- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #12.041
Ben daha once 7 gun yaprmistim 7 gunde 4 kilodan fazla vermistim simdi yeniden basladim 2.gunumdeyimKızlar bu diyeti yapan varmi ve kaç kilo verdiniz
Olur bence geçmiş senelerde ben oyle yapmistimArkadaslar kırmızı et yiyemiyorum tavukla yapsam olur mu zaten kalori olarak tavuk daha mantıklı geldi
Bende balik yapiorum meselaArkadaslar kırmızı et yiyemiyorum tavukla yapsam olur mu zaten kalori olarak tavuk daha mantıklı geldi
Sen kac kilo vermistin cnimOlur bence geçmiş senelerde ben oyle yapmistim
7 gunde 3 kilo vermistim az ama ilk diyetimdi anladimki şok diyetlerle en fazla 3 gunde kilo vermem duruyorduSen kac kilo vermistin cnim
Bende bu durumu gozlemlicem canim bakim nerde durcak ona gore hizlandirabilirim7 gunde 3 kilo vermistim az ama ilk diyetimdi anladimki şok diyetlerle en fazla 3 gunde kilo vermem duruyordu
Tabiki gozlemle, ben suan 5 te 5 yapiyorum cuma bitiyor 1 gun ara verip burada olucam ins.Bende bu durumu gozlemlicem canim bakim nerde durcak ona gore hizlandirabilirim
O ne canimTabiki gozlemle, ben suan 5 te 5 yapiyorum cuma bitiyor 1 gun ara verip burada olucam ins.
Diyet yöntemleri bolumunde 5 gunde 5 kilo diyeti var gecen hafta yaptim 2,7 kilo verdim 2 gun ara verdim o arada yarisini geri almisim 2.kez arkadaşlarla başladık cuma biticek sonra bunu yapicazO ne canim
Canim oncelikle erkek arkadasina cok ama cok iyiyapmissin ona karsi koyabilen bi iraden varsayemeklere zaten karso koyabikirsin yeter ki iste ama once sabirliol butun kilolarini verceksin inan buna bide neden geri aldin verdiklerini bu aoruyu sor ve yeniden ayni hatayi yapmaBen 107 kiloya çıktım boyum 180 geçen yazda gaza gelip yaptım İsveç diyeti ve elma diyetiyle 45 günde 103 kilodan 83 E düştüm hepsini geri aldım biraz kötü günler geçirdim,erkek arkadaşımla aram kötü sanırım beni artık beğenmiyor kasaba götürücem seni kestirmeye gibisinden espiriler yapıyor herkesin içinde gülüyorum ama benimde Can'ıma dokunuyor tabi ,şimdi ben onun yanından uzaklaştım akrabası mı diye bir kıza mesaj atmış genel sinirlerim bozuldu ,yanlış anladım mesajları zaten sen kız diye yaptım bana amcamınoğluyla pasaport çıkarmaya gidicez beni alacak demiştin dedi, ona Pasaport çıkarmaya amcamınoğluyla gidicez dediğim tarihle o kıza mesaj attığı tarih uyuşmuyor ben de engeli bastım her yerden erkek arkadaşıma annemden arayıp açıklama yapmaya çalışıyor çıkmıyorum telefonlarına ,şuan 104 kiloyum 11 kilo vermek hedefim kalanını elma diyetiyle tamamlıycam benimle bir başlayanlarla iletişime geçip whatsapp grubu kurabiliriz
Herkese çok selam ve sevgiler
Devamını getirmedim ideal kiloma inmedim 83 te bıraktım 75 olmalıydım 3 ayda onu korumalıydım bebeğimCanim oncelikle erkek arkadasina cok ama cok iyiyapmissin ona karsi koyabilen bi iraden varsayemeklere zaten karso koyabikirsin yeter ki iste ama once sabirliol butun kilolarini verceksin inan buna bide neden geri aldin verdiklerini bu aoruyu sor ve yeniden ayni hatayi yapma
Ne guzel hata tespit yapmissin rica ederim hemen baslaDevamını getirmedim ideal kiloma inmedim 83 te bıraktım 75 olmalıydım 3 ayda onu korumalıydım bebeğimşimdi öyle yapmıycam ama <3 yüreklendirmem yeter Can'ım çok teşekkürler
Ben yapiodum cnm aslimda bana en iyi gelen diyetti isvec ama 3.gunumde bozdum basarabilir miyim sence yeniden baslayi hergun birlikte yapsakAz once tartildim ve 79.0 ciktim. Kahvemi de ictim. Yalniz eti pek sevmiyorum onun yerine et ogunlerinde peynir yumurta vb seyler yemeyi planliyorum. Baska yapan yok muu
Tabiki basarabilirsin. Hem basaramaman icin bir sebep yok ki. Bak mesela kendine bir hedef koy canim dogum gunun olur bir dugun olur veya bir kiyafete girmek olabilir. Bir zaman belirle ve şu kiloya inicem de kendine. Mesela beni en cok motive eden okullarin acilmasi ve gorenlerin sasiracak olmasi. Ben bugun basladim baya da aciktim ama dayanicamBen yapiodum cnm aslimda bana en iyi gelen diyetti isvec ama 3.gunumde bozdum basarabilir miyim sence yeniden baslayi hergun birlikte yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?