- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #12.721
Bence 2 ya da 3 gün arayla kontrol edelim. Gün içerisinde ödem söktürücü detoks suyu içsek olur mu acabaMotive olmamız için her gün kilo kontrolü yapmak iyi mi olur acaba
Yumurtayı cook seviyorumYumurta yiyebiliyomusunuz..walla ben yumurta büyüklüğünde tavuk başlarım..ıspanak gerçekten iğrenç oluyo öyle..onun yerine de marul
Nasıl bir su benim de ihtiyacım varBence 2 ya da 3 gün arayla kontrol edelim. Gün içerisinde ödem söktürücü detoks suyu içsek olur mu acaba
Evet hamile kalmadan ideal kiloda ulasmalisin sonra yok emziriyosun yok çocukla ilgi gerek derken insan adapte oluyor ama zorYok ben fincanda içtim. Sütlü içtiğim için her zaman sütsüz şekersiz çok acı geldi Burda saat on şuan. Daha 2 saatim var benim. Gidip marketten ıspanak almam lazım. Zamanı geçiririm. Kızlar ben ideal kilomu hesapladım 28 kilo vermem lazım. Kararlıyım ama yavaş yavaş vereceğim. 1 yıl bile sürse vereceğim. Sonra ikinci çoçuğumu yapacağım. Hamile kalmadan önce 15 kilo versem bile yeter
Yok ben fincanda içtim. Sütlü içtiğim için her zaman sütsüz şekersiz çok acı geldi Burda saat on şuan. Daha 2 saatim var benim. Gidip marketten ıspanak almam lazım. Zamanı geçiririm. Kızlar ben ideal kilomu hesapladım 28 kilo vermem lazım. Kararlıyım ama yavaş yavaş vereceğim. 1 yıl bile sürse vereceğim. Sonra ikinci çoçuğumu yapacağım. Hamile kalmadan önce 15 kilo versem bile yeter
Ben de hasladim domates ı rendeleyip üstüne döktüm öyle yedim mide bulandırıcı olmadıŞuan öğle yemeğimi yiyorum yalnız ben ıspanağı soğanla kavurdum az yağ ve pul biberli haşlama sevmiyorum. İnşallah veririm çok istiyorum. Azmin karşısında hangi güç durabilir ki!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?