunlari yazarken elimde cips paketiyle yaziyorum :) son
Benle evcilll yarin baslioruz ama tombik oanda bugun basladi baya kalabalik olduk kizlar hadi insbu arada verdiğim 2.5 kiloyu diyeti bırakmama ragmen almadım gerçekten
merhaba cnm ben 12 gün sonra il dışına çıkcam ve tamda isveç yapacak kadar zamanım kaldı:) 72.200 ile başladım bugün 71 gördüm hedefim 66 sen kaç kilosun hedefin kaç??Benle evcilll yarin baslioruz ama tombik oanda bugun basladi baya kalabalik olduk kizlar hadi ins
kızlar size isveçle ilgili benim uyguladığım taktiklerden bahsedebilirim. inanın dahada kolaylaşıyor yapmak..Aynen canm 3 gün snra zaten alisiyosun migden kuculiyo listedekileri bile yemek istemiyosun şuanda bunlari yazarken elimde cips paketiyle yaziyorum :) son
ARKADAŞLAR BUDA ÖNCEKİ PAYLAŞIMIM 1.209 .CU SAYFADA PAYLAŞMIŞIM. 08 AĞUSTOS TARİHİNDEevet arkadaşlar bugün 4. günüm tartım 73.800 ü gösterdi -700 dahayani 3 günde toplam 2.900 kg.
3 gündür spor namına hiçbirşey yapamadım halsizlikten dolayı.bugün daha iyiyim muhakkak yürüyüş yapcam
diğer arkadaşlar nerdelerrrr
Canm benm bnde senin gbi yapiorum isvec dedigin gibi kolay aslinda bnde o tarz degisiklikler yapiodum bu arada bn 63.5 kiloyum 57 58 olsam yeter ama ne zaman sok diyete baslasan ertesi gun bozdgumda daha fazla yiyorum bozuorum ve saldiriorum sorun orda artik kendime surekli yiyecekleri yasaklamaktan yoruldum napcam bilmiorum yanickim 67den55e:):) yıllar önce açtığüım hesap bu ozaman evli değildim bekarlık kilom evlendim çocuk emzirme derken 88leri gördüm tartıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?