İşyerinde canım kelimesi

He bu olaydan sonra kız nişanlısına canım dese ne olur demese ne olur 😂 ben de anlamıyorum cidden
Benim oturmadığım eve saklı gizli gelip kahve içtikten sonra öpse de bişey olmaz bence 🤷

Bence denmemeli ama dense de abartılacak şeyler değil.bir kaşık suda fırtınalar kopartacak kişileri sevmiyorum.ama objektif bakıldığında olmaz yani.

Kahve değildir o😂 kocam da beni eve kahve içmeye davet etmişti yıllar önce bir akşam 😂😂😂
Eheheh yani bence kahve bahane başka şeyler şahanedirde çokta girmek istemiyorum . Belki de cidden birşey olmadi . Ama bu adamla devam etmek bence mantıklı değil 😅

Ben bir kere müdürle telefonda konuşurken kapatırken tamam canım hadi görüşürüz demiştim . Müdür ne münasebet demişti 😂 bence denmemeli . Sizin iş biraz karışık sanırım . Bence hayat bu kadar komplike olmamalı . Adam sizi ayak üstü uyutuyor.
Ayrıca iki bekar insan , kimsenin olmadığı evde kahve içmemişlerdir sadece . Çünkü ben eşim olan adamla ilk baş başa kaldığımda sadece fotoğraf makinesini almak için odasına çıkmıştım , lobide bekleme gel hemen alır çıkarız demişti . Saatler nasıl geçti anlamamıştım 🫣

İşyerinde birine karşı daha doğrusu bi erkege canım demek abartılacak bi durum mu arkadaşlar
Sen evlenecekken nikahı iptal ettiğin, daha kullanmadan nişanlının senin evine yepyeni eşyalarının üstünde kahve içirmeye getiridği iş arkadaşı için tartışıp ayrılmamış mıydın
sonrada KPSS KPSS diye tutturmuştun
Halen o insanla görüşüyor musun
Umarım konu bahse geçen kişi bu şahıs değildir

Lafın gelişi olarak canım kelimesi gayri ihtiyari olarak çıkabilir ama ben canım deme taraftarı değilim yanlış anlaşılmaya karşı.

Back
X