- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #12.781
Aynen bende de herşey yolunda alıştım artık aç kalmaya her gün tartiliyorum dayanamıyorumValla bende herşey yolunda yarından itibaren spora da başlıyorum kimse duramaz önümde
30 gram bir kibrit kutusu yapıyormuş peynir de işte göz kararı biraz küçük olur25 gr ne kadar oluyor evde mutfak tartım yok benim
İnşallah, yalnız hevesiniz kırılmasın bugünden sonra vücut kendini tutuyor diye biliyorum moral bozmak yok devam sonuna kadar
Hangi diyeti yapacaksın ardından verirsin 5 kiloMerhaba arkadaşlar
Bugün tartıldım. Başlangıç 89 du şuan 86.2 6 günde 3 kiloya yakın vermişim. Dün akşam kaçamak yaptım ama.5 kilo versem bu diyetle sonra başka diyet yapacağım.
Slm herkeze ben diyeti bitirdim size sonucu yazmak istedim başlangıç kilom 81.500 du 13 gün bitti sonuç.................77.500 yani 4 kilo ve ben daha önce okuyanlar olmussa eğer sporumuda yapmistim son zamanlar düzenli olmasada yaptim yani sonuç bu ben bitirdim bundan sonra dikkat ederek vermeye calisicam benim inmek istedigim kilo 65 yaza kadar yavaş yavaş veririm inşallah size bol şans inşallah siz daha çok verirsiniz.... sağlıklı zayıf günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?