süppersiin, hadi Allah kavuştursun kuzuum.... isveçe devam di mi?
maşallah canım sana, afiyetler olsun...ama etini tavuğunu ihmal etme sakın
Ne guzel gamzecim ya islerin yogunlugundan be yeni ortamdan acligini dusunmemissin :) zaten senin iraden çelik gibi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi geceler kizlarr
bugun neler yedim neler yaptim
sabah : yesil kahve
2 has yumurta 1 domates ( ispanak yerine) yesil sogan nane
yesil cay
aksam: yagsiz dana eti hasladim corba olarak yedim bol acili hemde nefiss oldu(tavsiye edeerimm ) salata
simdide yine yesil kahve ictim ilk defa iciyorum umarim ise yarar
yaptigim sporlar: 30 dk yuruyus 10 dk bisiklet 12o ip
Kesinlikle devam balımmm
Bu gün özellikle sabah erken uyanıp akşam ve öğle menülerimi hazır ettim balımm, çünkü okuldan müdür yardımcımızla salona spora başlamak istiyoruz
Sağol hndemmm balımsınnnama bu gidişle bu cuma benim işim biterr acabaa 60 a mı çeksem hedefimi Gerçekten fikir verirmisiniz, mezun olsam mı? hedefimi aşağı çeksem mi? :26: :44:
Bu aradaa günaydın canım arkadaşlarımmmmmm
.
Kesinlikle devam balımmm
Bu gün özellikle sabah erken uyanıp akşam ve öğle menülerimi hazır ettim balımm, çünkü okuldan müdür yardımcımızla salona spora başlamak istiyoruz
Sağol hndemmm balımsınnnama bu gidişle bu cuma benim işim biterr acabaa 60 a mı çeksem hedefimi Gerçekten fikir verirmisiniz, mezun olsam mı? hedefimi aşağı çeksem mi? :26: :44:
Bu aradaa günaydın canım arkadaşlarımmmmmm
.
İsveç Diyeti Takımının Güzel İnsanları Merhaba
Güzel bir güne merhaba diyoruz.
Birde havaların durumu net olarak belli olaydı daha iiydi ama neyseİsveç diyetimizin ilk kilo bildirimini ilk yapan ben olayım bariiii
Başlangıç. : 60,4
Bugün : 59.7
Eki Görüntüle 1103879
Mutlu muyum elbette evet ancak şımarmak yok yola devam
Geçende böle düştü şımardım dikkat etmedim ama bu defa şımarmıcam ve etrafımdaki kimseyle paylaşmıcamm (nazar değmesin )
2. günün sonunda hislerim: açıııım uleyyyyn(((((
Gunaydin zeycimm :) Takimdaki ilk bildirim 2gunde 700 gram :) çok guzel. Bende de 600gram eksilme var çok mutluyum. Ve sonuç alacağımı düşündüğüm icin cok mutluyum. Ne guzel 5li rakamlardasin canim aman nazar değmesin. Böyle devam etsin hedefe doğru :))
Luci yasana katılıyorum arkadaşım gece yatiyorum aç sabah kalkiyorum aç. Var ya şu sürahiyle fincan en büyük dostum oldu :) ama luci yola devam canimcim. Depodakiler tükenene yanana kadar pes etmek yok. Di mi? :)
Kızlar hepimize bol dayanma gucu ve az iştah dilerim :) biraz işlerim var onlar halledeyim.
Zey bildirim gunleri olsun demis bugunde onlardan biri sabah uyandigimda tartilmistim zaten.
:thumbup:
Başlangiç kilom 66.2
Isvec 3.gun kilom 65.6 (-600 gram)
Umarim bu 600un bir kismi yağdir :)
Kızlar haydi bildirimleri görelim yahuuu
lucim
mkbule
biblodeniz
sizler bugünki kilo bildirimlerini yapmadınız aaaaaaaa amaaaaa hadi bizi mutlu edin
gamzem ve ebbissim sizde başlangıç ve bugünki kiloları bildirmediniz yahuuu sizlerdende mutlu haberler bekliyoruzzzz
ebiscim süpersin, resimli anlatımın pek güzel :) öğle yemeğini ne yaptın peki? salam yoğurt göremedim???
