- 25 Ocak 2017
- 23
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #12.921
Saat erken degil aslinda her gun 5 te yiyebilsek ve kendimizi tutsak cok daha guzel zayiflayabilirizzz ama ben isim yuzunden en erken 7 de yiyebiliyorum oda cok nadirsuan restorandayim biftek yok tavuk eti yicem.Tam uymak istiyordum halbuki. Insallah bisey olmaz. Ve saat aksam yemegi icin biraz erken.sanssiz basladim insallah iyi gider. Burdan baska yere gecicez gec saatde bunu bile bulamaya bilirim.ama salatam tam. Bi et tavuk eti oldu.
Saat erken degil aslinda her gun 5 te yiyebilsek ve kendimizi tutsak cok daha guzel zayiflayabilirizzz ama ben isim yuzunden en erken 7 de yiyebiliyorum oda cok nadir
ben toplamda 24 kilo verdiğim için şuan verdiğim 5 kilo fazla bir etki yapmadı. Şehir dışından misafirim gelecek ablam ve kız kardeşlerim onlar burada iken diyete devam etmenin bir anlamı olmayacak, yarım yamalak bir diyette olmaz başlamışken tam gaz bozmadan devam ettirilebilsin diyet. Yapmayı düşündüğüm 2 diyet listesi var birisi lahana çorbası diğeri saraçoğlunun patates haşlamalı diyeti . Lahana çorbasıda beni acaip zayıflatmıştı. Patates diyetini denedim ama 5.günde bırakmıştım resmen aç gezdim o patatesleri yememek için tansiyon da düşürdü 2 si arasında karar vereceğim. 55 kg ya ineceğim gidecek o kilolar sende sakın bırakma şapka çıkınca kel görünür montlar kabanlar çıkıncada kilolar görünecek kim tutar biziSuan nasil hissediyosunuz kiyafetleriniz bol geliyo mu yada goremler aas ne kadar zayifladin diyolar mi benim bi musterim uzun zamandir gorusmuyoduk goddugunde cok zayiflamissiniz demisti ve elbise eteklerim cok bol ama bu diyetten once zaten baslamistim zayiflamaya 76.9 dan bugunki kiloma gore 68.9 toplamda 8 kilo verdim. Bu diyet bitince ne yapmayi dusunuyosunuz baska bi diyet denicek misiniz?
Maaşallah çok güzel sonuç :) şimdi sıra korumadaBAŞLANGIÇ : 66.00
1.GÜN : 65.30
2.GÜN : 64.50
3.GÜN : 63.30
4.GÜN : 62.50
5.GÜN : 62.50
6.GÜN: 62.00
7.GÜN : 61.50
8.GÜN 61.40
9.GÜN : 62.00
10.GÜN: 61.80
11.GÜN: 61.30
12.GÜN: 61.30
13.ve son GÜN :61.00
13 GÜNDE 5 KİLO OLDU VE BEN SÖZÜMÜ TUTTUM HERGÜN YAZDIM
BUGÜN 15 TATİL NEDENİ İLE ŞEHİRDIŞINDAN KARDEŞLERİM GELECEK BİRKAÇ GÜN ARA VERECEĞİM VE BU ARADA HANGİ DİYETİ YAPACAĞIMA KARAR VERECEĞİM. SİZLERE KOLAY GELSİN
Teşekkür ederim evet sıra korumada , 82 kilodan düşmek ve verdiğim kiloları almamak için çok çaba harcıyorum. son 5 kiloya girdim ve hangi diyetle devam edeceğime henüz karar veremedim. Sizlerede kolay gelsinMaaşallah çok güzel sonuç :) şimdi sıra korumada
Ben bu diyetten sonra karataya devam etmeyi düşünüyorum en sağlıklı diyet o gibi geliyor ekmek ve türevleri olmadan da zaten kilo vermemek imkansız oluyor herkese tavsiye ediyorum o yüzden :) en önemli kısım korumak çektiğimiz eziyetlere değsin de bir daha kilo vermeye uğraşmayalım inşallahTeşekkür ederim evet sıra korumada , 82 kilodan düşmek ve verdiğim kiloları almamak için çok çaba harcıyorum. son 5 kiloya girdim ve hangi diyetle devam edeceğime henüz karar veremedim. Sizlerede kolay gelsin
Bende yapmak istiyorum ama cesaret edemedim. Bende yediklerimde biraz değişiklik yapmayı düşünüyorum .lütfen günlük yediklerinizi ve kilonuzu yazarmisiniz.Bize de fikir olurcumartesi başlayacaktım, fakat aksiliklerdem dolayı başlayamadım. bugün başladım. sabah yumurtalar yerine 2 bardak mistik çaylı süt içtim. yumurta midem almıyor. 1 fincan türk kahvesi. şimdide yeşil salata ve 2 kaşe çorba. et yerine mercimek tercih ettim. sabah tam 70 geldim. bol su içiyorum. açlık yok. ben de hergün motivasyon amaçlı kilomu ve yediklerimi yazacağım inş.
günlük yazacağım. hem beni bağlamış olur. hemde arkadaşlara motivasyon. Çok merak ediyorum sonucu.Bende yapmak istiyorum ama cesaret edemedim. Bende yediklerimde biraz değişiklik yapmayı düşünüyorum .lütfen günlük yediklerinizi ve kilonuzu yazarmisiniz.Bize de fikir olur
Bende merak ediyorum doğrusu. 6 kilo fazlam var.siz iyi sonuç alırsanız ben de başlamayı düşünüyorumgünlük yazacağım. hem beni bağlamış olur. hemde arkadaşlara motivasyon. Çok merak ediyorum sonucu.
Yaa super gidiyosun masallah tebriklerr85 kilodan 69'a indikten sonra keşke devam etseymişim. 75 olunca dur demeli dedim ve 60 olana kadar devam bu defa. sonuç yazmak dediğiniz gibi faydalı.
1.gün -- 75.0
2.gün -- 73.7
Supeeeeerrr... ben o kadsr veremicem sanirim bu gidisat onu gosteriyor.. masallah size yeni diyetinize sizle baslsmak istiyorum benide bilgilendirirseniz cok sevinirimmBAŞLANGIÇ : 66.00
1.GÜN : 65.30
2.GÜN : 64.50
3.GÜN : 63.30
4.GÜN : 62.50
5.GÜN : 62.50
6.GÜN: 62.00
7.GÜN : 61.50
8.GÜN 61.40
9.GÜN : 62.00
10.GÜN: 61.80
11.GÜN: 61.30
12.GÜN: 61.30
13.ve son GÜN :61.00
13 GÜNDE 5 KİLO OLDU VE BEN SÖZÜMÜ TUTTUM HERGÜN YAZDIM
BUGÜN 15 TATİL NEDENİ İLE ŞEHİRDIŞINDAN KARDEŞLERİM GELECEK BİRKAÇ GÜN ARA VERECEĞİM VE BU ARADA HANGİ DİYETİ YAPACAĞIMA KARAR VERECEĞİM. SİZLERE KOLAY GELSİN
teşekkür ederim. ben iki kupa bardağı yeşilçay içiyorum ve bol su. yeşil çayla destekleyin mutlaka.Yaa super gidiyosun masallah tebriklerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?