Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Inanmiorum ya cok iyi demekko az yiyormusuz bizz ondan sonra da acikioruz desenize

buseb bende öyle düşünüyorum canım o gün evde olan 1 meyve yerim bugün nasıl gidiyor kaçamak varmı

kaçamak yok tabikii :)

çok mantıklı bence de

Evet canm iste ben de o yuzden isvecle birlikte normal.seyler de yiyorum cnku aynen de senin desigin gbi ne zaman sok diyet yapsam misliylr aldim

Inanmiorum ya cok iyi demekko az yiyormusuz bizz ondan sonra da acikioruz desenize

evet addacım öyle valla :) ben 2. gündeyim öğlen 1 dilim salam yemedim 4 köfte yedim yanına da 3 yk yoğurt oh mis :)

nadal zaten doğrusu 200-250 gr ızgara yada haşlama et. 4 köftem az bile ama tokum ohh. türkçeye çeviren hangi akıllıysa yanlış çevirmiş hep

Diyeti birakinca alioruz cnku diyet esnasinda zaten metobolizmayi cokme asamasina getirioruz normal yemege baslayinca da vucut sindiremio canm dogal olarakk :)

nadal zaten doğrusu 200-250 gr ızgara yada haşlama et. 4 köftem az bile ama tokum ohh. türkçeye çeviren hangi akıllıysa yanlış çevirmiş hep
Evet biz de hic dogrusuna bakmamisiz ben hep diodum 2 dilim portakal suyu da neymis die megerse 200 mil diormis simdi bakcam tekrar ins ordaki peynir 25 degil de 250 gramdir:)

Canm ben bunu acamiorum tlfon guvenlik uyarisi verio bakabilecegim.baska sote varmi acaba

Ayy bayildim bu duzene canim o zaman bozmadan da yapabilirim:)

Evet biz de hic dogrusuna bakmamisiz ben hep diodum 2 dilim portakal suyu da neymis die megerse 200 mil diormis simdi bakcam tekrar ins ordaki peynir 25 degil de 250 gramdir:)

Canm ben bunu acamiorum tlfon guvenlik uyarisi verio bakabilecegim.baska sote varmi acaba

canım 250 gr peynir çok fazla sanki. onu nasıl yerim bilmiyom ama yerim ya protein ne de olsa

google a Royal Danish Hospital Diet yazıp bak canım

https://weight-loss-forums.com/disc...ospital-diet-loose-13-22-pounds-in-13-days-2/
Akşam yemeğimide yedim meyvemi de yedim bundan sonra su zamanı. Birazdan eşime çay demleyeceğim şekersiz içsem olmaz mı ya çaysızda akşam olmuyo ki

ben daha akşamı yemedim çünkü sabahı da öğleni de dünki gibi geç yedim

açık çay içilmiyor mu şekersiz? içiliyo kalmış aklımda ama henüz hiç içmemiştim neyseki 2 gündür

pambuk-apla baktın mı canım? menüne ne karar verdin?
bakamadım cnm acilmiyo

evet cnm 1 aydir kısıtlı diyet yapiyorum kilo vermem durdu bayramda ve 1 hafta sonra daha tatil esim evde diye sonra yine baslicam hedefim aylik olucak ayda 5 kilo haftada 1,5-2 kilo ama yilmak yok kis boyu yapicam ins.

Sabah kilomu yazmıştım cnm erkenden 77,7 idim halbuki 75 leri görmüştüm duzelir ins,

Sasirdim cnm ben yıllar once bu diyeti yaparken cok ac kaliyormusum ya

Sabah kahve
Ogle 1 kase yogurt, ve elimin ici kadar tavuk
Aksam tavuklu salata ve erik
2 si bir arada nescafe, yesilcay, su 2,5 lt su isim coktu temizlik, pazar alisverisi bugün cok yoruldum benden bu kadar birde esim tableti yasakladi o yüzden aksamlari fazla girmiyorum görüşürüz kızlar byes

Kizlar ben orjinaline baktim sanirim o.peynir gercekten de 250 gram:) portakal suyu 200 mil olacak sekilde herhangi bor meyve suyu olabilir bide sizin desiginiz gbo 250 gram jambon sanirim baska bi degisiklik.yok varsa bana soyleyin litfen

canım orijinalinde bugün meyve yok. akşam yeşil salata limonlu biraz z. yağlı ve et var canım sadece. bir de 2 si 1 arada nescafe yasak. normal sadece nescafe gold içebilirsin.

Kizlar ben orjinaline baktim sanirim o.peynir gercekten de 250 gram:) portakal suyu 200 mil olacak sekilde herhangi bor meyve suyu olabilir bide sizin desiginiz gbo 250 gram jambon sanirim baska bi degisiklik.yok varsa bana soyleyin litfen

bazı menülerin yerleri değişik türkçe de dikkatlice bakmak lazım yani.

Günaydın kızlar sanırım benim vücutta kendini korumaya aldı metabolizma durdu bu diyette kilo veremesemde önceki verdiklerimi korumak amacıyla yapacağım bu hafta 75 i görseydim iyiydi ama nasip
1.gün:77
2.gun:76.6
76 ya kadar vermiş sayılmazcuma günü 76 idim

N nnnadal Günaydın cnm aynen kilo vermem durdu benimde yapicak bisey yok 3 gun kaldi bende 77,6 kilo ciktim dune göre -100 bayramda normal yicez bayramdan sonra da yine bu diyeti yapariz
Bugün evde yokum annemdeyim elimden geldigince dikkat edicem görüşürüz bol kilo vermeler

Bnd3 bikac gun yaptim isveci korudum bugunde biraz metobokizmayi hizlandirim yarin tekrar bikac gunluk osvece baskicsm ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…