- 2 Eylül 2016
- 11
- 7
- 16
- 33
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #12.141
canım yağlı kısmı olmasın yeter 2 dilim neredeyse 200 gr'a denk geliyor bu tarz şeyleri çok dert etme kendine dert edince insan pes ediyor dananın heryeri olur
Tamam canım teşekkürler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yağlı kısmı olmasın yeter 2 dilim neredeyse 200 gr'a denk geliyor bu tarz şeyleri çok dert etme kendine dert edince insan pes ediyor dananın heryeri olur
Canm ben sana bi oneride bulunayim agir geliosa eger diyeti birakmak uerine takviye yap mesela bir degil 2 meyve ye eti yumurtayi fazla ye sonicta yine 600 kalorilik diyete baslamissin bak bu da seni yipratabilir cnim benimKizlar bende asiri bas donmesi ve goz kararmasi oluyor bu bana agir geldi fazlasiylakendime gore 600 kalorilik bir diyet listesi hazirladim ve ona devam edicem. Yarin basliyorum olusturdugum listeye. Sonuclari sizinle paylasmayi dusunuyorum cunku ise yararsa sizin de faydalanmanizi isterim
isvec diyeyine devam edemesem de buralardayim. Devam edenlere de bol irade ve sabir diliyorum
![]()
Benm de kacamaklarim oluo onceden kacamak yaptigimda diyeti birakirim ama dedim ki olsun yap ama diyeti tamamlaGorumcem pizza yapmis küçük 3 dilim yedim 4te başkada bse yemedim daha ne yim dimi :) dietteyken Kayin validem bile gitmeyi düşünmüyorum hep kilo aldiricak şeyler yapip yiyolar :) bende mecbur görünce dayanamiyorum tartildim SMD 58.4 59 ile baslamistim 2.gün giden 600 gr
Hayir canm mesela kofte yapabilirsin yada tavuk ben balik yiyorum mesela yada bi cay bardagi mercimek ispanak yerine semizotu yiyebilirsin salam bnde yemiorum senin de yemene yerine bisey koymana gerek yok ben ekmek yerine bi avuc leblebi yiyorumCanım bizde de yağsız et ve kıyma var ben de ekstra et almak istemiyorum.Yağsız et olur mu yoksa illa biftek mi gerek acaba?
Hayir canm mesela kofte yapabilirsin yada tavuk ben balik yiyorum mesela yada bi cay bardagi mercimek ispanak yerine semizotu yiyebilirsin salam bnde yemiorum senin de yemene yerine bisey koymana gerek yok ben ekmek yerine bi avuc leblebi yiyorum
Yapabilirsin cnm ama meyveyi cok yapma.onda seker oldugu icin doyet etkili olmayabilir en fazla 2 yap hehehe yumurta yerine 100 gram tavuk yiyebikirsin veya bi avuc peynirKöfte yapicam canim dediğin gibi :) Leblebi yerim bende çok acikinca.Şimdi yumurta yemeyeceğim sadece salata yiyorum.Aralarda da çok ufak 1 2 dilim meyve kaçamağı yapabilir miyim?![]()
olu canım yağsız kısmınan 200 g yemeye çalış buaa amac potein almakCanım bizde de yağsız et ve kıyma var ben de ekstra et almak istemiyorum.Yağsız et olur mu yoksa illa biftek mi gerek acaba?
pambuk-apla
buseb ben hazırım diyet alışverişide tamam bugün kendime ödülde verdim yarın başlıyoruz :)
Yapabilirsin cnm ama meyveyi cok yapma.onda seker oldugu icin doyet etkili olmayabilir en fazla 2 yap hehehe yumurta yerine 100 gram tavuk yiyebikirsin veya bi avuc peynir
olu canım yağsız kısmınan 200 g yemeye çalış buaa amac potein almak