İsveç Diyeti Maceramız

Günaydın kızlar

regl olduğum için isveç suan bi işe yaramıyor hep +2 +3 çıkıyorum ben şimdilik izninizle beklemeye alıyorum kendimi cumartesi görüşürüz

Merhaba kızlar, bende bugün başladım boyum 1.60 kilom 77.8 . Daha önce yaptım ama destekçim olmayınca 6 gün yapıp bıraktım ama bu defa tamamlıycam :) kolay gelsin herkese :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yooo gayet iyi ifade etmişsin balımmm aslında ben böyle hem iyi hissediyorum hemde iyiyim gerçekten de, 38 bedenim..Amma velakinn içimdeki şeytan hayatında hiç 50 li rakamları görmedin, gel sen 59 da mezun ol ve 50 li rakamlarıda gör diyor, hiç bilemedim..Ya da mezun olup devam edeyim sizlerle :44:

Canımm ben anca bu gün görebildim bunu, özür dilerim..Ben haftasonu yedim ve kilo almış kapattım tatili, 64.40 rakamını görmüştüm pazartesi günü :26: ama bu sabah itibarıyla 62.7 geldimm 1.70 gitmiş oldu, yani mezun olmam mümkün artık..yarına bir 500 daha gitse, yeterr

.

topiğimizin güzel kizlarinaa selam olsun nasilsiniz bakem kizlar ben bugun 3. günümdeyim ve harika gidiyor ama regl oldum bu süreçte tartılmasam daha iyi ama bozmak yok canim okadan ciko istiyoki sormayin gitsin ama nayir yemiycem tabisi aksama doğru disari cikacaz esimle kacamaksiz geçirmeye calisicam

amin canim isallah gorucemm
devam lucim devamm midemiz kuculuyor fenami
allah yardimcin olsun gulum zordur oyle insanlarla bas etmek...
Günaydın kızlar

regl olduğum için isveç suan bi işe yaramıyor hep +2 +3 çıkıyorum ben şimdilik izninizle beklemeye alıyorum kendimi cumartesi görüşürüz
ayni durumdayiz tatlim aman birakim deme sakin heee

basarilar canim bende dahaonce 6 gun yapmistim simdi 13 yapmaya kararliy

canım benim çpok güzel vermişsin ne mutlu sana

hemen ekledim listeyee

tatlım bende regl oldum yavvv ağrım varrrr şişimmmm of of

sağol canım ama kişiyi eğitimden çıkardım bugünde sorun yaşadım hiç uğraşamam sinir sistemimi çökettti

ekledim senide sekerim hoşgeldin aramızaaa

Günaydın kızlar

tatlım bende eminim + çıkıyorumdur regl oldum ama devamm ediyorum çünkü bu dönemde ne kadar dikkat o kadar eksi (inşallahhhh )

Merhaba Kızlarrrr

Dün paylaşmam gerekiyordu ancak herkescikler tam olmadığından bugün paylaşım dedimmm

Buyrun ilk kilo bildirimlerimiz

Merhaba Kızlarrrr

Dün paylaşmam gerekiyordu ancak herkescikler tam olmadığından bugün paylaşım dedimmm

Eki Görüntüle 1106659

Ellerine sağlık zeycim. Onca işinin arasında bir de çizelgeyle uğraşmışsın Umarım bu çizelgeyi çok sevindirici rakamlarla doldururuz .

merhaba :) umarım burası faydalı olur da 13 günü tamalarsın . kolay gelsin

Günaydın kızlar :) bugün 2. Günüm 77.8 le başlamıştım şu an 77 yim :) napıyoruz devam ediyoruz :) gitsin kilolar :) herkese hayırlı cumalar.. kolay gelsin kızlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin arkadaşlarim :)
**Isvec 5.gununde.
Dunku aksam yemegi biraz hafifti. Su an karnim gurul gurul. Ama karnim göbegim azaldı. Ve görenler de fark ediyor. Isveçi keske daha önce yapsaymışım :) Birazdan kilomu da bildireceğim herkese kolay gelsin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok güzel rakamlar. 13Gunun sonunda 72 ye inebilirsiniz:) O yuzden devam ediyoruz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar Günaydın

Bugün 2. bildirim günü isteyenler kilo bildirimi yapabilir.

Benim bugün 5. günüm ve reglm ona rağmen 59,5 çıktım

Çok şükür diyorum ve sizleri

Öpüyorum

Ellerine sağlık zeycim. Onca işinin arasında bir de çizelgeyle uğraşmışsın Umarım bu çizelgeyi çok sevindirici rakamlarla doldururuz .

ne demek canım umarım memnun olmuşssunuzdur

Kızlar beni çekiliyorum size kolay gelsin çok çok erirsiniz ınsallah

canm hayırdır neden çekiliyorsun ? sana iyi gelmedi mi acaba ?

bunları duymak ne güzel yahuuu

ne güzellll umarım kilo vermek sımartmaz bizim gibi senide

şımarmadan devam edersen çok ii kilo verebilirsin mutluluğunu doya doya yaşa cnm

Zeynepcim tebrik ederim seni . Onca hafta duraklamadan sonra harikasın

Merhaba Kızlarrrr

Eki Görüntüle 1106659

Bende 64.2 ye düştüm yaşasın yaaaaa çok mutluyum.

Zeynepcim tebrik ederim seni . Onca hafta duraklamadan sonra harikasın

Bende 64.2 ye düştüm yaşasın yaaaaa çok mutluyum.

gerçekten harika oldu benim için

veeeee senin adınada çok mutlu oldum ne güzel bir haber bu

lütfen koruyalım almayalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…