Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bu diyette 7-20 aradi yaziyor ya o yuzden ben en düşük kiloyu vermis oluyorum hemde belirtmistim bünye meselesi diye ama ben bi 10 yada 20 kilo verileceğini sanmiyorum...

O zaman yapin bizde görüp daha fazla heveslenelim
İki yaramazdan vakit bulsam ahh küçük beyler sadece kendileriyle ilgilenmemi istedikleri için anca onlarla koşturuyorum açıkçası gece kafamı yastığa koyunca ne kadar yorulduğumu daha iyi anlıyorum onun için halim kalmıyor bi de spor yapmaya size bravo ama

Bu diyette 7-20 aradi yaziyor ya o yuzden ben en düşük kiloyu vermis oluyorum hemde belirtmistim bünye meselesi diye ama ben bi 10 yada 20 kilo verileceğini sanmiyorum...

Bak aşağıdaki bayan bunun için sayfa açmış. isveç diyeti ile 13 günde 10 kilo vermiş ve ağır sporda yapmış onu da söyleyim.
Ama bende size katılıyorum zaten 10 kilo vermek çok çook zor. Kimisi 13 günde 3- 5 kilo bile veremeyebilir. Siz iyi vermişsiniz açıkçası bence Bünyeyle alakalı bir durum.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...unde-10-kilo-verilebiliyormus-demekki.969004/

Ben 25 yaşındayım büyük oğlum 4.5 yaşında küçük oğlum 2.5 yaşında sizde iki yaramazla ugrasiyormussunuz anlarsiniz benim halimden sporu sadece beraber yapiyoruz 6000 adimi onlarla evin icinde kosarak yürüyerek oyun halinde atıyorum mekik ise ayagima oturtuyorum birini kucagima oturtuyorum öyle cekiyorum ip atlamayi ben atlarken beraber sayalim diyorum kalan gideni onlar uyuyunca yapiyorum

Doğrudur bakalim görelim burdaki diger arkadaslarimiz kac kilo vericek ortalama iyi kötü çıkar 10 kişi olsak 10 kişide ortalama kaç olur ona göre genel yapida olan herkez o kadar verir he bide şöyle bir durum var mesala 95 kilo olan bi insan bu diyetle birazda sporla verir kilo düştükçe verme orani daha da azalacak burda 69 kilo olup da 55 olmaya çalışan arkadaşlarda var onlarin verme sayisi daha düşük olurken 90 ve üstü arkadaşların kilo verme orani daha fazladır buda bi gerçek

Güzelmiş benim ufaklık 4 aylık, büyük 3 yaşında :) benimkiler o kadar tolerans tanımıyorlar ki

Seninkiler daha küçükmüş... inanin şuan şu mesaji yazarken sırtımda büyük oglum var küçük de kucagimda oturmaya calisiyor
Bi de sanırım metabolizmanın hızlı ya da yavaş çalışıyor olması da etkili ne kadar çok veya az kilo vermeye

Bi de sanırım metabolizmanın hızlı ya da yavaş çalışıyor olması da etkili ne kadar çok veya az kilo vermeye
Evet bencede. Bide limonlu su için diyorlar sabahlari aç karnina özellikle siz yapiyormusunuz...Bu arada siz ufakligi emzirmiyormusunuz emzirirken diyet yapmak sıkıntılı olur çünkü

Çok emmiyor devam sütü veriyorum.. ya aslında bunlar bahane 4 ay oldu tık yok bir kilo veremedim biraz moral bozukluğu, bla bla eşimle karar verdik başladık bakalım artık o da Rahatsız olmasın görüntüden yazık adama

Valla bu saatte açıktım biraz ama bugünü atlatırsak sonrası kolay yarın sabah kızarmış ekmek bile var kahvaltıda öglen de iyi...

Yeni yıla nasıl girerseniz öyle gider derler 13 günlük diyetin sonunda yeni kilolarla gircez yeni yıla

Evet zayıf girersek zayıf geçer bencede, herkesin nasıl gidiyor benim bugün çok hızlı geçti .spora da gittim çok yoruldum bakalım yarın sabah tartılıcam.öğlen birtek ıspanağa biraz yogurt kattim yoksa sade yiyemiyorum icim almiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…