çok sevgili diyet arkadaşlarıııım.... bugün tartılma günü olduğunu biliyorum lakin ben tartılmadım..affınıza sığınarak diyet bitimine kadar tartılmak istemiyorum, ancak tartılmadığım takdirde 13 günü tamamlayabilirim. bunun sebebi ise hergün çok yoğun fitness çalışıyorum ve gün içinde bile kilom 2 kg değişebiliyor o sebeple artık moralimi bozmamak adına diyet sonuna kadar dişimi sıkıp tartılmayacağım, sürekli tartılmak, yoğun sporumdan dolayı beni strese sokuyor... sadece diyet yapıyor olsaydım hiç sorun yoktu ama şu anki durumumda beni anlayınız lütfen...siz bildirimlerinizi aksatmayınız... ben zaten takımdan da bu sebeple izin almıştım ve bir süre diyet yapmayacaktım ama eşlik etmek istedim sizlere... ama diyet sonunda zaten paylaşacağım sizinle toplam giden kiloyu...öptüm hepinizi...
geldim geldimmm
ben dün akşam regl oldum +2 çıkıyorum şu an tartıda ama diyetimin 2.günü tam gaz devam
Öğle tawuk salata yedim akşamda salam yoğurt meyve yerim dedim ama Cnm istemedi kivi yedim sadece
ayyy bugun bildirim yapilacakmiydi ... sabah tartildim şokkkkkkkkkkkkkk oldum tam 81 cıktımmm cok mutlu oldummm sende yıne 5 lı rakamlara ınmıssın zeyımm senın adınada mutlu oldum bende ısallah bır kac gune 7 lı rakamları gorurum :)İsveç Diyeti Takımının Güzel İnsanları Merhaba
Birde havaların durumu net olarak belli olaydı daha iiydi ama neyseİsveç diyetimizin ilk kilo bildirimini ilk yapan ben olayım bariiii
Eki Görüntüle 1103879
Geçende böle düştü şımardım dikkat etmedim ama bu defa şımarmıcam ve etrafımdaki kimseyle paylaşmıcamm (nazar değmesin )
İsveç Diyeti Takımının Güzel İnsanları Merhaba
Eki Görüntüle 1103879
Luci yasana katılıyorum arkadaşım gece yatiyorum aç sabah kalkiyorum aç. Var ya şu sürahiyle fincan en büyük dostum oldu :) ama luci yola devam canimcim. Depodakiler tükenene yanana kadar pes etmek yok. Di mi? :)
Kızlar hepimize bol dayanma gucu ve az iştah dilerim :) biraz işlerim var onlar halledeyim.
Zey bildirim gunleri olsun demis bugunde onlardan biri sabah uyandigimda tartilmistim zaten.
:thumbup:
Başlangiç kilom 66.2
Isvec 3.gun kilom 65.6 (-600 gram)
Umarim bu 600un bir kismi yağdir :)
lucim
mkbule
biblodeniz
sizler bugünki kilo bildirimlerini yapmadınız aaaaaaaa amaaaaa hadi bizi mutlu edin
gamzem ve ebbissim sizde başlangıç ve bugünki kiloları bildirmediniz yahuuu sizlerdende mutlu haberler bekliyoruzzzz
ayyy bugun bildirim yapilacakmiydi ... sabah tartildim şokkkkkkkkkkkkkk oldum tam 81 cıktımmm cok mutlu oldummm sende yıne 5 lı rakamlara ınmıssın zeyımm senın adınada mutlu oldum bende ısallah bır kac gune 7 lı rakamları gorurum :)
hepinizi tebrik ederim kizlar harikasiniz devamm durmak yokkk
bu arada hattim cok yavas ilerliyo bugun ya zor aciliyo sayfalar:44::44:
Maalesef kızlar ben veremedim daha hiç 77.3 çıktım hatta bugün
lucim
mkbule
biblodeniz
çok teşekkürler tatlım Allaha şükür gördüm yine 5 liyi ama şımarmak yok bu defa sende umarım 7li rakamları görürsün inşallahhhh
tatlım başlangıç kilon kaçtıki onu bildirmemişsin.
Sağlık olsun canım regl falanmı olacaksın acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?