Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar 25 gün sonra göğüs küçültme operasyonu geçireceğim. Ozamana kadar fazla kilolarımdan az da olsa kurtulmak istiyorum. Neler yapabilirim diye ararken bu sayfayı buldum. İnternetim yavaş olduğu için okuyamadım pek detayları.
Beni biraz bilgilendirir misiniz?
Hızlı giden kilo görünürde pek belli olmuyorya bu diyet ile bariz belli olur mu?
Sarkma filan çok oluyor mu?
Diyet sonrası dikkat etmezsem verdiğim kiloyu geri alacağımı biliyorum ama bunda hızlı gittiği için dikkat ettiğim halde geri alırmıyım?
2yaşında çocuğum var ve 2yaş sendromunda. Beni çok yoruyor. Bayılmam dimi bu diyeti uygularsam :)
Lütfen beni aydınlatın hemen başlamak istiyorum.
Bu arada yaşım 24 boy 1.55 kilo 74

Zor bi diyet, çok yoruluyorsanız normalde daha da zorlanabilirsiniz. Ama giden kilo kalıcı oluyor. Ben 4,5 kg verebildim sadece ama belim 7 cm inceldi. O yüzden daha çok kilo vermiş gibi göründüm. 3 ay oldu kilo almadım.

Aminnnn sağolun. Gerçekten zor bi süreç. Çabuk bitmesini temenni ediyorum.
Bu arada aklıma takıldı haftaya ameliyat öncesi tetkiklerim yapılacak. İsveç diyeti değerlerimde sıkıntı yaratırmı. Doktor demesin sonuçların normal değil ameliyat olamazsın filan.

Protwin ağırlıklı bir beslenme şekli bu diyet. Değerlerinizde değişiklik olabilir belki. İsterseniz ameliyat sonrasına erteleyin. Metebolizmayı etkilediği söyleniyor bu diyetin.

Protwin ağırlıklı bir beslenme şekli bu diyet. Değerlerinizde değişiklik olabilir belki. İsterseniz ameliyat sonrasına erteleyin. Metebolizmayı etkilediği söyleniyor bu diyetin.

Tühh ameliyata kadar vermek istiyordum aslında bikaç kilocuk.
Çok üzüldüm

Tühh ameliyata kadar vermek istiyordum aslında bikaç kilocuk.
Çok üzüldüm
Şimdi araştırdım da en çok ameliyat öncesi hastalara tavsiye edilen bi diyetmiş bu nasıl rahatladım..
Bir de diyet 3.günün sonunda bırakılmalı devam etmek istiyorsanız 1hafta ara vermelisiniz yazıyor. 13 gğn sürekli değil mi yani?
Son olarak 1fincan kahve derken neskafe mi türk kahvesimi fark ediyormu?
Çok soru soruyorum hakkınızı helal edin. Çok heveslendimde :)

Bu diyet kalp hastaları için ameliyat ömcesi uygulnırmış diye okumuştum ben. Birde 3 değil mutlaka en az 6 gün yapılmalı diye biliyorum. Bırakılırsa en az 3-6 ay ara verilmeliymiş.
Tiroitten dolayı bende çok araştırmıştım. Türk kahvesi öneriliyor az şekerli, ama şu sade nescafeler varya 3ü yada 2 si bir arada olan değil. İstenirse süt tozu yada sütle hazırlananlar o nescafenin mide için daha iyi olacağını okumuştum. Ben onu tükettim. Zaten yurt dışında da da türk kahvesi değil neskafe tercih ediliyor, bu da isveç diyeti:))

1. Ayrıca çay, kahve ve meşrubat içilmemeli.
  2. Günde 2 litre su içilmeli.
  3. Diyet 13 günden fazla sürdürülmemeli.
  4. Diyeti ancak 6. günde kesebilirsiniz.
  5. Üç aydan kısa bir sürede diyeti tekrarlamayın.
  6. Aynı gün içinde öğle ve akşam yemekleri yer değiştirilebilir.

Ozaman sabah tek şekerli neskafemi içiyorum ilk iş olarak.
Kalp ameliyatı öncesi bile öneriyorlarsa benim göğüs ameliyatım için bi pürüz oluşturacağını sanmıyorum. Ki sorun olursa da ameliyatı 1ay geç olurum ozaman ne yapalım :)

Kizlar isvec gercekten kilo verdirjyor ve kilo aldirmiyor. BENIM 2. YAPISIM 2CISINDE BEN REGL OLDUM ILKINDE ILK 6 GUNDE 5 KILO VERDIM 6 AY SONRA 2.SINI YAPTIM AMA REGL OLDM SADECE 2 KILO VERDIM.. SIZE TAVSIYEM REGL SENIZ YAPMAYINNN..

Merhaba arkadaşlar, bende bu diyete yarın sabah başlayacağım, yaş 45, boy 1.65, kilo 66.300 , kahve dışında çay içeblirmiyiz şekersiz çay, desteklerinizi bekliyorum görüşmek üzere hoşçakalınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…