Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Saat erken degil aslinda her gun 5 te yiyebilsek ve kendimizi tutsak cok daha guzel zayiflayabilirizzz ama ben isim yuzunden en erken 7 de yiyebiliyorum oda cok nadir

Saat erken degil aslinda her gun 5 te yiyebilsek ve kendimizi tutsak cok daha guzel zayiflayabilirizzz ama ben isim yuzunden en erken 7 de yiyebiliyorum oda cok nadir

Simdi bugun dayana bilirsem devam edicem.bi yarin zor. Ama 65 kilo olmak yeniden ve o kiloda kalmak.bizde fit ola biliriz kizlar.belki 59 bile oluruz. Biraz motive ediyim sizi. Yemiyorum!!! Yemicemmmm!!!

BAŞLANGIÇ : 66.00
1.GÜN : 65.30
2.GÜN : 64.50
3.GÜN : 63.30
4.GÜN : 62.50
5.GÜN : 62.50
6.GÜN: 62.00
7.GÜN : 61.50
8.GÜN 61.40
9.GÜN : 62.00
10.GÜN: 61.80
11.GÜN: 61.30
12.GÜN: 61.30
13.ve son GÜN :61.00

13 GÜNDE 5 KİLO OLDU VE BEN SÖZÜMÜ TUTTUM HERGÜN YAZDIM
BUGÜN 15 TATİL NEDENİ İLE ŞEHİRDIŞINDAN KARDEŞLERİM GELECEK BİRKAÇ GÜN ARA VERECEĞİM VE BU ARADA HANGİ DİYETİ YAPACAĞIMA KARAR VERECEĞİM. SİZLERE KOLAY GELSİN

ben toplamda 24 kilo verdiğim için şuan verdiğim 5 kilo fazla bir etki yapmadı. Şehir dışından misafirim gelecek ablam ve kız kardeşlerim onlar burada iken diyete devam etmenin bir anlamı olmayacak, yarım yamalak bir diyette olmaz başlamışken tam gaz bozmadan devam ettirilebilsin diyet. Yapmayı düşündüğüm 2 diyet listesi var birisi lahana çorbası diğeri saraçoğlunun patates haşlamalı diyeti . Lahana çorbasıda beni acaip zayıflatmıştı. Patates diyetini denedim ama 5.günde bırakmıştım resmen aç gezdim o patatesleri yememek için tansiyon da düşürdü 2 si arasında karar vereceğim. 55 kg ya ineceğim gidecek o kilolar sende sakın bırakma şapka çıkınca kel görünür montlar kabanlar çıkıncada kilolar görünecek kim tutar bizi

Maaşallah çok güzel sonuç :) şimdi sıra korumada

Maaşallah çok güzel sonuç :) şimdi sıra korumada
Teşekkür ederim evet sıra korumada , 82 kilodan düşmek ve verdiğim kiloları almamak için çok çaba harcıyorum. son 5 kiloya girdim ve hangi diyetle devam edeceğime henüz karar veremedim. Sizlerede kolay gelsin

İkinci günümde kaçamaksız geçti diyebilirim sadece salamlar çok inceydi iki tane yemiştim akşamda acıkınca bir tane daha attım ikisi 15 gr ediyor yani normal bir salam ağırlığıymış internete göre böyle bakarsak yarım salam fazla yedim sadece ikinci günde de -900 gitmiş ilk gün olduğu gibi mutluyum çünkü azalır diye düşünmüştüm ama azalmamış kilo vermem total sonuç
1. Gün 72.2
2. Gün 71.3
3. Gün 70.4
Herkese kaçamaksız günler

Teşekkür ederim evet sıra korumada , 82 kilodan düşmek ve verdiğim kiloları almamak için çok çaba harcıyorum. son 5 kiloya girdim ve hangi diyetle devam edeceğime henüz karar veremedim. Sizlerede kolay gelsin
Ben bu diyetten sonra karataya devam etmeyi düşünüyorum en sağlıklı diyet o gibi geliyor ekmek ve türevleri olmadan da zaten kilo vermemek imkansız oluyor herkese tavsiye ediyorum o yüzden :) en önemli kısım korumak çektiğimiz eziyetlere değsin de bir daha kilo vermeye uğraşmayalım inşallah

cumartesi başlayacaktım, fakat aksiliklerdem dolayı başlayamadım. bugün başladım. sabah yumurtalar yerine 2 bardak mistik çaylı süt içtim. yumurta midem almıyor. 1 fincan türk kahvesi. şimdide yeşil salata ve 2 kaşe çorba. et yerine mercimek tercih ettim. sabah tam 70 geldim. bol su içiyorum. açlık yok. ben de hergün motivasyon amaçlı kilomu ve yediklerimi yazacağım inş.

Bende yapmak istiyorum ama cesaret edemedim. Bende yediklerimde biraz değişiklik yapmayı düşünüyorum .lütfen günlük yediklerinizi ve kilonuzu yazarmisiniz.Bize de fikir olur

85 kilodan 69'a indikten sonra keşke devam etseymişim. 75 olunca dur demeli dedim ve 60 olana kadar devam bu defa. sonuç yazmak dediğiniz gibi faydalı.

1.gün -- 75.0
2.gün -- 73.7

Sabah sonucumu paylasamadim siteye giris yapamadim bi turlu..
Baslangic 71.6
9. Gun sonucum 68.7
O kadar gram gram gidiyo ki.. adet doneminde yapmak moral bozuyo.. olsun gramda olsa eksildigimizi gormek guzel devam edelimmm....

Supeeeeerrr... ben o kadsr veremicem sanirim bu gidisat onu gosteriyor.. masallah size yeni diyetinize sizle baslsmak istiyorum benide bilgilendirirseniz cok sevinirimm

1. gün sabah 70
2. gün sabah 69.8
vücudumda acayip ödem var. bebeği emzirmeyi kesiyorum ve adet dönemim. daha düşük beklerdim ama. daha 12 günüm var. acele etmeden devam.

İlginç bir şekilde +200 deyim Bugün diyeti bozmadım halbuki ama çok da üzülmedim önümüzdeki günlere bakacağız artık
1.gün 72.2
2.gün 71.3
3.gün 70.4
4.gün 70.6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…