Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

regl olcam sanırım dün biraz sancım vardı. bugün de ara ara geliyor.. olsam da kurtulsam yaa
ıspanak aldım ben ama nasıl yapıcam kızlar soğan falan olmayacak dimi? bir de biftek yok ben de dana köfte var superfresh ve tavuk var göğüs kısmı yağsız ne yapsam?? N nnnadal pambuk-apla

Gunaydin cnm hic bozma morelini kesin baskuldendir benimkide kafayi yedi ilk ciktim 75.3 sonra birdaha ciktim 77,1 bende hangisine uyacagimi sasirdim esim evde o yüzden biraz atistirdim yarin kaçamaksiz olur

Ben biraz diyet yapip sonra bikac gun yerim ablacim yedikten sonra tekrar baslarim bu da yedikten somra basladgim bi diyett kih kih kih
iyi yaptin cnm bende 2 gun ara verdim yine diyete baslamistim fazla vermemiştim yine aynisini yapiyoyorum ama bakalım hayırlısı olsun

Sağol teşekkür ederiz kızlar neredesiniz hepiniz mi uyuyorsunuz
10 da kalktim cnm kahvaltı hazirldim anca geldim Yarim saatte bahcede oglumu oynattim

Mantikli aslında bayramdan sonra bende kalori sayicam bir sure

En son diğeri bittiğinde kilon 65.8 di maşallah onu korumuşsun bunda daha çok vereceğimize inanıyorum diğerlerinde olmaz diye başlamıştım

ama o kiloya geri düşmek 5 günümü aldı canım hemde yırtındım patates günü yaptım yoğurt günü yaptım. yani çok zor oldu

Tavuk göğsünu hasla bence hem kalorisi az
Birde dinlenirken kilo almamissin maşallah sana cnm

buseb ben sadece ıspanağı içerisine hiçbirşey koymadadan öldürdüm suyu bitince karabiber ve çok az tuz serptim altını kapattım birazdan yiyeceğim şimdi yumurtamı haşlayacağım etide fırına at bence haşlama daha kötü geliyor

ızgara yapıyom tavukları ızgara mak. var güzel oluyor kekik serpiyorum. haşlama gerçekten çok fena

N nnnadal ben de öyle yapayım ıspanağı sağ ol canım. ben 14.30 da yiycem öğleni sabah kahvesini geç içtim çünkü. bir de sanırım bu şok diyetlerden midem küçüldü aç hissetmiyorum.

Aynen abla bnde bi sure ayca kayanin sayarak zayiflasini yapiorum dustugum kiloyu koruyorum sonra bikac gun sok diyet boylece hem skilmiorum hemde veriorum en sevdgim sok diyet bu isvec ama

buseb önemli değil canim ben akşam yemeğini erken yiyeceğim o yüzden şimdi yiyorum
pambuk-apla bu eşler bizim düzeni bozuyor yarın daha düzene koyarsın benim eşimde dolapta etlerimi görmüş size bunlardan çok güzel birşey yapayım demeye başladı yağ kullanmazsan yap dedim ama ne yiyeceğimi merak ediyorum

O zaman bu siyeti bitirdginde hic hic bisey yiuemezsin ve vermeye devam edersin canim

inş canım yaaa :)

benim eşimde ben kilo verince bebiş çalışmalarına başlayacağımız için gözümün içine bakıyor kilo verdim mi diye sabah kahve içiyorum ya bu diyetine uygun mu diyo o derece

pambuk-apla ilk günden kaçamak mı yaptın aşk olsun yaaa
Evt cnm atistirdim ama 500 kl gecmem bugun

Aynen cnm benim esimde eti cok seviyo neyseki cumaya kadar devam ins.

Aynen abla bnde bi sure ayca kayanin sayarak zayiflasini yapiorum dustugum kiloyu koruyorum sonra bikac gun sok diyet boylece hem skilmiorum hemde veriorum en sevdgim sok diyet bu isvec ama

ben de bakayım şu ayça kaya nınkine bi :)

Evt cnm atistirdim ama 500 kl gecmem bugun

Aynen cnm benim esimde eti cok seviyo neyseki cumaya kadar devam ins.

tamam tatlım büyük bi kaçamak değilmiş demekki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…