İsveç Diyeti Maceramız

kız zaten 6 günde 1.6 verdim 600u aldım

neyseki 59 lara cok yakınım bu defaaaa

yavru ekledim o hal senide bugün başlayan bir arkadaşımız daha var biblodeniz bilgin olsun

ekle yavru ekle ayni gun baslamis bir arkadas da buldum ohhh degmeyin keyfime

simdi cikiyorum kizlar aksam rapor vermeye gelirim

2. günün sonunda hislerim: açıııım uleyyyyn (((((

2.günün menüsü:

sabah: kahve
öğle: haşlanmış tavuk+ 200 gr yoğurt
akşam: haşlanmış tavuk göğüs+ marul salata

su: 3litre
spor: 3 saat tempolu yürüyüş

Lucimmmmmmmmmmm ve arkadaşlarım ben geldimmmm özelden cevap yazdım lucim sanaaaa

hoşgeldin tatlııım, nasıl geçti günün, nasıl gidiyor isveç??? bakıyorum hemen mesaja

Süperdiiii milli eğitim müdüründen geçerli not aldım ve görevimi başarıyla tamamladım ama çocukları çok özledimm, yarın kavuşuyoruz çok şükür

Süperdiiii milli eğitim müdüründen geçerli not aldım ve görevimi başarıyla tamamladım ama çocukları çok özledimm, yarın kavuşuyoruz çok şükür

süppersiin, hadi Allah kavuştursun kuzuum.... isveçe devam di mi?

Varyaaaa, tam da isveç zamanı bu değişik ortam bana müthiş enerji verdii zaten istesemde yemek yiyemezdim akşamda okulda yoğurt ve domates marul yedim bir de erik hiç aç hissetmiyorum yaaa

Varyaaaa, tam da isveç zamanı bu değişik ortam bana müthiş enerji verdii zaten istesemde yemek yiyemezdim akşamda okulda yoğurt ve domates marul yedim bir de erik hiç aç hissetmiyorum yaaa

maşallah canım sana, afiyetler olsun...ama etini tavuğunu ihmal etme sakın

kızlar ben yatıyoruuum, kilo vermek için en önemli şey düzenli uykuuuuu....öptüm hepinizi, iyi gecelerrr

Ne guzel gamzecim ya islerin yogunlugundan be yeni ortamdan acligini dusunmemissin :) zaten senin iraden çelik gibi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi geceler kizlarr
bugun neler yedim neler yaptim

sabah : yesil kahve
2 has yumurta 1 domates ( ispanak yerine) yesil sogan nane

yesil cay
aksam: yagsiz dana eti hasladim corba olarak yedim bol acili hemde nefiss oldu (tavsiye edeerimm ) salata

simdide yine yesil kahve ictim ilk defa iciyorum umarim ise yarar

yaptigim sporlar: 30 dk yuruyus 10 dk bisiklet 12o ip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…