Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ben 107 kiloya çıktım boyum 180 geçen yazda gaza gelip yaptım İsveç diyeti ve elma diyetiyle 45 günde 103 kilodan 83 E düştüm hepsini geri aldım biraz kötü günler geçirdim,erkek arkadaşımla aram kötü sanırım beni artık beğenmiyor kasaba götürücem seni kestirmeye gibisinden espiriler yapıyor herkesin içinde gülüyorum ama benimde Can'ıma dokunuyor tabi ,şimdi ben onun yanından uzaklaştım akrabası mı diye bir kıza mesaj atmış genel sinirlerim bozuldu ,yanlış anladım mesajları zaten sen kız diye yaptım bana amcamınoğluyla pasaport çıkarmaya gidicez beni alacak demiştin dedi, ona Pasaport çıkarmaya amcamınoğluyla gidicez dediğim tarihle o kıza mesaj attığı tarih uyuşmuyor ben de engeli bastım her yerden erkek arkadaşıma annemden arayıp açıklama yapmaya çalışıyor çıkmıyorum telefonlarına ,şuan 104 kiloyum 11 kilo vermek hedefim kalanını elma diyetiyle tamamlıycam benimle bir başlayanlarla iletişime geçip whatsapp grubu kurabiliriz
Herkese çok selam ve sevgiler

Canim oncelikle erkek arkadasina cok ama cok iyiyapmissin ona karsi koyabilen bi iraden varsayemeklere zaten karso koyabikirsin yeter ki iste ama once sabirliol butun kilolarini verceksin inan buna bide neden geri aldin verdiklerini bu aoruyu sor ve yeniden ayni hatayi yapma

Devamını getirmedim ideal kiloma inmedim 83 te bıraktım 75 olmalıydım 3 ayda onu korumalıydım bebeğim şimdi öyle yapmıycam ama <3 yüreklendirmem yeter Can'ım çok teşekkürler

Herkese merhaba arkadaslar. kuşhan diyetinden geliyorum ama bana pek faydasi oldugunu soyleyemem. Okullar aciliyor ve biraz acelem var sanirim Boyum 1.74 ve gecen yaz 95 kiloydum. Suan 79 kiloyum ama yarin sabah tartilip not edicem yine de. Son care olarak isvec diyetine karar verdim. Ek olarak jillian michaels 30 day shred level 1 ve kendi ekledigim birkac hareketi yapicam. Umarim ise yarar. Gun gun kilomu not edicem. Herkese bol kilo vermeli gunlerr

Az once tartildim ve 79.0 ciktim. Kahvemi de ictim. Yalniz eti pek sevmiyorum onun yerine et ogunlerinde peynir yumurta vb seyler yemeyi planliyorum. Baska yapan yok muu

Az once tartildim ve 79.0 ciktim. Kahvemi de ictim. Yalniz eti pek sevmiyorum onun yerine et ogunlerinde peynir yumurta vb seyler yemeyi planliyorum. Baska yapan yok muu
Ben yapiodum cnm aslimda bana en iyi gelen diyetti isvec ama 3.gunumde bozdum basarabilir miyim sence yeniden baslayi hergun birlikte yapsak

Kizlar mrb ben 2 ay önce İsveç dietini yaptim 23 yasindayim evliyim 2 yasinda bi kizim var 63 kilodan 57 kusurleri gördüm 2 kiloyu geri aldm 59 kiloyum 55 olmak istiyorum gene baslicam yarin baslim diyorum hep ama baslayamiyorum inşallah yarin baslatim

Ben yapiodum cnm aslimda bana en iyi gelen diyetti isvec ama 3.gunumde bozdum basarabilir miyim sence yeniden baslayi hergun birlikte yapsak
Tabiki basarabilirsin. Hem basaramaman icin bir sebep yok ki. Bak mesela kendine bir hedef koy canim dogum gunun olur bir dugun olur veya bir kiyafete girmek olabilir. Bir zaman belirle ve şu kiloya inicem de kendine. Mesela beni en cok motive eden okullarin acilmasi ve gorenlerin sasiracak olmasi. Ben bugun basladim baya da aciktim ama dayanicam Ayrica beraber yaparsak daha fazla motive oluruz. Yarin sende basla istersen destek olalim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…