İsveç Diyeti Maceramız

ne demek yormak yaaa, aşkolsun balım, yorar mısın sen beniii...sadece geciktim diye üzüldüm :)

yahu bu 2. gündeki 1 dilim saqlam 100 gr yoğurt nedir arkadaş yaaaa...kuş muyuz biz kuş kadar besleniyoruz...azıcık yoğurdu fazla yiyecem ben olmas ki böyleeee.... salam yemiyorum zaten, 200 gr yoğurdun içine haşlanmış tavuk didikleyip bol nane ile yiyecem, inşallah doyarım yaaaa.... hafif baş ağrısı var bugün bende, bu diyet baş ağrısı yapıyor bende

Kızlar Selam

geç oldu ama eğitimim var o nedenle ara ara gireceiğim.

Kiloı başlangıcım 60,4

Tartımda sorun yokmuş çok şükür

Ve artık sizlerdende başlangıç kiloyu alabilir miyim liste yapcam yarın ilk kilo bildirimi yapalım

Kilo bildirim tarihleri şu sekilde olsun siz ne dersiniz ???

[TABLE="width: 209"]
[TR]
[TD]Çarşamba
[/TD]
[TD="align: right"]07.05.2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cuma[/TD]
[TD="align: right"]09.05.2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Parazatesi[/TD]
[TD="align: right"]12.05.2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cuma
[/TD]
[TD="align: right"]16.05.2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13. Gün[/TD]
[TD="align: right"]19.05.2014[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Lütfen başlangıç kilolarını bildirelim yoksa kilo verme sürecimizi takip edemeyiz.

Evettt canım daha rahat meb. Zaten bizim okulumuzda meb'in ama çocuklar daha zor devam evet. Sadece öğlen domates ve yoğurt yedim. Akşam normal di. Yarın daha hazirlikliyim canım :)

inşallah senin için hayırlısı olur cnm

selam baby bugün gayet ii gidiyor. Sabah kahvemi içtim öğlen tavuk ve salata yedim (akşamla yerini değiştirdim )

ahahahahha yavrucugum yavv ben onu akşama bıraktım karnıbaharla yogurt yicemmm

Kızlar ben eğitime geçiyorum

Kiloları yazmayı unutmayalım
(hnd dışında kilo bildirimi yok)

veee kilo tartılma tarihlerine yorum yapalım hep birlikte belirleyelim olurmu

Öpüldünüz

Öpüldünüz

selam yu_zey cim beni hatirladinmi

peki canım sen bilirsin başlangıç kilonu alayım o halde listeye eklim[/QUOTE]

75

Öpüldünüz

zeyimmmm beni sorma yaaaa, ben takımdan bile izin aldım izinliyim, çıkarma beni şu tartıya pilizzzzzz tartıya çıkınca strese giriyorum ben bitiminde tartılayım olmas mıı??? kızlar kabul edeceklerdir hadi sen de kabul et, takımdan sırf bu yüzden izin aldım, biraz kilo konusundan uzaklaşmak için...hedi be lütfeeeen :)

selam yu_zey cim beni hatirladinmi

elbette hatırladım canım birlikte isveç yaptıkk lucimde hatırlar mutlaka

nasılsınn ?

peki canım sen bilirsin başlangıç kilonu alayım o halde listeye eklim

75 [/QUOTE]

kaydediyorummm

pekiiiiii ama olmadı böyle

tamam tamam sen üzülme, 70 olmuşum işte!! görün mü 1 kg almışım demiştim ben sana :18::18: ama 13 gün yapacağım Allahın izni ile ve 67-66 yı göreceğim bu sefer

tamam tamam sen üzülme, 70 olmuşum işte!! görün mü 1 kg almışım demiştim ben sana :18::18: ama 13 gün yapacağım Allahın izni ile ve 67-66 yı göreceğim bu sefer

cansın yavruuu

elbette göreceksin sen bu isveçle güzel kilo verdin hemde 6 günde ve almadında şimdide öyle olacakkk

bu arada mkbule vardıya isveç takımında oda burada yukarıda yazmış

kendimi ifşa edeyim ben de topikimize...giren girmeyen görsün : ,

bu luci dangalağı aylardır hep - leri görürken tartıda, artık nedendir bilinmez geçen hafta ve sonu aç kurtlar gibi her şeye saldırmanın sonucunda ilk defa + gördü... canı çıkmayasıca luci, +1 ile isveçe başladı...gözü kör olmayasıca bu luci yani ben, zıkkımın kökünü yiyeyim artık...giripte okuyan arkadaşlar rahat olup istediklerini söyleyebilirler...

