- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #12.741
Senin elinde spor aletide varmis istedigene ulasirsin istersen azim sart ama diyet bittikden sonra yuklenirseniz hepsi fazlasiyla geri geliyorBende 42 bedenim.38 olmak istiyorum şimdilik 36 olsam da fena olmaz hani şimdilik fazla uç şeyler istemiyorum. Önce birine ulaşmalıyım ki diğeri de olsun.
Slm kizlar bayadan beri giremiyordum malum çocuklar var bide yaşları küçük olunca onlarla ilgileniyorum ev işi derken zaman bitiyor... ben 81.500 ile başladım bugun 10. Günüm 9 günde 77.800 kilom yani 9 günde 3.7 kilo vermiş oldum kalan gunlerde de 2 kilo daha versem bu diyetle ortalama 5_7 arası verilebilir bence... Ben diyeti yaptim, 2 tane cocugum var onlarla hareketli oyunlar oynuyorum sürekli, ev işleri yapiyorum günlük 500 ip atliyorum günde 6000 adim atiyorum 5 dklik zumba dansını yapiyorum 100 mekik ebru şallı nin hareketlerinden 15×2 yapiyorum bu kadar sıkı programa bu sonuc yani moralinizi bozmak istemem ama en fazla 7 kilo verilir bu diyetle oda çok sıkı bi sekilde calisirsaniz benim yaptigim hareketlerin çoğunu yaparsaniz ve bünyeden bünyeye göre değişir gerci ama insallah siz daha iyi sonuclar alirsiniz ben bitirene kadar yazicam size merak eden olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?