Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Amannn ozaman ben yapmamm bu diyeti:))
Hangi diyeti yaparsanız yapın dikkat edilmediği sürece kilo alınır ki benim denemediğim diyette kalmadı totalde 24 kilo verdim dikkat etmeyince 4-5 kilo tekrar aldım onun içinde tekrar bu diyete başladım. İster bu diyeti yapın ister yapmyın sizin bileceğiniz birşey keyfinize kalmış.

BAŞLANGIÇ : 66.00
1.GÜN : 65.300
2.GÜN : 64.500
3.GÜN : 63.300
4.GÜN : 62.500
Çok iyi sonuçlar Maşallah. 13. Günün sonunda 7kg filan vermiş olursunuz sanırım.
Ben geçen hafta başlamıştım amaadet dönemindeydim. O dönemde etkili olmuyormuş diye duydum ve 1.gün bıraktım.
Şimdi tekrar başladım. Hırslıyım azimliyim. 3arkadaş yapıyoruz ve birbirimizi motive ediyoruz.
Her diyette olduğu gibi bu diyettede geri alma ihtimali var,hatta isveç diyetinde bu ihtimal biraz daha yüksek. Çünkü hızlı gidiyo. O yüzden inşallah diyetten sonra ekmek ve şekeri hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum. Belki bu sayede verdiğim kiloyu korurum ve bitki çaylarıyla da bunu desteklerim.

Merhaba ben 4-5 sene önce bu diyeti uygulamıştım ve sonuç beni tatmin etmiştim. Şimdi yeniden başlamaya karar verdim. Yarın alışverişimi yapıp pazartesi itibariyle başlayacağım. Herkese bol - ler

1.GÜN : 65.300
2.GÜN : 64.500
3.GÜN : 63.300
4.GÜN : 62.500
5.GÜN : 62.500
5.günde kilo vermem durdu inanamıyorum acaba ne oldu ki kaçamakta yapmadım

Aç kalmaya son..Diyetsiz istediğimi yiyerek 20 günde 6 kiloya elvedaa Kizlarrrr kimlerr kilo vermek yaza fit girmek ister benburdayim 45 gunde 5 ila 9 kiloya varim diyorsaniz aynalarla barismak en onemlisi kendinizi sevmek begenmek istiyorsanz ben basardim siz neden basarmayasiniz ben bu yolda sizlerleyim kilo vermenin ne kadar kolay ve saglikli oldugunu anlamak icin iletisime geciniz

Çok iyi gidiyorsunuz kızlar. Kaçamak yaptınız mı hiç
evet ben yaptım
ama mecburdum şöyle mecburdum bebek görmeye gittik kadıncağız dünya kadar hazırlık yapmış 1 tane küçük ıspanaklı börek ve 3 sarma yedim yemezsem ayıp olurdu . Ve hiç pişmanlık duymadım aksine çok mutlu oldum. listedeki çaylada sınırlı kalmıyorum gün içinde 2 tanede kahve içiyorum çayda mecburum çalıştığım yerde ikram yaparken benim birşey içmemem ayıp oluyor . Şekersiz olduğu sürece tüm sıvıları tüketebiliriz. Denemediğim diyet kalmadı ve hiçbirinde de ne çay nede kahvede sınır koymadım zaten su içemiyorum sıvımı bu şekilde almaya çalışıyorum. Yaptığımız kaçamakla dünyanın sonu gelmez (kendimi teselli ediyorum Kolay gelsin

1.GÜN : 65.30
2.GÜN : 64.50
3.GÜN : 63.30
4.GÜN : 62.50
5.GÜN : 62.50
6.GÜN: 62.00
7.GÜN : 61.500
8.GÜN 61.400

Son 5 kiloya girince böyle kilo vermekte zorlanıyoruz. Kaç tane diyetisyene sordum son 5 kiloyu vermek için gösterdiğiniz çaba ile en az 15-20 kilo verirsiniz. Son 5 kilo japon yapıştırıcısı gibi insana yapışır ve ayrılmak istemez demişlerdi. Ve ben şuan bunu canlı örneği olarak yaşıyorum. Çıldıracağım dünden bu güne 100 gram aman Allahım bu ne sabır sabır ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…