- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #12.081
Sagol canim ins basliorum bugun bazen kacamak yapabikirim bende vucudumu skmadan yapim diorum ama bakalim birazdan kahvemi icicem ins 64 ile basladim bideArkadaslar nasil gidiyor :)) Simdi tartildim hemen sonuclari paylasiyorum.
Baslangic kilom:79.0
2. Gun sabah:78.1 (-900 gr)
Yuppiii
Yalniz yarim armut ve bir erik kacamagi yaptim
77 den asagisina hic inemedim bir inebilsem. Bugun baslayacak arkadaslara sabir ve irade diliyorumm. Basarabiliriz kizlar
Aynen canim. Hele ki spor yapiyorsan kucuk kacamaklar yapmanin zarari olmaz. Cunku daha halsiz dusuyor insan benim biraz basim donmustu dun. Hayirli olsun hadi bakalimSagol canim ins basliorum bugun bazen kacamak yapabikirim bende vucudumu skmadan yapim diorum ama bakalim birazdan kahvemi icicem ins 64 ile basladim bide
Cogu kisi bugun basladi canim. Benim de ikinci gunum bugun. Birbirimize destek olalimbende bugün başladım kendime arkadaş arıyorum :)
Teşekkür ederim cevapladığın için :))Yok canm ya tam tersi bnce gayet saglikli bide bi diyeti yapan bodaha bisey yiyemio zaten
Biiizzzzzzbende bugün başladım kendime arkadaş arıyorum :)
Hadi bakalim gitsin bu kiloalr evet cnm spor yapiorum hergun ins gdrr yaaaAynen canim. Hele ki spor yapiyorsan kucuk kacamaklar yapmanin zarari olmaz. Cunku daha halsiz dusuyor insan benim biraz basim donmustu dun. Hayirli olsun hadi bakalim
Ne demek cnm haydi basladik oyleyseeeTeşekkür ederim cevapladığın için :))
Canm ben sana bisey sorcam 13 gun nasi yaptin bu diyeti ben hep 2 veya 3.gun bozuorum sadece bi kez 7 gun yaptimBende bugün başladım hayirlisiyla :) sabah kahvemi içtim birazdan 1 yumurta haslicam yeşillik 1dilimde kızarmış tam buğday ekmeği yicm ben ıspanak yerine haşlanmış yumurta yiyorum.bu dietle 5 kilo vermiştim smd bi beş kilo daha versem yeter
3 gün yaptıktan snra zaten migden kuculuyo kaynimin düğünü vardı bide tatile gidicektik mayista basladmm 13 gün yaptim 3.günün sonrasında hiçte zor olmadi migdem küçüldü listedekileri bile zor yiyodumCanm ben sana bisey sorcam 13 gun nasi yaptin bu diyeti ben hep 2 veya 3.gun bozuorum sadece bi kez 7 gun yaptim
hem bu diyeti yapıp hemde spor yapmaya halinizkalıyor mu ben çalışıyorum iş çıkışı yürüyüş plnalıyorum ama bakalım :)Cogu kisi bugun basladi canim. Benim de ikinci gunum bugun. Birbirimize destek olalimSimdi sporumu yapmaya kaciyorum ben
Uzun zamandır diyet ve sporla haşır neşir olduğum için alıştı bünyem pek ağır gelmiyor. Ben jillian michaels 30 day shred level 1 yapıyorum üzerine birkaç hareket daha ekledim ama baya işe yarıyor. Hatta evde dambıl yok su şişesi süt şişesi vs kullanıyorum ağırlık olarakhem bu diyeti yapıp hemde spor yapmaya halinizkalıyor mu ben çalışıyorum iş çıkışı yürüyüş plnalıyorum ama bakalım :)
Evet cnm bnde oyleydim aslinda yiyememistim midem bulanmisti uyuyamamistim bile hatta ama dedim ya o gun yeniden buyittum midemi su ic gun tutsam gerisi gelcek deseneHalada migdem küçüldü eskisine gore diet biteli 3 ay oldu eskisi GB yiyemiyorum.
Kesinlikle başladım umarim güzel sonuçlar elde ederim :)Ne demek cnm haydi basladik oyleyseee
Ayy ne guzel masallah boyun kac canimAksam yemegimi saat 6 da yiyorum
Hic tartilmicam 13.günün sonunda tartilcam su an 59 kiloyum
1.64 :) seninAyy ne guzel masallah boyun kac canim
Benim de 1.67 canm1.64 :) senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?