Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bende aranıza yeni katılıyorum. boyum 1.54 kilom 58.5 . Vermem gereken 5 kg var ve sadece 1 ay zamanım var ( eşimle iddiaya girdik) artık kıyafetlerim tam gelmiyor. Çok güzel kilolar verilmiş ama benim kilomda olanlar yaklaşık kaç kg vermişler bişi bulamadım . Bende burdan belirteceğim . Dün sabah 58.5 tum . Sadece bir adet ufak bir kaçamak yaptım kızartma attım ağzıma ama 1 tane cnm . Bu sabah 57.7 geldim .bakalım 3.günün sabahı kaç gelecek .gerçi biraz çnce dayanamayıp tartıldım 57.3 geldi akşam yemeği yemedim daha ve gerçekten çoook açımmmm

Canım bende öyleydim ama dikkat ettim bu süre boyunca benim yarın 10. günüm olacak kaçamak yapmadım yeşil çay içtim sadece. Çok zorlanıyorsan iç tabii

hoş geldin diyeyim o zaman kolay gelsin senin şuanki kilona ulaşmaya çalışıyorum bende :) ilk günlerden sonra alışırsın diye düşünüyorum

yarın 10. güne gireceğim henüz tartılmadım 13. günü bitirip ertesi sabah tartılıcağım ama giydiğim montumun bol gelmesinden kilo verdiğimi hissettim bundan sonra başka bir diyete geçiş yapacağım önerisi olan var mı ? bir de basenlerden ve kalçadan kilo vermem gerekiyor bunun çözümü ne olabilir kızlar

hoş geldin diyeyim o zaman kolay gelsin senin şuanki kilona ulaşmaya çalışıyorum bende :) ilk günlerden sonra alışırsın diye düşünüyorum
Dün çok az kaçamak yapmış oldum yine biftek yerine hasanpaşa köfte, havuç tarator yedim ama kendimce ayarlamya çalıştım eşdeğer olacak şekilde. Bugün sabah daha iyi dediğin gibi o bir dilim kızarmış ekmek paha biçilemez oldu Veee bugün tartıldım 3. Günün sabah 56.5 kg 2 günde 2kg dahada hevesleniyor insan böyle görünce . 53 e inersem süper olacak ama 13 gün gerçekten irade istiyo 6 günü bitireyim bi inşallah da

Sonrada kilo verimi azalıyor diyorlar ama seni merak ediyorum ve başka uygulayanlar . Sonraki günler nasıl gelişim gösteriyor ? 55 e düşer miyim ki 6 günde

Sonrada kilo verimi azalıyor diyorlar ama seni merak ediyorum ve başka uygulayanlar . Sonraki günler nasıl gelişim gösteriyor ? 55 e düşer miyim ki 6 günde

cNm ben 2 yıl önce aşırı kiloluydum. Boyum 1.75 kilom o zamanlar 85 civariydi. Buna benzer şok diyeti uygulamıştım pek hatırlamıyorum ama şuan diyetin ismini. Çok hirslanmistim 1 buçuk ayda 15 kiloya yakın verdim tabi sporla destekledim diyeti. 1 buçuk ay şok diyeti sürdürmek çok sakıncalı ama ben bir sağlık sorunu yaşamadım. 1 aydan sonra yavaslamisti kilo vermem. Oda vücut sürekli aynı şeyler yemeye alışınca kilo vermeyi durduruyor bundan kaynaklanıyor. Bu diyette yavaşlama ya da durma olayı olacağını sanmıyorum çünkü sadece 13 günlük bir diyet.

Slm canim ben yüklenmedim hergün 1000 adim attim leslie yaptim 45 dk 2 kilo daha verdim bakalim buay sonunda ne kadar vermis olucam görecem

1.5 ayda15 kg . Valla helal olsun çok büyük başarı ve sağlığının yerinde olması da çok güzel . Umarım dediğiniz gbi olur

Malesef bugün boZdum tamamen diyeti çok iyi gidiyordu Ama bi ayrıntıyı söylememiştim 7 aylık bebeğimi emziriyorum . Sütün daha çok suya ve sıvıya bağlı olduğunu düşünerek çok ta azalmaz sütüm dedim ama hem sütüm yetmedi bebeğime hemde akşama doğru iyice halsizleştim çocuğumla ilgilenemedim bile. Üşüme geldi içime ( emzirme ile de enerji fazla harcandığından heralde )en sonunda eşiminde onayıyla resmen kapaklandım yiyeceklere . Yeni kendime geldim . İrade işi ve bende o irade yokmuş . Gerçi süt durumu olmasa daha kararlı olabilirdim belki kimbilir

bırakarak iyi yapmışsın bebeğinin beslenmesi ve sağlığın çok daha önemli şu durumda. seni zorlamayacak diyetlere bakmanı öneririm ben yani ayda 4 kilo verdirten vs o tarz diyetlere bakmalısın beslenme düzeyini oturtmalısın bebeğin de bol bol içsin günlük kalori çok az sütünün kesilmesi çok normal :)

72 ile başladığım isveç diyetimi 65 kilo ile noktaladım burada yazılan mesajların bırakmamamda çok etkisi oldu bugün ara verip yarın başka bir diyete başlıyorum hepinize kolay gelsin kızlar :)

6 gün yapmıştım diyeti sonra bozdum verdiğim 3 kiloyu geri aldım bugün tekrar başlıyorum. Çok az zamanım kaldı 20 şubata kadar zayıflamam lazım şu an 70 kiloyum 65 kilo olsam yeter olur da 62 ye falan düşersem bayram ederim çok kararlıyım bu sefer.

Merhaba hanimlar
Bakıyorum kimse dogru dürüst 13 gun sonunu yazmamis. Diyet dun aksam bitti.33 yasindayim 3 yasinda kizim var.98.6 kilodan 90.6 yani 8 kilo verdim.bire bir uyguladim . Ilk zamanlar haliyle cok hizli gitti sonra yavasladi. Marta kadar 15 20 yi tamamlarim ins. Simdi normal diyetime devam edeceğim. Daha once 30 kg. vermistim. Bu arada hem grip oldum hemde hasta. Hedefim 10 13 tu olmadi yılmadan devam edecegim 34 bedenden bu hale geldim hamilelikte aldığım ilaclar igneler beni mehvetti. Diyet icin de ilk 3 gun sıkıntılı sonra rahat sonunda ise keske bitmese dedim aşırı spor yapmadim. Saatleri şaşırmadım zaten cok su icerim.

Teşekkür ederim . Bakacağım mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…