- 8 Ocak 2014
- 443
- 90
- 123
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #12.841
Zor bi diyet, çok yoruluyorsanız normalde daha da zorlanabilirsiniz. Ama giden kilo kalıcı oluyor. Ben 4,5 kg verebildim sadece ama belim 7 cm inceldi. O yüzden daha çok kilo vermiş gibi göründüm. 3 ay oldu kilo almadım.Kızlar 25 gün sonra göğüs küçültme operasyonu geçireceğim. Ozamana kadar fazla kilolarımdan az da olsa kurtulmak istiyorum. Neler yapabilirim diye ararken bu sayfayı buldum. İnternetim yavaş olduğu için okuyamadım pek detayları.
Beni biraz bilgilendirir misiniz?
Hızlı giden kilo görünürde pek belli olmuyorya bu diyet ile bariz belli olur mu?
Sarkma filan çok oluyor mu?
Diyet sonrası dikkat etmezsem verdiğim kiloyu geri alacağımı biliyorum ama bunda hızlı gittiği için dikkat ettiğim halde geri alırmıyım?
2yaşında çocuğum var ve 2yaş sendromunda. Beni çok yoruyor. Bayılmam dimi bu diyeti uygularsam :)
Lütfen beni aydınlatın hemen başlamak istiyorum.
Bu arada yaşım 24 boy 1.55 kilo 74
Zaten 4,5 kg verdim , çok değildi belkide o yüzden sarkma olmadı. Benim etim sıkıdır zaten.Teşekkür ederim cevapladığınız için. Sarkma oluyor mu peki ?
Ozaman benim için ideal bir diyet bu. Allah yardımcım olsun ozaman :) tekrardan teşekkür ederim.Zaten 4,5 kg verdim , çok değildi belkide o yüzden sarkma olmadı. Benim etim sıkıdır zaten.
Valla ben barut gibi gezdim. Tiroit hastasıyım onunda etkisi vardı sanırım. 2 yaş sendromu da deyince Allah kolaylık versin :)Ozaman benim için ideal bir diyet bu. Allah yardımcım olsun ozaman :) tekrardan teşekkür ederim.
Protwin ağırlıklı bir beslenme şekli bu diyet. Değerlerinizde değişiklik olabilir belki. İsterseniz ameliyat sonrasına erteleyin. Metebolizmayı etkilediği söyleniyor bu diyetin.Aminnnn sağolun. Gerçekten zor bi süreç. Çabuk bitmesini temenni ediyorum.
Bu arada aklıma takıldı haftaya ameliyat öncesi tetkiklerim yapılacak. İsveç diyeti değerlerimde sıkıntı yaratırmı. Doktor demesin sonuçların normal değil ameliyat olamazsın filan.
Protwin ağırlıklı bir beslenme şekli bu diyet. Değerlerinizde değişiklik olabilir belki. İsterseniz ameliyat sonrasına erteleyin. Metebolizmayı etkilediği söyleniyor bu diyetin.
Şimdi araştırdım da en çok ameliyat öncesi hastalara tavsiye edilen bi diyetmiş bu nasıl rahatladım..Tühh ameliyata kadar vermek istiyordum aslında bikaç kilocuk.
Çok üzüldüm
Bu diyet kalp hastaları için ameliyat ömcesi uygulnırmış diye okumuştum ben. Birde 3 değil mutlaka en az 6 gün yapılmalı diye biliyorum. Bırakılırsa en az 3-6 ay ara verilmeliymiş.Şimdi araştırdım da en çok ameliyat öncesi hastalara tavsiye edilen bi diyetmiş bu nasıl rahatladım..
Bir de diyet 3.günün sonunda bırakılmalı devam etmek istiyorsanız 1hafta ara vermelisiniz yazıyor. 13 gğn sürekli değil mi yani?
Son olarak 1fincan kahve derken neskafe mi türk kahvesimi fark ediyormu?
Çok soru soruyorum hakkınızı helal edin. Çok heveslendimde :)
Bu diyet kalp hastaları için ameliyat ömcesi uygulnırmış diye okumuştum ben. Birde 3 değil mutlaka en az 6 gün yapılmalı diye biliyorum. Bırakılırsa en az 3-6 ay ara verilmeliymiş.
Tiroitten dolayı bende çok araştırmıştım. Türk kahvesi öneriliyor az şekerli, ama şu sade nescafeler varya 3ü yada 2 si bir arada olan değil. İstenirse süt tozu yada sütle hazırlananlar o nescafenin mide için daha iyi olacağını okumuştum. Ben onu tükettim. Zaten yurt dışında da da türk kahvesi değil neskafe tercih ediliyor, bu da isveç diyeti:))
Daha az kilo verildiğini söylüyorlar regl döneminde. Ama benim ki de 7 kg veren arkadaşımın ki de o döneme denk gelmişti.Regl döneminde uygulanabiliyor mu diyet?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?