- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #12.821
Merhabalar kızlar..
Ben henüz bugün başladım bu diyete. Şuana kadar zorlanmadım ama tek sorun ben kahveyi çok tüketiyorum. Bağımlı da denebilir yani icmedigim zaman başıma ağrılar giriyor. Benim gibi olan var mı.?
Şekersiz içiyorum bu arada.
hoş geldin diyeyim o zaman kolay gelsin senin şuanki kilona ulaşmaya çalışıyorum bende :) ilk günlerden sonra alışırsın diye düşünüyorumBende aranıza yeni katılıyorum. boyum 1.54 kilom 58.5 . Vermem gereken 5 kg var ve sadece 1 ay zamanım var ( eşimle iddiaya girdik) artık kıyafetlerim tam gelmiyor. Çok güzel kilolar verilmiş ama benim kilomda olanlar yaklaşık kaç kg vermişler bişi bulamadım . Bende burdan belirteceğim . Dün sabah 58.5 tum . Sadece bir adet ufak bir kaçamak yaptım kızartma attım ağzıma ama 1 tane cnm . Bu sabah 57.7 geldim .bakalım 3.günün sabahı kaç gelecek .gerçi biraz çnce dayanamayıp tartıldım 57.3 geldi akşam yemeği yemedim daha ve gerçekten çoook açımmmm
Canım bende öyleydim ama dikkat ettim bu süre boyunca benim yarın 10. günüm olacak kaçamak yapmadım yeşil çay içtim sadece. Çok zorlanıyorsan iç tabii
Dün çok az kaçamak yapmış oldum yine biftek yerine hasanpaşa köfte, havuç tarator yedim ama kendimce ayarlamya çalıştım eşdeğer olacak şekilde. Bugün sabah daha iyi dediğin gibi o bir dilim kızarmış ekmek paha biçilemez oldu Veee bugün tartıldım 3. Günün sabah 56.5 kghoş geldin diyeyim o zaman kolay gelsin senin şuanki kilona ulaşmaya çalışıyorum bende :) ilk günlerden sonra alışırsın diye düşünüyorum
Sonrada kilo verimi azalıyor diyorlar ama seni merak ediyorum ve başka uygulayanlar . Sonraki günler nasıl gelişim gösteriyor ? 55 e düşer miyim ki 6 günde
Slm canim ben yüklenmedim hergün 1000 adim attim leslie yaptim 45 dk 2 kilo daha verdim bakalim buay sonunda ne kadar vermis olucam görecemCnm tebrikler bence gayet iyi darısı başımıza... 4 kiloyu başka bir diyetle vermek çok zor. Bir de önemli olan kiloların geri gelmemesi verdikten sonra bu diyetle de genelde geri gelmiyor. Bazı şok diyetlerde sadece sudan 4-5 kilo veriyorsun haftasında geri alıyorsun mesela lahana çorbası diyeti yapmıştım meğer sadece su gitmiş...ama sen de yine de dikkat et birden yüklenme yoksa yine bir kısmı geri gelebilir. Dukanı tavsiye ederim işe yarıyor ama onda da biraz uğraştırıcı şeyler var işte.bir de meyva olmaması kötü oluyor...
1.5 ayda15 kg . Valla helal olsun çok büyük başarı ve sağlığının yerinde olması da çok güzel . Umarım dediğiniz gbi olurcNm ben 2 yıl önce aşırı kiloluydum. Boyum 1.75 kilom o zamanlar 85 civariydi. Buna benzer şok diyeti uygulamıştım pek hatırlamıyorum ama şuan diyetin ismini. Çok hirslanmistim 1 buçuk ayda 15 kiloya yakın verdim tabi sporla destekledim diyeti. 1 buçuk ay şok diyeti sürdürmek çok sakıncalı ama ben bir sağlık sorunu yaşamadım. 1 aydan sonra yavaslamisti kilo vermem. Oda vücut sürekli aynı şeyler yemeye alışınca kilo vermeyi durduruyor bundan kaynaklanıyor. Bu diyette yavaşlama ya da durma olayı olacağını sanmıyorum çünkü sadece 13 günlük bir diyet.
bırakarak iyi yapmışsın bebeğinin beslenmesi ve sağlığın çok daha önemli şu durumda. seni zorlamayacak diyetlere bakmanı öneririm ben yani ayda 4 kilo verdirten vs o tarz diyetlere bakmalısın beslenme düzeyini oturtmalısın bebeğin de bol bol içsin günlük kalori çok az sütünün kesilmesi çok normal :)Malesef bugün boZdum tamamen diyeti çok iyi gidiyordu Ama bi ayrıntıyı söylememiştim 7 aylık bebeğimi emziriyorum . Sütün daha çok suya ve sıvıya bağlı olduğunu düşünerek çok ta azalmaz sütüm dedim ama hem sütüm yetmedi bebeğime hemde akşama doğru iyice halsizleştim çocuğumla ilgilenemedim bile. Üşüme geldi içime ( emzirme ile de enerji fazla harcandığından heralde )en sonunda eşiminde onayıyla resmen kapaklandım yiyeceklere . Yeni kendime geldim . İrade işi ve bende o irade yokmuş . Gerçi süt durumu olmasa daha kararlı olabilirdim belki kimbilir
Herhangi bir saglik sorununuz yoksa netten listeyi bulabilirsiniz. Cok efor harcadığınız bir isiniz yoksa deneyebilirsiniz. Dayanamazsaniz 6. Günde bırakırsınız. Çok eleştiri var hakkında fakat metobolizma hızlandırıcı oldugunu biliyorum.Kızlar bu diyet nasıl yapılıyor
Teşekkür ederim . Bakacağım mutlakaHerhangi bir saglik sorununuz yoksa netten listeyi bulabilirsiniz. Cok efor harcadığınız bir isiniz yoksa deneyebilirsiniz. Dayanamazsaniz 6. Günde bırakırsınız. Çok eleştiri var hakkında fakat metobolizma hızlandırıcı oldugunu biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?