Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bendeeee hadi bugünü kazasız belasız atlattık kaldı 12 gün

Hey isvecciler nerdesiniz, diyete devam mi?, birazdan ogle yemegimi yiyecegim, oglen biraz sıkıntili, olsun yedigimiz gunlere sayacagiz artik kizlar...evett kilolar gidiyor hissediyorum

Slm kizlar bayadan beri giremiyordum malum çocuklar var bide yaşları küçük olunca onlarla ilgileniyorum ev işi derken zaman bitiyor... ben 81.500 ile başladım bugun 10. Günüm 9 günde 77.800 kilom yani 9 günde 3.7 kilo vermiş oldum kalan gunlerde de 2 kilo daha versem bu diyetle ortalama 5_7 arası verilebilir bence... Ben diyeti yaptim, 2 tane cocugum var onlarla hareketli oyunlar oynuyorum sürekli, ev işleri yapiyorum günlük 500 ip atliyorum günde 6000 adim atiyorum 5 dklik zumba dansını yapiyorum 100 mekik ebru şallı nin hareketlerinden 15×2 yapiyorum bu kadar sıkı programa bu sonuc yani moralinizi bozmak istemem ama en fazla 7 kilo verilir bu diyetle oda çok sıkı bi sekilde calisirsaniz benim yaptigim hareketlerin çoğunu yaparsaniz ve bünyeden bünyeye göre değişir gerci ama insallah siz daha iyi sonuclar alirsiniz ben bitirene kadar yazicam size merak eden olursa diye

Tabii spor yapmak şart ben grip olduğum için halim olmuyor pek. Ama biraz kendimi toplayayım ip atlamak istiyorum ve evde ayakta bisiklet aleti var. Onu da yapacağım. Bugün gidip kendime güzel bir ceket ya da elbise alacağım. Dolabıma asacağım ve kendime aldığım hediyenin bana olacağı gün için çaba sarfedip kilo vereceğim.

Bende 42 bedenim.38 olmak istiyorum şimdilik 36 olsam da fena olmaz hani şimdilik fazla uç şeyler istemiyorum. Önce birine ulaşmalıyım ki diğeri de olsun.

Bende 42 bedenim.38 olmak istiyorum şimdilik 36 olsam da fena olmaz hani şimdilik fazla uç şeyler istemiyorum. Önce birine ulaşmalıyım ki diğeri de olsun.
Senin elinde spor aletide varmis istedigene ulasirsin istersen azim sart ama diyet bittikden sonra yuklenirseniz hepsi fazlasiyla geri geliyor

Evet haklısın. İlk günün merakı. Artık tartılmayacağım zaten. İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız. Ben artık bana ne kadar zayıfsın biraz kilo al ya da fiziğin çok güzel demelerini istiyorum. Boyum uzun olduğu için fazla kilolu durmuyorum ama fazla kilom da var gözle görülür. Bu diyet bitince sağlıklı besleneceğim. Herşeyden azar azar yiyeceğim.

7 KG bile 13 günde çok iyi bir rakam değil mi ? ve eski sayfaları okuduğumuzda daha fazla verenler varmış biraz da bünyeyle alakalı bence. spor tabi önemli ama bu kadar düşük kalori ile fazla spor yapmaya insanın gücü kalmıyor açıkçası . kahvaltı yok zaten. mesela bugünkü öğlen yoğurt + salam ...bence böyle ağır spor şart değil bu diyette tabi ki hareketsiz de kalmamak lazım en iyisi yürüyüş bence...bende biraz daha yürüyebilirsem süper olacak. 45-50 dk yürüyüş en iyi spor...

Ben bu diyeti yaparken sizin yaptığınız sporları da yapsam 7 den fazla veririm sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…