Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

1kg vermisim canim hatta kusurati da var insallah 5 6 kg verebilirim bu diyetle

Kızlar benim tel kilitleniyo kendi kendine mesaj gönderiyo son gidende öyle olmuş
Eee bugün nasıl geçti kaçamaklar var mı kızlar ilk gün zorlanan var mı

buseb ıspanaklı yumurta yapabilirsin daha yenilebilir olur

nasıl yapıcam onu? haşlayıp suyunu çektirip üzerine yumurta kırıcam. tamam bir daha yaparsam öyle yaparım.

Benim de ilk olcak boy 1.68 kilo 62.5 cnm senin

ben senin yerinde olsam bu kadar az kilom varken bünyemi şok diyetle sarsmazdım. sonra misliyle alabiliniyor çünkü

Kızlar benim tel kilitleniyo kendi kendine mesaj gönderiyo son gidende öyle olmuş
Eee bugün nasıl geçti kaçamaklar var mı kızlar ilk gün zorlanan var mı

benim hiç kaçamağım olmadı. açlık da hissetmedim şuana kadar.

Kızlar ya ben bu diyetlerden hiçbirşey anlamadım 5 gün uğraşıyorum 1-2 gün ara veriyorum bir haftalık eziyet boşa çıkıyor bundan sonra yine böyle mi olacak bu sabah evimdeyim ve kilom 77 geldi Halbuki cuma günü 76 olmuştu dün kü kilomu tam olarak bilmiyorum
2. Günün kahvesinide içtim

Valla cnm bende birşey anlamadım bende 75 gordum en son simdi tartildim 77,7 geldim cok uzuldum gerçekten ne yapmaliyiz sabah buyuk bardak 500 luk ilik limonlu su ve simdide kahve

pambuk-apla canım internetten ödem attırıcı metabolizma hızlandıran bir çay tarifi buldum malzemem vardı hemen yaptım henüz içmedim çok işe yaradığını söylüyorlar deneyeceğim size sonuçlarını yazacağım benim bağırsaklarımı çalıştırsın diye içeceğim işe yararsa tarifini veririm

Valla cnm bende birşey anlamadım bende 75 gordum en son simdi tartildim 77,7 geldim cok uzuldum gerçekten ne yapmaliyiz sabah buyuk bardak 500 luk ilik limonlu su ve simdide kahve

kızlar bende bu etkiler olmadı ben 1 hafta yaptım 5 te 5 i yarsını geri aldıktan sonra 5 gün çok dikkat edip aldıklarımı verdim üzerine de 2oo gr verdim sanırım. şimdide düne göre -400 olmuşum. hiç kaçamak yapmadım şuana kadar. diğer diyette de yapmamıştım.

nadal canım lipton kiraz saplı denedin mi? çok işe yarıyor ama her gün içmeyeceksin ishal yapıyor

kızlar bugün 5. günüm 4 günde 2.200 gram verdim haftasonu biraz zor ve kaçamaklı geçti kaçamaklar olmasaydı belki daha fazla verebilirdim biraz önce havucumu yedim sizin ki nasıl gidiyor?

boyun kaç bir de başlangç kilon kaç canım? kaçamaklara rağmense çok iyi bence. tebrikler :)

Tatlım ben baktım ama öğlen yemeği yemiştim baktığımda birdahakine bende değiştiririm bide o iki dilimden portakal suyu diyor ya oda yanlış çeviri 1bardaktan 2 parmak aşağı olacak portakal suyu nu yanlış çevirmişler
Kiraz sapını haftasonu almaya unutmuşum canım Sonra çıkınca alacağım

evet canım portakal yok bende o günde ben 1 meyve yiycem.

Kizlar ben size bunum sebebi i soylim.ben diyetisyene de gdiorum ayni zamanda cok iyi bi doktorum var ac kalip bisey yemedgim zamanlarda hoc kilo vermiodum cunku metobolizmamo yavaslatip vucudumu kitliga sokuormusim ama ne zaman normal yesem kilo vermeye devam ediodum o yuzden sizde son zamanlarda bu yarz doyetler yaptiysaniz metobolizmaniz durmus olabilir

Evet canm iste ben de o yuzden isvecle birlikte normal.seyler de yiyorum cnku aynen de senin desigin gbi ne zaman sok diyet yapsam misliylr aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…