İşyerinde canım kelimesi

Şarapla kandırmıştı zaten. Gel sana şarap ısmarlayayım dedi yemekten sonra kahveleri evde mi içsek diye bağladı mevzuyu. Ben de dünden razıysam demek 😂
ay kıskandım şu an yemin ederim. şarap ısmarlamasını, evine kahve içmeye davet etmesini istediğim biri bile yoook. gencecik yaşlarımın heba olduğunu düşündürten bir yorum oldu bu :KK53:

ay kıskandım şu an yemin ederim. şarap ısmarlamasını, evine kahve içmeye davet etmesini istediğim biri bile yoook. gencecik yaşlarımın heba olduğunu düşündürten bir yorum oldu bu :KK53:
Değil mi ya şu anda parka gelmiş kitap okurken bu mesajı okumak :( hüzünlendirdi

Ben de flört etmeyi özledim işte, insan olmayanı istiyor 😂

En kısa zamanda şarap ısmarlamasını isteyeceğin gönlüne göre insanlar çıkar umarım karşına.

Ben de flört etmeyi özledim işte, insan olmayanı istiyor 😂

En kısa zamanda şarap ısmarlamasını isteyeceğin gönlüne göre insanlar çıkar umarım karşına.
valla neredeyse çıksın artık yeter, ben sevgiliyle gidilen tatillerden istiyorum bu yazı da boş geçirdik :D o çıksın yeter ki, şarabı ben de ısmarlarım ama kahve onun evinde olsun benimki müsait değil ahahaha

teşekkür ederiiiim

İşyerinde birine karşı daha doğrusu bi erkege canım demek abartılacak bi durum mu arkadaşlar
Ben samimi olduğum arkadaşlarıma sık sık naber cınım derim mesela. Hem de arkalarından dan diye çıkarak. Ciddiyim. Aynı böyle⬇️

0842765E-BA9E-40FE-BEBB-E9DA93E9400B.webp

Bence denmemeli. Bide karşı taraf evli,nişanlı vs ise hiç söylenmemeli. He kendinden baya küçük olur mesela söylenebilir. Ama yaşıt veya yakın yaşlardaysaniz bana göre doğru olmaz.

İşyerinde birine karşı daha doğrusu bi erkege canım demek abartılacak bi durum mu arkadaşlar

Örnek olay çalışmalarında dahi detay olur. Konunuza verilecek tutarlı bir cevap yok.

Gözümüzle görsek belki de "konuşma sırasında gelişigüzel bir kullanım" deyip geçeceğimiz bir kelime de olabilir.

Bu soruya gelene kadar evli misiniz , nişanlı mı , bekar mı ? ona bir karar verip , doğrusu neyse foruma da yazabilirsiniz.

İş yerindeki arkadaşlarına göre değişir. Ortamına göre değişir. Nuri Alço gibi söylem ve bakış olursa durum değişir 🤣🤣

Konu sahibinin aynı kişi ile açtığı 5439 konuta rağmen ve her konuda farklı hitap ettiği sevgili, nişanlı, eş, nikahtan döndüğü kişi mi ne olduğunu benim ayırt edemediğin erkek şahsa iş yerinde bir yada daha fazla hatun kişisi canım diye hitap ediyor. Konularından tahmin ederek anladığım bu.
Konu sahibi altta kalma, sen de o hatuna canım, cicim hatta aşkım ve hayatımın anlamı diye hitap et. Bu erkek kişisinden vazgeçmediğine göre onun çevresindekilere onun gibi davran, alan memnun veren memnun şeklinde devam et hayata.

Ben doğru bulmuyorum fazla samimi konuşmaları ve hareketleri .
Kişinin hayat görüşüne göre değişen bir durum.

Sorun etmeyen de var elbette.

Herkes kendi sınırını kendi çizer, siz nasıl sınırlar istiyorsanız o ölçüde çizin. Çizdirin ...

Konuyu tam bilemeyince yorum havada kalıyor 🤷🏻‍♀️

Back
X