- 4 Ağustos 2016
- 98
- 74
- 38
- 33
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #12.701
Ben ptz basliyorum..son 13 gun iste..sende ayarla kendini ayni gun baslayalimBen girmek istiyorum
Ayyh ayy seni okadar iyi anliyorumki walla..benimde ablamin dugunu wardi..bikac yil once..ama kiyafet zorlugu vs vs cok utancti..dugun bittikten sonra oturup aglamaya basladim..nolurdu herkes hayranlıkla baksaydı..böyle olmasaydım..ama kendi ipimle kendi kuyumu kaziyodum isteBoyum 1.75 kilom 88. 18 kilo vermek istiyorum . Ama bir türlü diyete başlayamıyorum. Kararlıyım zayıflayacağım. Mart'ta düğünümüz var hayranlıkla bakılmak istiyorum.
Ben ptz basliyorum..son 13 gun iste..sende ayarla kendini ayni gun baslayalim
Tamam yarın başlıyoruz o zaman. Ben bir de bir çocuk annesiyim ikinciyi düşünüyorum ve bu yüzden zayıflamam lazım en önemlisi sağlığım içinAyyh ayy seni okadar iyi anliyorumki walla..benimde ablamin dugunu wardi..bikac yil once..ama kiyafet zorlugu vs vs cok utancti..dugun bittikten sonra oturup aglamaya basladim..nolurdu herkes hayranlıkla baksaydı..böyle olmasaydım..ama kendi ipimle kendi kuyumu kaziyodum iste
Olabilir ama kaçamak yaparsanız ertesi gün fazla çıkıyorsunuz moraliniz daha fazla bozulabilirMotive olmamız için her gün kilo kontrolü yapmak iyi mi olur acaba
Yoook kaçamak yokOlabilir ama kaçamak yaparsanız ertesi gün fazla çıkıyorsunuz moraliniz daha fazla bozulabilir
Hadi o zamanYoook kaçamak yok
Tuz yok dimi ispanaktaBende hazırım yemeklerimi hazırladım. İlk kez yapacaklara tavsiye yarınki öğlenki haşlanmış ıspanak çok fena oluyor. onu ben tavada az soğanla kavuruyorum biraz da baharat katıyorum daha iyi oluyor.tavsiye ederim.
Tuz yok dimi ispanakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?