- 14 Kasım 2014
- 174
- 89
- 33
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #12.901
Ya bende ictim hatta kucuk kupaya iki tane koydum ama hic bi ise yaramadi napcam bu problemi bilmiyorumSizdede duraklama başlamış benımde öyle oldu ama üzülmeyin vücudunuz direnmeye başlamış kilolar düşmeye başlayacak bu arada ben kayısılı form cayı içtim çok iyi geldi bilginiz olsun
Ilk gunler aclik oluyo ama tutun kendiniz cok guzel verirsinizBende bugün başladım İsveç'e sabah kahvemi 11.30 da içtim biraz önce de haşlanmış ıspanak ve iki yumurtamı yedim domates yokmuş evde onun yerine de yarım limon sıktım ıspanağa :) valla acıkmışım galiba cidden çünkü bildiğin saldırdım yumurta ve ıspanağa ki normalde ikisini de pek sevmem
Hergun sonuc yazin motive ediyoyarın ben de başlıyorum. daha önce yaptım sonuç aldım ancak 6. günde bırakmıştım. bu sefer azimle başlıyorum.
Yarin bende basliyorum isvec diyetine.14 gun ölsem bile tutucam. Oncelikle diyet psikolojisinden kurtulmam lazim. Ben shake belki kullanicam isim kullanmak yasak ama zayiflamak icin aloe suyu,shake ve cay kullanicam.karar verdim ben bu diyeti yapicam!!! Hadi insallah. Bu arada 170 boy ve 69 kiloyum. 60-62 olmak istiyorum. Insallah hadi bes kilo versem bile buyuk basari benim icin.Hergun sonuc yazin motive ediyo
Asiri bi kilonuz yok boyunuza gore ama zayif olmak her zaman icin daha iyidirYarin bende basliyorum isvec diyetine.14 gun ölsem bile tutucam. Oncelikle diyet psikolojisinden kurtulmam lazim. Ben shake belki kullanicam isim kullanmak yasak ama zayiflamak icin aloe suyu,shake ve cay kullanicam.karar verdim ben bu diyeti yapicam!!! Hadi insallah. Bu arada 170 boy ve 69 kiloyum. 60-62 olmak istiyorum. Insallah hadi bes kilo versem bile buyuk basari benim icin.
Ben sabah kahvalti yapmayanlardanim o yuzden bende sorun olmadi sabah sadece kahve icmek. Ama bende soyle bi problem oldu regl donemime denk geldi hedefledigim kadar auan icin veremedim gerci daha 5 gun var bakalim nerler olcak.69.7 olarak uyandim cunku dun taka basa yedim. Kahvemi gec icmeyi dusunuyorum cunku ne kadar gec yersem ogunumu o kadar iyi.malum gunde iki kez yiyerek basliyor diyet
Bitmis bitmiss yarina 60 i gorursunuz bes kiloya yakin kilo vermissiniz bence cok guzelBAŞLANGIÇ : 66.00
1.GÜN : 65.30
2.GÜN : 64.50
3.GÜN : 63.30
4.GÜN : 62.50
5.GÜN : 62.50
6.GÜN: 62.00
7.GÜN : 61.50
8.GÜN 61.40
9.GÜN : 62.00
10.GÜN: 61.80
11.GÜN: 61.30
12.GÜN: 61.30
SON 1 GUN
SABIRRRR
Suan nasil hissediyosunuz kiyafetleriniz bol geliyo mu yada goremler aas ne kadar zayifladin diyolar mi benim bi musterim uzun zamandir gorusmuyoduk goddugunde cok zayiflamissiniz demisti ve elbise eteklerim cok bol ama bu diyetten once zaten baslamistim zayiflamaya 76.9 dan bugunki kiloma gore 68.9 toplamda 8 kilo verdim. Bu diyet bitince ne yapmayi dusunuyosunuz baska bi diyet denicek misiniz?BAŞLANGIÇ : 66.00
1.GÜN : 65.30
2.GÜN : 64.50
3.GÜN : 63.30
4.GÜN : 62.50
5.GÜN : 62.50
6.GÜN: 62.00
7.GÜN : 61.50
8.GÜN 61.40
9.GÜN : 62.00
10.GÜN: 61.80
11.GÜN: 61.30
12.GÜN: 61.30
SON 1 GUN
SABIRRRR
Aynen ilk gün zordu ama ikinci gün alıştım galiba daha iyiyim şu saate kadar :)Ilk gunler aclik oluyo ama tutun kendiniz cok guzel verirsiniz
Vaaav ilk gun icin cok guzel bi sonucc tebriklerr devami gelsinDün sağ salim atlattım ilk günü sabah tartıldım ve 900 gram gitmişti çok iyi bir rakam sabah yine kahvemi içtim salam ve yoğurdumu bekliyorum kilo değişimini de gün gün yazmak istiyorum
1. Gün 72.2
2. Gün 71.3
Herkese güzel diyetler kaçamaksız olsun gününüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?