ammmma bu durum beni yıldırdı mııııı, yoooook!!!! ...13 günün sonunda bu luci efendi, 66-67 yi görecek, görmezse kendini yine ifşa edecek! bu da ona kapak olsunnnn

nasılsınn ?

75

kaydediyorummm

[/QUOTE]

tesekkur ederim cok iyiyim ...isveci biraktiktan sonra birkac kacamagim oldu 1.3 kilosu tekrar geldi 2 haftadir anca 300 gr verebildim .. tekrar isvece baslasammi diye dusunurken senin konunu gordum baliklama daldimm banada aranizda yer varmi:26:

:90::90::90::90::90::90:

lucim Allah iyiliğini versin

burada hepimiz biliyoruz ki o artı senin kiloyu tırmalar ve gider

yavruu sen ki kaç kilodan buralara geldin yapma yaaa

:90::90::90::90::90::90:

lucim Allah iyiliğini versin

burada hepimiz biliyoruz ki o artı senin kiloyu tırmalar ve gider

yavruu sen ki kaç kilodan buralara geldin yapma yaaa

ceza olsun bu bana, saklanıp gizlenmekle olmaz bu işler...rezilliğimi gözler önüne sereyim :)

kaydediyorummm

tesekkur ederim cok iyiyim ...isveci biraktiktan sonra birkac kacamagim oldu 1.3 kilosu tekrar geldi 2 haftadir anca 300 gr verebildim .. tekrar isvece baslasammi diye dusunurken senin konunu gordum baliklama daldimm banada aranizda yer varmi:26:[/QUOTE]

çok ii yapmışsssın tatlım yarın hemen başla elbette

konu isveçten seninde tadığın lucim ve diğer arkadaşlarımla( hnd gamze ebbis ) bize ait evet hepimiz isveçe dün başladık 5 kişi aramıza bir arkadaş daha katıldı istersen sende yarın başla hep birlikte verelim kilolaları

bende 500 gramını geri aldım ama isveçte verdiğim kilo beni şımarttı dikkat etmedim bu defa sabitlemeyi düşünüyorum

eğer 6 günde çok kilo kitmezse devam etmeyi düşünüyorum

haftasonu beni zorluyor ama bu defa sıkcaz bakalım

ben bugun isvece gore yedim zaten yani bugunden baslamis durumdayim suan 81.7 kg ciktim bu sabah tartildim lucimde kilo almis okuduguma gore ozaman ne yapiyoruz 13 devam ediyoruzki verimli olsun diyetimiz biraktiktan sonra 1 kiloyu alalim canim olsun okadar demi ama

makbuşum hoşgeldin canım, hemen laf sokk, di mi evvet kilo aldım maalesef 1 kg cuk şişmişim ben... ne yapalım sağlık olsun...sen de 6. günde bırakmıştın değil mi? haydi beraber devam o zaman

kız zaten 6 günde 1.6 verdim 600u aldım

neyseki 59 lara cok yakınım bu defaaaa

yavru ekledim o hal senide bugün başlayan bir arkadaşımız daha var biblodeniz bilgin olsun

makbuşum hoşgeldin canım, hemen laf sokk, di mi evvet kilo aldım maalesef 1 kg cuk şişmişim ben... ne yapalım sağlık olsun...sen de 6. günde bırakmıştın değil mi? haydi beraber devam o zaman

hos buldum tatlimm ay saglik olsun ya bende aldim hmde senden cok ama yilmiyoruz hep beraber tekrar devammmm evet bende 6 gun yapmistim simarip birakmistimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…