Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Sagol canim ins basliorum bugun bazen kacamak yapabikirim bende vucudumu skmadan yapim diorum ama bakalim birazdan kahvemi icicem ins 64 ile basladim bide

Sagol canim ins basliorum bugun bazen kacamak yapabikirim bende vucudumu skmadan yapim diorum ama bakalim birazdan kahvemi icicem ins 64 ile basladim bide
Aynen canim. Hele ki spor yapiyorsan kucuk kacamaklar yapmanin zarari olmaz. Cunku daha halsiz dusuyor insan benim biraz basim donmustu dun. Hayirli olsun hadi bakalim

Bende bugün başladım hayirlisiyla :) sabah kahvemi içtim birazdan 1 yumurta haslicam yeşillik 1dilimde kızarmış tam buğday ekmeği yicm ben ıspanak yerine haşlanmış yumurta yiyorum.bu dietle 5 kilo vermiştim smd bi beş kilo daha versem yeter

Canm ben sana bisey sorcam 13 gun nasi yaptin bu diyeti ben hep 2 veya 3.gun bozuorum sadece bi kez 7 gun yaptim

Canm ben sana bisey sorcam 13 gun nasi yaptin bu diyeti ben hep 2 veya 3.gun bozuorum sadece bi kez 7 gun yaptim
3 gün yaptıktan snra zaten migden kuculuyo kaynimin düğünü vardı bide tatile gidicektik mayista basladmm 13 gün yaptim 3.günün sonrasında hiçte zor olmadi migdem küçüldü listedekileri bile zor yiyodum

hem bu diyeti yapıp hemde spor yapmaya halinizkalıyor mu ben çalışıyorum iş çıkışı yürüyüş plnalıyorum ama bakalım :)
Uzun zamandır diyet ve sporla haşır neşir olduğum için alıştı bünyem pek ağır gelmiyor. Ben jillian michaels 30 day shred level 1 yapıyorum üzerine birkaç hareket daha ekledim ama baya işe yarıyor. Hatta evde dambıl yok su şişesi süt şişesi vs kullanıyorum ağırlık olarak Eğer dışarı çıkamazsanız o günlerde jillian michaels öneririm. O ağır gelirse eğer youtube'dan walk at home 'da yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…